Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Tämä on sisustustuote, johon et voi kyllästyä

10.4.2017

Lueskelin taannoin Imagea, jonka kannessa ei ollut kiistellyt Tom Of Finland- muumit, vaan maamme yksi kirkkaimmista poptähdistä, Antti Tuisku. F muuten nimesi Tom Of Finland- muumit “rajumuumeiksi” ja kysyi miksi niillä on peput paljaana? Vastasin, että onhan Aku Ankallakin. Hyvin kelpasi vastaus. Takaisin asiaan. Tuon Imagen sivuilta siis huomasin tuommoisen hienon sisustustuotteen.

Sisustustuotteen, joka on kotimaista designia ja se lämmittää aina minun mieltäni. Wallment design valmistaa tuollaisia erilaisia “kehikkoja”, joita voit tuunata oman mielesi mukaan. Ja siinä piilee tuotteen etu. Voit vaihdella tyylejä vuodenaikojen tai ihan minkä tahansa teemaan mukaan. Mahtava hankinta esimerkiksi sisustuksesta kiinnostuneelle puolisolle, joka saattaa helposti kyllästyä vanhoihin tauluihin ym. Ei enää tarvitse porailla uusia reikiä ja tehdä niitä ajoittain vaivaannuttavia sisustusliikekierroksia.

Wallmentin kehikkoon on helppo ripustaa piirustuksia, kasveja, kortteja tai periaatteessa ihan mitä tahansa. Ostin noita käteviä klipsejä Granitista. Todella hyvät hankinnat ja mielestäni sopii hyvin tuon lukunurkkaukseni piristeeksi. Tuote, johon ei oikein voi kyllästyä, koska on niin helposti muokattavissa juuri senhetkisen fiiliksen mukaan. Eikä ole hinnalla pilattu. Kuvan nähdessäni ajattelin, että tuon on oltava kallis. Eipä ollut, vain 59 euroa.

Mitä tykkäätte?

-Esko-

Lisää sisustusta: timantti, asunto, pöytä, löytötuoli, sohva

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Nippe 10.4.2017 at 19:13

  Tykkään!
  Inspiroiva ja tyylikäs ????

  • Reply Esko 10.4.2017 at 21:43

   Kyllä Nippe. Todellakin…✌

 • Reply AK 10.4.2017 at 19:34

  Tuon tyyppistä ilmoitustaulua oon etsinyt jo jonkin aikaa, mutta valitettavasti tuo on vähän turhan kallis. 🙁

  • Reply Esko 10.4.2017 at 21:44

   Iltaa Ak!
   Tuo on kyllä hieno ja helposti muunneltavissa. Harkitse vielä…????

 • Reply Maria 10.4.2017 at 19:39

  Vieläkö sä Esko haikailet Karoliinan perään?

 • Reply Esko 10.4.2017 at 21:46

  Iltaa Maria!
  En haikaile, en. Tämäkään kysymys ei ihan suoranaisesti liity Wallmentin seinähärpäkkeeseen…✌

 • Reply Hanna 11.4.2017 at 09:50

  Tosi kivan näköinen. Sopii kyllä monenlaiseen tyyliin, koska kuten sanoit, niin tuotahan voi tuunailla loputtomiin ja vaikka välillä kääntää eri päin. Viherkasvien ystävänä näen jo murattini ja kodinonneni tuolla keikkumassa. 🙂 Kelpais!

  • Reply Esko Kyrö 11.4.2017 at 12:04

   No, eikun hankintaan…:)

 • Reply Muffin 11.4.2017 at 21:31

  Haha, eikö normimuumeillakin ole peput aina paljaana? 😀 Rajumuumeilla on vaan vähän muodokkaammat pakarat. Mun takapuoli valitettavasti samaistuu kyllä normiimuumeihin enemmän 😀

  Mahtava idea toi seinähärpäke, pieneen yksiööni on pitänyt hankkia seinäkoristusta tosi harkitusta, mutta toihan ratkaisee ongelman kun voi helposti vaihdella kuvatuksia 🙂

  • Reply Esko Kyrö 11.4.2017 at 21:38

   ???????????? No, eikun tilaamaan.

  Leave a Reply