Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Milloinkohan sitä kotiin pääsisi?

15.3.2022

Tammikuun alussa hain muuttoauton työpaikkani viereiseltä Nesteeltä. Kaksi ystävääni saapuivat asunnolleni ja noin kolmessa tunnissa oli kaikki irtaimistoni siirretty väliaikaisvuokravarastoon. Siellä ne ovat edelleen. Kovin kauniisti ja tarkasti aseteltuna. Otin ohjeistuksen mukaan viiden neliön kopin ja tästä oppineena: Seuraavalla kerralla uhmaan ohjeita ja nappaan ainakin puolet suuremman. Ei ole harhakosketuksiin varaa purkaessa. Muuten sieltä tulee Artekia syliin huojuvan tornin tyyliin. 

Kaksi ja puoli kuukautta tässä on nyt tullut asuttua erinäisissä osoitteissa. En valita, en todellakaan valita, koska on kyllä sattunut todellisia lottovoittoja väliaikaisasumusteni kanssa. Totean kuitenkin, että kyllä se oma koti on aina se oma koti. Lähes jokaisena viikonloppuna olen siellä käynyt toiveikkaana oveni avaamassa. Saman tien olen sen kuitenkin aina sulkenut. Ensimmäisellä viikolla se purettiin ja revittiin auki. Betoni kuultaa ja lattioiden eristeet leijailevat kuivureiden kuljettelemina. Samalta se on nyt kaksi ja puoli kuukautta näyttänyt. On kuivaaminen kohtalaisen hidasta hommaa.

Hyvä, että kaikki tehdään kunnolla sekä huolella. Innokkaana olen kuitenkin jo käynyt tähyilemässä lattiamateriaaleja. Se vaihtoehtojen määrä. On korkkia, vinyyliä, laminaattia, parkettia, epoksia ja ja. Parkettiin minä päädyin ja valkoiseen semmoiseen. Hieman on myös toimitusajat yllättäneet, mutta toivottavasti saamani noin viikon toimitusaika pitäisi paikkaansa. Ja toivottavasti sitä pääsisi jossain vaiheessa jo kotiini asentamaan. 

Keittiöitä olen myös useasta paikasta kartoittanut. Sanotaanko, että on muuten yllättävän kallista hommaa. Esimerkiksi kivitason hinta. Huhheijjaa mitä summia. Taidan päätyä hieman kevyempään vaihtoehtoon ja vaihtaa ainoastaan ovet, tason, altaan sekä hanan. Uskon, että antaa juuri sopivan upeaa ja tuoretta ilmettä. En näe myöskään järkevänä luopua melko uusista kodinkoneista ja hyväkuntoisista rungoista.

Tavoitteeni syntymäpäivänä kotiin. Eli huhtikuun puolessa välissä olkoon tavoitteena. Tai, no ainakin juhannuksena. Noh, jouluksi kotiin.

Mukavaa viikkoa!!

Esko  

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply