Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Ton sä voit pitää!

6.9.2020

Siitä tuli kyllä todella hieno! Ajoittain on hyvä hieman kehua itseään ja tässä tapauksessa koen, että siihen on aihetta. Reilut kolme vuotta tuota asiaa pyörittelin ja nyt se sitten on valmis. Tässähän on hieman sama homma, kuin siinä lääkäriin menossa. Mukamas niin työlästä ja hankalaa. Itseasiassa tuo maalaamishomma oli todella mukavaa. Oma kädenjälki näkyy välittömästi ja onhan tuo muutos melkoinen.

Tässä projektissa meni kyllä kaikki asiat ihan nappiin. Seinän väri-idean sain ystävieni Mikon ja Saran uuden talon makuuhuoneen seinästä. Aina siellä käydessäni sitä ihastelin. String-hylly löytyi, kuin ihmeen kaupalla Torista ja vieläpä ihan kotini lähistöltä. Mustaa olin hahmotellut ja sehän sieltä napsahti. Sattuipa myyjäkin olemaan entisen koripallovalmentajani tytär. Metalliosat tuunasin sillä samaisella ruusukultamaalilla, jota sivelin jo tuohon näkyvillä olevaan putkistooni.

Niin ja sitten tuo taulu. Tyttäreni uusi lempiartisti juuri tällä hetkellä on upeaääninen artisti BEHM. Itsekin hänen lauluistaan toki suuresti pidän. Uusimmassa biisissään hän laulaa Frida Kahlon maalauksesta. Siitäpä sitten pääni yläpuolelle syttyi sarjakuvista tuttu lamppu. Sen minä siihen haluan. Etsin ja tilasin Frida Kahloa esittävän julisteen ja siihen mitkäpä muutkaan, kuin ruusukultakehykset.

Laitoinpas sitten Instagramin stooreihin kuvan taulusta ja siihen merkitsin inspiraationi lähteen Behmin. Hän vastasi stooriin äärimmäisen nerokkaasti. Naurahdin ääneen tuolle vastaukselle. Oli niinsanotusti peliäly ja ajoitus kohdallaan. Kuva alla:

Ton mä voin pitää, mielelläni. Kivaa iltaa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Iida 7.9.2020 at 20:55

  On kyllä hieno, kerrassaan upeat väriyhdistelmät. Kun pitää muun asunnon vaaleana, yksi tumman puhuva seinä on kyllä bueno!
  Stringiä en itse (ikinä!) maalaisi 🙈 mutta tuo sopii kyllä hyvin kullattuna seinään.
  Hyvä Esko!

  • Reply Esko 8.9.2020 at 17:56

   Heippa Iida!
   Kerrassaan kiva kuulla, että toimii. Juurikin niin. Antaa jotenkin ihan uutta potkua koko pieneen asumukseeni.
   Meikä se ajatteli ottaa pienen riskin, onneksi toimi. .)
   Kivaa sadeiltaa!!

 • Reply Tuumailija 9.9.2020 at 23:17

  Kesti hetken hiffata, että mistä niin tuttu väri, mut Parikoilla! Hieno! Mahtavaa, että jotkut uskaltaa käyttää värejä 😉

  • Reply Esko 10.9.2020 at 19:44

   Kyllä, juurikin siellä!! 🙂 Niin ja kiitos!!

  Leave a Reply