Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Sinkun kuiva kausi

9.4.2020

Parisuhdestatus on ollut kyllä viimeisin asia, mitä olen tässä viime aikoina pohdiskellut. Yllättäen se ei ole mihinkään muuttunut. Olin jo pidemmän aikaa sitten tehnyt enemmän ja vähemmän tietoisen päätöksen, että laitan nämä vastakkaiseen sukupuoleen liittyvät asiat vähän pidemmälle paussille. Keskityn vain ja ainoastaan miniperheeseeni ja omaan elämääni. Sieltähän se on kevät ja kärpäset tulossa. Nyt tulikin kevät ja vähän ärhäkämpi kärpänen, joten taitaa tämä henkilökohtainen paussini kestääkin hieman kauemmin. Ei kyllä haittaa, koska yksin on oikein hyvä olla.

Ja se hieman pelottaakin, että onko tämä vähän liiankin hyvä olotila? Voiko tämä sinkkuus ja yksineläminen mennä jopa yli? Ei edes jaksa enää yrittää mitään vaikka on tavannut upeita ihmisiä. Fyysistä läheisyyttä ei osaa enää edes liiemmin kaivata. Niskan hipsuttelut ja kiharoiden pyörittely etusormen ympärille tuntuvat jotenkin niin kaukaisille asioille. Lidlistä hankkimani kokovartalotyyny antaa juuri tällä hetkellä minulle kaiken mitä tarvitsen. Sitten voi huolestua hieman enemmän jos alkaa toivottelemaan hyvät yöt kymmenen euron pehmeälle unelmalle. Ja sitten vielä entistäkin enemmän jos se vastaa siihen.

Olen täälläkin jo varmasti kyllästymiseen asti toitottanut, että olen hieman semmoinen vanhan koulukunnan mies. Jotenkin edelleen jaksan uskoa niihin yllättäviin kohtaamisiin. Kauppajonossa, ravintolassa, kadulla tai festivaaleilla eteeni vaan ilmestyy se ihanuus. Katsoo silmiin ja se hymynkare nousee molempien huulille. Aikaisemmin tämmöisen toteutuminen on ollut siellä ehkäpä alle prosentin luokkaa. Tämän poikkeustilan aikana tämmöinen vanhan koulukunnan mies voi siirtyä siis hieman pidemmälle henkiselle mää-matkalle. (Ai, että inhoan tuota sanaa.)

Tämän maailman kurjan erikoistilanteen aikana on ollut kiva seurailla pariskuntien ja perheiden yhdessäoloa tuolta somen syövereistä. Luovaa hulluutta on selvästi havaittavissa ja leppoisaa sekä rakastavaa yhdessäoloa. Toki on varmasti myös täysin päinvastaisia esimerkkejä, mutta niitä harvemmin on somessa näkyvillä.

Vuosia sitten sitä varmasti olisi vielä ajatellut, että miksi juuri minä syön yksin makaroneja sängylläni ja kiinnittelen epätoivoisesti uutta televisiota väärillä ruuveilla seinätelineeseen? Muut vaan hymyilevät onnellisena ja potkivat toisiaan vessapaperirullilla takaraivoon. Kenenkään onni ei ole keneltäkään pois. Makaronit maistuvat oikein hyvältä yksinkin ja uusi televisio tuossa seinällä on aivan mahtava. Saa päättää kanavatkin ihan itse.

Nyt tuli pohdittua sitten sitä parisuhdestatustakin ja onneksi on vessapaperia. En tiedä oliko nyt kovin hyvä lopetus tälle sinkkukirjoitukselle. 

Hauskaa iltaa ja alkavaa pääsiäistä!!

-Esko-

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Mami 9.4.2020 at 21:07

  Ihana Esko😙 . Sä pärjäät kyllä. Moneen kirjoitukseesi oon pystynyt niiiin samaistumaan, tosin naisnäkökulmasta. Mutta: usko hyvään niin se toteutuu.🤗
  Hyvää pääsiäistä!

  • Reply Esko 9.4.2020 at 22:03

   Kiitos, samoin Mami sinulle!! 🐥🐥
   Hyvin täällä hurisee, oikein hyvin.

 • Reply Anski 9.4.2020 at 21:20

  Samaistun! Parisuhdestatukseen ja telkkariin. Erossa tv jäi toiselle ja nyt kuukausien jälkeen toivotin uuden tv:n tervetulleeksi tällä viikolla. Ainoa ihmiskontakti viikkoihin olikin tämä tv:n kotiinkuljetuksella tuonut postimies. ”Sulle tuli tää karanteenitv!” Juu.. niin tuli, kiitti. Että tähän pisteeseen on tultu että yksinäisyys pistää hankkimaan sellaisia asioita joita ilman pärjäsi aiemmin kuukausia! 😀 Mut ainakin on pirun hieno tv! Aion kattoo koko pääsiäisen ja varmaan koko loppukoronan tai elämän..!

  • Reply Esko 9.4.2020 at 22:03

   Kyllä Anski se kannattaa. Uudesta telkkarista kaikki irti, prkl!! Oikein kivaa pääsiäistä!! 🐥

 • Reply Laura 9.4.2020 at 22:34

  Päinvastoin, mun mielestä toi on se tila jota tulisi tavoitella! Tuohon kun (sitten joskus) mahdollisesti löytää toisen samassa zen-tilassa olevan puoliskon, niin suhteen pohja on rakentunut vankasti haluun jakaa elämä toisen kanssa. Jos yksinolo ahdistaa niin puolisko saattaakin roikkua mukana tarpeen vuoksi, eikä niinkään halun. Itse jaan täysin saman yksinelämisen autuuden tässä ja nyt, mutta en myöskään kääntäisi katsettani siitä random-hymystä johon sattumalta törmäisi. Kummin vain, minä selviän voittajana 💪

  • Reply Esko 9.4.2020 at 22:51

   No, sehän on Laura juurikin noin!! Jes! Oikein kivaa pääsiäistä. 🐥

 • Reply Heli 10.4.2020 at 04:21

  Ymmärrän..ihan samoilla ajatuksilla olen ollut itsekin ja miettinyt, onko minusta tullut jotenkin tunteeton. Tuskin on, vaikka en osaa kuvitella ketään samaan keittiöön salaattia tekemään. Mulla ei oo kyllä tuollaista televisiota 😁 mutta vartalotyynyn oon aikonut hankkia. Mukavaa pääsiäistä!

  • Reply Esko 10.4.2020 at 08:14

   Huomenta Heli!
   Tunte…eikun tunteiden tulkki. 👌 Vartalotyyny kannattaa ehdottomasti hankkia. On hintansa väärti.
   Ihanaa pääsiäistä! 🐥

 • Reply Kysymyksiä & vastauksia yksinolosta poikkeustilassa | Char and the City 17.4.2020 at 12:33

  […] Sinkun kuiva kausi, E20 […]

 • Leave a Reply