Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Oliko tuossa se kesäloma välissä?

15.8.2022

Ilosaarirockin lippu saatu normaalin media-akkreditoinnin kautta

Opettajan kesäloma on pitkä. Opettajan kesäloma on aivan ihana. Opettajan kesäloma unohtuu yllättävänkin nopeasti töiden alettua, koska startti on yleensä hyvinkin intensiivinen ja pienten sankareiden kanssa touhuaminen pyyhkäisee kesämuistelut päästä yllättävänkin nopeasti. Tänään keskustelin opekaverin kanssa menneestä lomasta. Yritin muistella mitä oikein touhuilin. Hyvä ne on tänne digitaaliseen päiväkirjaani tallettaa. Onneksi on tämmöinen.

Kesällä 2022…

…seurailin remonttini loppusuoraa, joka sitten valmistui juuri ennen kesä- heinäkuun vaihdetta. Ihan en sinne juhannussaunaan ehtinyt. Tästä lisää myöhemmin, kunhan saan ihan sen viimeisen silauksenkin tehtyä. Upea tästä tuli ja tulee. 

…sain oman oluen. Tämä on ehkä erikoisin juttu mitä itselleni on ikinä tapahtunut. Siemailla olutta tölkistä, jossa on oma naama. Tämänkin syntyprosessista lisää myöhemmin. Jotkut pääsee Aku Ankkaan ja jotkut, noniin.

…vietin paljon aikaa Helsingissä. Haahuilin ympäri kaupunkia. Istuskelin ja ihastelin ihmisvilinää. Yksi lempipuuhistani.

…juoksin todella paljon. Joillekin hellelenkit ovat painajaisia. Itse nautin niistä suuresti ja tämä kesä tarjosi kyllä todella hyviä ja hikisiä juoksuja. 

…kävin kolmilla festivaaleilla. Provinssirock pitkästä aikaa lisättynä kalenteriin. Oli todella kiva. Ruisrock vakiona kalenterissa. Putoaa ainakin kolmepäiväisenä pois kalenterista ensi kesänä. Ilosaarirock aina kalenterissa. Tulee pysymään siellä vielä kauan.

…ehkäpä mukavimpana juttuna oli nähdä ihmisten paluu siihen melkein normaaliin. Live-musiikkia, kokoontumisia, iloa, halauksia ja hymyä. 

Niin ja keräilin tuonne puhelimeni muistioon paljon kirjoitteluideoita. En ole koskaan pitänyt näin pitkiä naputtelutaukoja. Tämä on kivaa ja tämmöisiä nopeita raapaisuja on kiva kirjoitella. Ei sen aina tarvitse niin syvällistä ja pohdiskelevaa olla, eihän?

Kivaa helleviikkoa!!

Esko

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply