Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Upeaa ilmettä kotiin alle kymmenellä eurolla. Katso kuvat…

13.7.2020

Joo, minähän maalaan noi putket. Makailin sohvallani ja tuijottelin vieressä kiemurtelevaa putkistoa. Ruusukulta on sävy, joka kiehtoo itseäni suuresti ja aloinkin googlailemaan mahdollista maalia. Ja sieltähän löytyi tuommoinen pieni purnukka, joka tosin oli myyty loppuun monesta paikasta. Sinellissä pitäisi olla. Niinpä kurvasimmekin F:n kanssa heti aamusta Vantaan Variston lippulaivamyymälään.

Ja sehän kannatti. Neljä purkkia oli jäljellä ja ostin ne kaikki, koska en osannut yhtään arvioida paljon maalia noihin putkiin mahtaa mennä. Pikkumimmille olin luvannut maalitusseja, joilla hän pääsee tuunaamaan puhelimensa kuoret, laturin ja muuta pientä härpäkettä. Hienot niistä tulivat.

Hieno tuli myös omasta ideoimastani projektista. Huoneen kulmauksen ilme muuttui ihan täysin ja olen siitä äärimmäisen tyytyväinen. Olen ehkäpä hieman laiska tämmöisissä hommissa ja pidän itseäni aivan turhaan täysin tumpelona. Hyvinhän ne hommat sujuvat, kun vain päättää ja ryhtyy toimeen. Hyvä Esko!

Projektin hinta: maalipurkki, (joita meni yksi) n. 6 euroa ja sivellin, jota voi käyttää myöhemminkin n. 3 euroa. Eli aika halvalla selvisin.

Mitäpä tykkäätte?

-Esko-

Comments (14)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Hanna 13.7.2020 at 20:51

  Hienot on putket, mutta eniten kiinnostaisi tuo seinä-amppelin hankintapaikka? 🙂

  • Reply Esko 13.7.2020 at 21:31

   Oi, kiitos! ✨
   Tilasin sen tähän muutettuani netistä. Kotimaista designiä, mutta en enää yhtään muista nimeä. Muistaisiko joku? Ah! 🙏🏻

 • Reply Nimetön 15.7.2020 at 13:25

  Kivat!
  Jos et voinpiilottaa, niin korosta. Eikö se ollut jo Innon Markon teesi aikanaan

  • Reply Esko 21.7.2020 at 17:34

   Heippahei!
   Se on Innon Marko tokaissut siis oikein osuvasti. Eräässä vaiheessa elämääni yksi ystävä kutsui minua Innon Markoksi. Enne ollut siis. 🤷🏼‍♂️😂

 • Reply Janni Kitti 18.7.2020 at 14:17

  Wau, testiiin heti kun tulee putkeisa (onks tää sana?) kämppä!

  • Reply Esko 21.7.2020 at 17:35

   Hyvä Janni!
   Putkeisaa kämppää vaan hakuun. Putkirikasta, putkista jne…Kivaa aurinkoa! ☀️

 • Reply Maalaushommia, maalaushommia – E2O 12.8.2020 at 19:05

  […] Ideoita? Noiden maalamieni putkien kaveriksi. […]

 • Reply Maalaushomma suoritettu ja olen tyytyväinen itseeni – E2O 18.8.2020 at 18:27

  […] tiedustelun. Mustat hyllyt, joiden metalliosat tuunaan ja maalaan ne itse ruuskultamaalilla. Samalla sävyllä, joilla putkiani maalailin. Viereen tilasin Frida Kahlon- julisteen kuparinsävyisillä kehyksillä. Silmissäni tämä oma […]

 • Reply Ton sä voit pitää! – E2O 6.9.2020 at 19:09

  […] Tässä projektissa meni kyllä kaikki asiat ihan nappiin. Seinän väri-idean sain ystävieni Mikon ja Saran uuden talon makuuhuoneen seinästä. Aina siellä käydessäni sitä ihastelin. String-hylly löytyi, kuin ihmeen kaupalla Torista ja vieläpä ihan kotini lähistöltä. Mustaa olin hahmotellut ja sehän sieltä napsahti. Sattuipa myyjäkin olemaan entisen koripallovalmentajani tytär. Metalliosat tuunasin sillä samaisella ruusukultamaalilla, jota sivelin jo tuohon näkyvillä olevaan putkistooni. […]

 • Reply Tuula 14.10.2020 at 09:56

  Tulipa putkista kivan ja jotenkin raikkaan näköiset! Meillä on täällä Kouvolan suunnalla ensi kesänä edessä putkistojen huolto ja muutama putkista kulkee juurikin tuollalailla seinän ulkopuolella. Olin miettinyt piilottaa ne huollon yhteydessä, mutta tällainenkin vaihtoehto voisi olla aika kiva. Eikä tosiaan paha hinta tuolla maalipurkillakaan!

  • Reply Esko 15.10.2020 at 16:05

   Heippa Tuula!
   Joo, ilme muuttui aivan totaalisesti. Kannattaa miettiä, tämä siis hyvinkin edullinen vaihtoehto.
   Terveisiä Kouvolaan ja kivaa syksyä! 🍁

 • Reply Satu 18.1.2021 at 14:27

  Kivan näköiset nuo maalatut putkistot! Pienelläkin fiksauksella saa kyllä uutta ilmettä. Itse olen myös hankkinut joitakin vanhoja teollisuusputkiston osia ja tehnyt niistä muun muassa hyllyjä ja naulakoita.

  • Reply Esko 20.1.2021 at 13:47

   Kiitos Satu!!

   Pieni tuunaus kunniaan. Muuttaa kyllä ilmettä melkoisesti. 🙏🏻

   Kivaa viikkoa!

 • Reply Pieni keittiöni koki melkoisen muutoksen – E2O 10.6.2022 at 19:42

  […] edessäni. Kävelin ympäriinsä ja ihastelin. Samalla iski silmääni alle kymmenellä eurolla tuunaamani kupariputket, jotka itseasiassa nyt ovat määränneet värimaailman myös keittiööni. ”Se mitä ei voi […]

 • Leave a Reply