Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Se oli semmoinen loma

6.1.2021

Se oli semmoinen joululoma. Tuntuu, että jouluaatosta on aikaa kulunut jo vaikka kuinka paljon. Kertonee siis siitä, että tuli saatua pää ihan oikeaan lomamoodiin. Olen ollut vähän semmoista tyyppiä, että koko ajan täytyisi jotain touhuta ja paikalleen on vaikea pysähtyä. No, tällä lomalla tai ainakaan sen loppupuolella en tehnyt juuri mitään. Tai no, juoksin ihan älyttömästi ja vedin läpi semmoisen Eskon omakehittelemän korkean paikan leirityksen. Söin hyvin säännöllisesti ja terveellisesti, nukuin ja katselin NBA-koripalloa sekä erinäisiä kotimaisia sarjoja. Listataanpas tähän siis lomani muutamia huippukohtia. Sehän se on tarinan kerronnan pyhä kolminaisuus. Alku, huippukohdat ja loppu.

 • Aatto siis meidän aatto, joka on jo vuosia vietetty 23. päivä joulukuuta vierähti veljeni perheen kanssa. Tärkein missio eli lapsille mukava ja tietysti hieman jännittäväkin päivä onnistui aivan erinomaisesti. Kummityttöni kyselikin lahjojen jaon yhteydessä, että miksi minulla on niin vähän paketteja? Se yksi paketti eli Dysonin varsi-imuri oli jo avattuna kotini sohvan alla. Ah, rakastan sitä laitetta. Sitä en voinut hänelle kertoa, koska illuusio oikeasta joulupukista elää vielä hänessä. Lasten riemua ja jännitystä on ihana vierestä seurata. Siitä se joulu tänäkin vuonna muodostui.
 • Ihan oikeana aattona sitten heitin pienoisen autokierroksen ympäri aurinkoisia maanteitä. Lahdessa kävin hyvin pikaisesti vanhemmilleni paketit viemässä ja hyvät joulut toivottamassa. Oli se heidän puolestaan vähän harmillista, mutta tilanne on mikä on ja toivottavasti tämä piirtyy muistoihin vain sinä erikoisena jouluaattona 2020.
 • Sitten alkoikin Eskon henkilökohtainen leiritys. Otin tavoitteeksi juosta viikossa sata kilometriä. Tämähän sitten lähti hieman niinsanotusti hansikkaasta ja tavoite täyttykin jo viidessä päivässä. Saldo oli viiden päivän jälkeen 105,5 kilometriä. Treenasin kaksi kertaa päivässä. Aamulla noin seitsemän kilometrin lisäpainoliivi-intervalliharjoitus, ruoka ja päiväunet. Ilalla pidempi lenkki ja itseasiassa jatkoin tällä samalla kaavalla koko loman läpi. 
 • Nukuin paljon ja valvoin aivan liian myöhään. Katselin paljon erinäisiä sarjoja. Kotimaisia kylläkin. En vain pääse yhtään sisään Game of Throneseihin tai Rahapajoihin. Ylen uuden Sisäilmaa- draamasarjan katselin yhteen soittoon. Tykkäsin kyllä.
 • Instagramin kautta olen ”tutustunut” erääseen mukavaan heppuun, jonka kanssa kävimme myös hieman uusia kuvia räpsimässä pitkästä aikaa. Taitava kaveri ja oli kyllä sen verran jäätävä viima meren rannassa, että nenä on punaisena lähes jokaisessa kuvassa. Ei, se ei johdu viisikymmentä, viisikymmentä suhteella tehdyistä glögipaukuista. Alkoholia en nauttinut lomalla pisaraakaan.
 • Tällä lomalla oppi arvostamaan ihan vain rauhaa ja hiljaisuutta. Ihan hyvä on olla yksin.

Huomenna töihin juoksee mies, joka on kyllä jopa elämänsä kunnossa. Kiva fiilis!

Mukavaa keskiviikkoa!!

-Esko-

// Ylin kuva: Mirko Leskinen //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply TätiO 6.1.2021 at 19:15

  Iha lomailuksi meni täälläki. Kuntosalillekin uskalsin. Viimeksi toukokuussa.
  Lepoa oli paljon ja pitkään nukuttuja aamuja. Maanantain ennen seiskaherätys oli hieman vaikea.. kyllä se tästä!

  Lumisadetta luvattu yöksi, saas nähdä kuinka käy? Kävellen töihin lompsittava anyway. Uusilla nastakengillä tottakai!

  Hyvää vuotta 2021!

  • Reply Esko 6.1.2021 at 19:45

   Heippa O!
   Jes, just hyvä. Itsekin ajattelin aamulla työhön juosta. Ilman nastoja tosin.

   Mahtavaa uutta vuotta teillekin! 👌🎯

 • Reply Huhu 7.1.2021 at 10:19

  Mitä musiikkia kuuntelet juostessa? Tai Podcasteja? Loistavat määrät kilometrejä!

  • Reply Esko 7.1.2021 at 22:00

   Moikka Huhu!
   Tulihan siinä vähän hölkättyä.
   Podcasteja en oikein osaa kuunnella. Usein teen erinäisiä listoja, joista saa myös hyvää fiilistä lenkeille. Löytyy myös hyviä uusia hittejä.
   Kivaa alkanutta vuotta! 👌

 • Reply Muffin 8.1.2021 at 16:28

  Olipa kivan kuuloinen loma ☺️

  • Reply Esko 10.1.2021 at 19:44

   Muffin! Eipä o aikoihin kuulunut, jes!

   Mahtavaa uutta ja alkanutta vuotta ja kyllä. Loma oli kiva. 🙂

  Leave a Reply