Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Luonto on paikallaan

3.3.2022

MAJOITUS SAATU: Hotel Rantapuisto

Huomenna töihin ja kyllä olen sitä hetkeä jo hienoisesti odotellutkin. Parisen viikkoa tässä on mennyt erinäisiä vaivoja potiessa ja en todellakaan halua, että esimerkiksi tämä blogini alkaa iän karttuessa muuttua Eskon potilaskertomukseksi. Eli nyt toivottavasti pääseekin kirjoittelemaan jo aivan eri aiheista. Tässä sängyllä naputtelen ja silmäilen aina ajoittain tuota ikkunoista avautuvaa maisemaa. Siihen ei kyllästy. Siihen ei kyllä kyllästy millään. Tuo luonto on niin kaunis. Itseasiassa sen kirjoittaminen, kuvittaminen tai videoiminen on mahdotonta. Se täytyy itse kokea ja aistia.

Olen käynyt päivittäin hieman kävelemässä, koska raitista ilmaa on vain saatava ja onneksi kuntoni on sen suonut. Myös nämä maailman ympäröivät uutiset ovat tempaisseet minut ajoittain aivan liian syvälle ja tuolla luonnossa hiljaisuudessa käveleminen sekä kauniin luonnon ihaileminen tyhjentää ajatuksia melkoisen tehokkaasti.

Tämä Hotel Rantapuisto on tarjonnut tuohon aktiviteettiin täydelliset olosuhteet. “Takaoveni” aukeaa suoraan upeisiin puitteisiin. Muutama kymmenen metriä alas ja olenkin jo aivan meren rannalla. Olen ottanut tästä mahdollisuudesta nyt kaiken mahdollisen irti. En voi enää koskaan ilman lottovoittoa kirjoittaa, että takaoveltani on muutama kymmenen metriä merenrantamaisemiin. Tai ainakaan pääkaupunkiseudulla.

Puhukoot kuvat puolestaan. Vierailu luonnossa ja ulkona on aina paikallaan. Rauhoittaa tilanteessa, kun tilanteessa. Niin ja tänään on muuten maailman luontopäivä.

Mukavaa orastavaa viikonloppua!!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply