Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kiitos Hotel Rantapuisto, kiitos hotellielämä ja ympyrä sulkeutuu

6.3.2022

MAJOITUS SAATU: Hotel Rantapuisto

Kaksi kuukautta hotellielämää takana. Viimeiset puolitoista kuukautta niistä vierähtikin Hotel Rantapuiston merellisissä maisemissa itäisessä Helsingissä. Paikka ei ollut itselleni millään tavalla tuttu. Aika lähellä toki sijaitsi koulu, jossa luokanopettajan uraani aloittelin, mutta hotellin ympäristö oli saapuessani uutta ja ihmeellistä. 

Astuessani ensimmäistä kertaa hotelliin katselin vain ympärilleni. Kotimaista designia, puuta ja punaista tiiltä. Niin ja se jättimäisistä ikkunoista aukeava luonto. Siitä muodostuikin itselleni se tärkein asia. Huoneeni ikkunoista aukesi suoraan näkymät merelle ja usein työpäiväni jälkeen vain istuin sängylläni ja tuijotin ulos. Ei siihen näkyyn kyllästy millään. Ei millään.

No, kyllästyikö tuossa kahdessa kuukaudessa hotellin tarjoamaan luksukseen? Niihin aamiaisiin, puhtaisiin valkoisiin lakanoihin ja aivan ensiluokkaiseen vastaanottopalveluun. Ei niihin en todellakaan kyllästynyt. Huone alkoi tuntua jo kodilta ja tänään, kun vein kiitoskukat ravintolaan sekä vastaanottoon valtasi mieleni kyllä haikea fiilis. En tule enää koskaan tämmöistä elämässäni todennäköisesti kokemaan ja nyt se loppui. Otin kyllä kaiken irti mitä voin. Lettuja söin varmasti satoja, pekonia useita kiloja ja ravintolan takkatulen loimussa istuin tunteja ja tunteja ja tunteja.

Hotel Rantapuisto kätkee kyllä sisälleen mitä erikoisempia paikkoja. On jättimäinen auditorio, on yökerho biljardihuoneella, on rantasaunaa, on retrosaunaa, on vaikka ja mitä. Oli myös aivan ihanaa henkilökuntaa. Koin tuossa asusteluni loppuvaiheessa hieman terveyshuolia ja ne pienet asiat, joita ovelleni kuljetettiin tekivät minuun suuren vaikutuksen. Joskus siellä oli Buranaa, joskus laskiaspullia, joskus vohveleita. Aina sen oveni hymy huulilla avasin.

Ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua arvontaan Instagramini (@eskokoo) puolella. Tarjolla on yhden yön majoitus kahdelle hengelle ja vieläpä aivan mieletön sunnuntaibrunssi päälle. 

Suosittelen kyllä tutustumaan tähän merelliseen designhelmeen, joka tarjoilee kyllä niin upeaa luontoa ja palvelua, että ah!

Itsellänihän nyt tavallaan ympyrä sulkeutuu. Muutin aikoinaan Kajaanista Helsinkiin ja aivan ydinkeskustaan. Nyt on edessäni jälleen vähän aikaa (tai siis en tiedä kauan remonttini vielä kestää) asustelua ystävälläni aivan Helsingin ydinkeskustassa. Kyllähän täälläkin viihtyy.  

Mukavaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Miimu 11.3.2022 at 21:33

  Kiitos vinkistä! Parastaikaa testattavana. Tähän asti tykätty hurjasti, mut lopullisen arvion pystyy antaa vasta huomenna – aamupalan jälkeen.. 😉 Maisemat ainakin on huikeet!

  • Reply Esko 15.3.2022 at 16:22

   Heiiii, mahtavaaaa!!

   Oih, tulipa tästä viestistä kiva fiilis.

   Noh, mikä oli arvio? Monta lettua meni aamiaisella?? 🙂

  Leave a Reply