Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Mikä on Helsingin paras kirppis?

2.1.2019

On taas se aika vuodesta, jolloin syntyy ajatuksentasolla lukuisa määrä uusia ihmisiä. Aloitan säännöllisen kuntoilun, lopetan ylimalkaisen sokerin nauttimisen, suljen korkin, annan aikaa enemmän itselleni ja ja ja. Hyvinvointiin liittyvät meemit täyttävät sosiaalisen median kanavat ja kuntosalien parkkipaikoille kurvailee innokkaita kuntoilijoita. Itseasiassa tänään kävin itse kuntosalilla ja tilaa oli vaikka ja kuinka. Ehkäpä illan mittaan ovat juoksumatot täyttyneet. Täyttyneet ovat myös tämän pojan kaapit. Ne ovat täyttyneet ihan viimeistä piirtoa myöden.

Nyt vuonna 2019 on minunkin ihan yleisen siisteyden ja oman henkisen hyvinvointini vuoksi aika laittaa kaikki, korostan kaikki ylimääräiset vaatteeni ja kamppeeni kiertoon tai siis tarkemmin myyntiin. Sänkyni alla on kaksi suurta säilytyslaatikkoa, jotka ovat täynnä vaatteita. En ole sinne perälle edes katsonut lähes kahteen vuoteen, eli oletettavasti en kyseisiä tuotteita enää tarvitse. Ystäväni Ollin kanssa löimmekin kättä päälle, että nyt on kirppishommien paikka. Sitten löikin päässä tyhjää, että minkäköhän kirppiksen?

Harrastaako ihmiset enää pelkkää nettikirppistoimintaa? Tai myykö ihmiset kamppeitaan enää vain Instagramissa? Olen ollut vuosia sitten myymässä montakin kertaa erinäisillä kirppareilla:  Kattilahallilla, Jäähallilla, Kaapelitehtaalla. Olen juurikin nyt tippunut tästä kirppariskenestä aikasen totaalisesti ja siksipä tännekin tätä juttua kirjoittelen. Mikäpä olisi siis Helsingin paras kirppis? Siis semmoinen, johon voi mennä itse myymään. Alustavasti varailimme Jäähallia, mutta onko joitain muita tarjolla?

Myyntiin on tulossa siis reipas kattaus L ja XL-koon miesten vaatetusta. Liekö sitä suurinta kirppareiden myyntivaluuttaa? Noh, loput voi laittaa sitten kiertoon. Kotiini en enää mitään palauta. Se on varma. Olisiko tämän saman päätöksen voinut tehdä jo muuttaessani tähän ”uuteen” asuntooni?

Eli vielä kerran. Mikä olisi Helsingin paras kirppis? 

Seuraan, tähän loppuun lienee kuuluu sanoa.

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Muffin 2.1.2019 at 20:45

  No tää ei nyt vastaa sun kysymykseen aivan täysin, mutta itselleni oon todennut parhaimmaksi Rekki.fi. 3 krt jo sitä kautta myynyt 😊

  • Reply Esko 2.1.2019 at 20:50

   Moikka Muffin!
   Täytyypä käydä katsastamassa. Kiitos vinkistä!! 🙂

 • Reply Tätio 3.1.2019 at 10:56

  Edelleen tykkään kattilahallista, sinne kun pääsee yhdellä julkisella. Ostajia riittää. Tila on ahdas mut silti tykkään. Aina löytyy jotain. Jäähalli ilmeisesti kans suosittu. Kävin ite viimevuonna kerran myymässä vermossa mutta oikein ei myynti sujunu. Kaikki olis ottanu kamat ilmaiseksi…!
  Nyt sitte heitin 4 kassillista kamaa kierrätyskeskukseen. Ihan vaan ns. Askartelutarvikkeita. Ostamisen harkitsemista yritän.

 • Reply Anu 7.1.2019 at 22:36

  Mä olen myynyt viime kerrat Relovessa. Lähes kaikki on aina mennyt, kunhan ei mitään halpaketjujen virttyneitä rytkyjä laita esille. Sitä en tosin tiedä, miten miestenvaatteet siellä liikkuu.

  • Reply Esko 10.1.2019 at 18:50

   Moikka Anu!
   Päädyimme Jäähallille. Kiitos kuitenkin vinkistä ja mukavaa iltaa! 🙂

 • Reply Semmoinen miesten ilta – E2O 19.1.2019 at 19:50

  […] kyselin, josko täältä saisi apua kirpputorihommiin. Saihan täältä, tai siis enemmänhän tuota kommunikointia tuntuu olevan Instagramin puolella. […]

 • Leave a Reply