Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Tällä yksinkertaisella vinkillä ratkaiset pienen kodin säilytystilaongelmat

20.2.2017

Ideahan ei siis ole mikään uusi. Jo aikoja ja aikoja on myyty sänkyjä, joiden alla on laatikostoja. Minulle tämä idea oli kuitenkin täysin uusi ja ei olisi tullut mieleenikään käyttää yleensä niin turhaa sängynalustilaa hyödyllisesti. Tästä haluan kiittää erästä ystävätärtäni. Hän sanoi, että otahan jalat pois sängystä ja laita tuonne alle jättimäiset laatikostot. Ei tarvitse täyttää kaikkea seinätilaa kaapistoilla, joka tekee pienestä asunnosta helposti ns. käytävämäisen. Olin siinä suhteessa onnekas, että sain itse suunnitella asuntoni säilytysratkaisut, jotka puuseppä toteutti. Tämä oli oikeastaan aika lottovoitto. Lottovoitto siinäkin suhteessa, että sänkyni on erikoismitoitettu ja sen alle olisi ollut lähes mahdoton löytää sopivia laatikoita.

Laatikostot ovat koko sängyn levyiset. Eli n. 153 cm pitkät. Tavaraa mahtuu tuonne sisään ihan älyttömästi. Eilen, kun vihdoin tyhjentelin jätesäkkejä, niin oikein yllätyin kuinka paljon nuo laatikot “imivät” tavaraa sisäänsä. Ei voi muuta sanoa, kun pienen asunnon pelastus. Vielä, kun saan häkkikomeroni avaimet, niin voin lopettaa turhan panikoinnin säilytyksen suhteen. Äidiltäni perityn hamstraajageenin haluaisin kuitenkin irroittaa vartalostani. En taaskaan raaskinut heittää pois tiettyjä tavaroita. Tavaroita, jotka olivat jätesäkeissä vielä edellisen muuton jäljiltä. Esko ja Konmari ei ole oikein hyvä pariskunta.

Jalat pois ja sängynalustila käyttöön!! Siinäpä vinkkiä kerrakseen…

-Esko-

Tsekkaa myös: Sohva, timantti, keittiönpöytä, asunto…

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Jaana Långström 20.2.2017 at 23:26

  Itellä samanlainen idea tulevaan, ekaan omaan kotiin! Isi jo lupasi rakentaa, joten ei varmana tule samanlaista vastaan muilla 😉 itellä tulee sellainen, jonka voi sitten ottaa mahdollisesti mukaan tuleviinkin koteihin, saa nähä miten se sit käytännössä onnistuu 😀 mutta sängyn patjan alle tuollainen “runko” jonka alle säilytyslaatikoita! On kyllä superkätevä idea 🙂

  • Reply Esko Kyrö 21.2.2017 at 09:14

   Isit on hyviä…Joo tuo minunkin systeemi koostuu kahdesta “jättimoduulista”…eli pystyy ottamaan mukaan tarvittaessa…Aurinkoa…????

 • Reply Titta 21.2.2017 at 08:14

  Hei Esko! Huippu idis! Mistä nämä laatikostot ovat ostettu?

  • Reply Esko Kyrö 21.2.2017 at 09:15

   Kiitos!! Teetetyt…????

 • Reply Nippe 23.2.2017 at 11:25

  GREAT! Juuri nuo laatikoissa olevat pienemmät laatikot ovat oleellisia.
  Mietipä, miltä muuten näyttäisi????

  • Reply Esko Kyrö 23.2.2017 at 15:38

   En edes mieti…:)

 • Reply ohis 24.2.2017 at 14:06

  Ikealla on sitten ihan mallikkaita laatikko-laatikon-sisällä -järjestelylaatikoita. Niitä voi hyödyntää myös keittiön laatikoissa ja vaikka missä. Niin ja niistä hamsteroiduista tavaroista voi ottaa valokuvan, niin visuaalinen muisto pysyy, muttei tarvitse säilyttää sitä fyysistä muistoa. Ellei ole kyse erityisesti tekstuuriin liittyvästä muistosta.

  • Reply Esko Kyrö 27.2.2017 at 21:47

   Kiitos vinkeistä!!

 • Reply Mikä on Helsingin paras kirppis? – E2O 2.1.2019 at 18:52

  […] korostan kaikki ylimääräiset vaatteeni ja kamppeeni kiertoon tai siis tarkemmin myyntiin. Sänkyni alla on kaksi suurta säilytyslaatikkoa, jotka ovat täynnä vaatteita. En ole sinne perälle edes katsonut lähes kahteen vuoteen, eli oletettavasti en kyseisiä […]

 • Leave a Reply