Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Vastaamoa, valmislettuja ja v%€”€#i kilometrejä

9.12.2020

Sinulle on asetettu luottokielto.” Jotenkin näillä sanoilla erittäin reipas, hieman murteella puhuva herrasmies tokaisi minulle, kun Elisan asiakaspalveluun soittelin. Olin siis jo aikoja sitten vaihtanut puhelinliittymäni sekä siirtynyt siihen kohuttuun 5G-aikaan nettini muodossa. En oikein edes nähnyt mitään muita operaattorivaihtoehtoja, koska Eskohan sielläkin seikkailee Elisan uusissa mainoksissa. Intohimoiseksikin kutsuttiin eräässä mainosspotissa viiksekästä Eskoa. Parrakkaan Eskon intohimoista hieman myöhemmin tässä kirjoituksessa.

Takaisin siis siihen luottokieltoon. Ihmettelin, kun tilaamani paketti ei ollut saapunut ja kysäisin sitä sitten tuolta asiakaspalvelusta. Luottokieltohan minulla oli päällä. Ihan hetkisen jouduin miettimään, että miksi minulla olisi ongelmia luottotietojeni kanssa ja sittenhän syttyi se sarjakuvista tuttu lamppu sinne pääni päälle.

Vastaamokeissihän sieltä palaili mieleeni. Olin jo lähes unohtanut koko jupakan ja hyvä niin. Olin siis tämän tietovuodon yhteydessä asettanut itselleni luottokiellon ja näinpä siitä sainkin ensimmäisen elävän esimerkin. Se todellakin toimi. Saapa nähdä kuinka monta kertaa ajaudun vielä elämäni aikana vastaavaan tilanteeseen, että joudun todistelemaan itse itselleni asettamaa luottokieltoa.

Ja sitten aivan muihin aiheisiin ja niihin parrakkaan Eskon Koronan aikana löytyneisiin intohimoihin. Jos jotain jää elämästä pois, niin aina löytyy jotain tilalle. Ja nyt on löytynyt aivan tolkuton makean syöminen. Ostan lähes jokaisella kauppareissulla karkkia. Aikaisemmin kiersin tämän osaston kaukaa ja olin reitittänyt oman lähikauppani askelmerkit täysin eri tavalla. Nyt ne merkit ovat saaneet kaverikseen myös karkkiosaston ja vielä erikoisempana rastina ovat löytyneet Riitan Herkun vakuumipakatut valmisletut. Minuutti mikrossa ja päälle erinäisiä jäätelömakuja. Tähän mennessä olen kokeillut Ainon vaniljamansikan, Kolmen kaverin vadelmavalkosuklaan, Valion peruskuningattaren jne. Voi Riitta minkä teit!

Tänään hain postista tilaamani Fazerin uutuusboksin, joka sisälsi otoksia heidän 2021 uutuuksistaan. Makeanhimossani tämän ”kielletyn laatikon” mainos aukesi silmieni eteen ja sormeni ajautuivat kuin itsestään Fazerin nettikauppaan. Nyt on sitten pahvilaatikollinen karkkia tuossa keittiöni pöydällä. Sisältää muuten aikamoisia timantteja. Eniten odotan sitä hetkeä, kun pääsen iskemään kiillevaurioiset etuhampaani Kismetiin, joka on saanut kyytipojakseen tuon Fazerin parhaiden klassikon, Jääkarhun. Voi Fazer minkä teit!

Tässähän on hyvin suuri niinsanotun leviämisvaiheen mahdollisuus, mutta hyvänä vastapainona olen juossut todella paljon. Katselin tuossa eräänä päivänä hieman yhteenvetoa urheilumääristäni. Viikottain juostuja kilometrejä kertyy noin 60-80. Se on aika paljon se. Ystäväni Olli usein laittaa minulle viestillä peruskysymyksen: Esko, mitä äijä? Siihen näin Korona-arkena voi laittaa vastauksen valmiista vastauspankista: Ei mitään kummempia. Valmislettuja ja v#€%/i kilometrejä. 

Tämmöistä tänään! Mahtavaa loppuviikkoa!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply