Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

WE LOVE FLAMINGO!

8.4.2017

Kaupallinen yhteistyö: E2O-blogi ja Sokoshotels

Takana työviikko. Pekka Pouta lupaili jokaiselle päivälle auringonpilkahduksia. Pekka lupaili, mutta Ukko Ylijumala ei ollut samaa mieltä. Harmaata ja harmaata oli viikko täynnä. Eikä siitä Pekkaa voi syyttää. Parhaansa tekee, muttei meille pohjoisen kansalle voi aukottomasti säätä luvata. Työviikko ja harmaat pilvet unohtuivat juuri sillä hetkellä, kun parkkeerasimme F:n kanssa Nissan Jukeni Sokoshotel Flamingon parkkiruutuun. Takapenkillä istui niin iloinen pikkumimmi ja etupenkillä odottavainen isä. Isä, joka odotti hetkeä, kun hotellihuoneen ovi aukeaa. F juoksee aina ensimmäisenä tarkastamaan onko huoneessa kylpyamme. Minä keski-ikäinen mies hypin hotellin sängyllä x-hyppyjä. Traditio vuosien ja vuosien takaa.

Tällä kertaa huoneessa ei ollut kylpyammetta, mutta sepäs ei haitannut yhtään. 12 kerrosta alempana sijaitsee hieman suurempi kylpyamme eli Flamingon vesipuisto, jonne suuntasimme lähes välittömästi. Uusi Rainbow Dash- uikkari sai arvoisensa ensikosketuksen. Helppoa ja huoletonta. Uimakamppeet S-marketin muovikassiin ja hissillä lähes suoraan vesipuiston pukuhuoneeseen. Tiedän tulleeni vanhaksi, koska en uskaltanut itse laskea vesiliukumäistä. Vesiliukumäistä, joista 6-vuotias hurautteli kymmeniä kertoja. Onneksi Flamingossa on ajateltu myös nössöjä aikuisia, jotka voivat lekotella aurinkotuoleilla. Sulkea hetkeksi silmänsä ja tehdä mielessään transportaation valkoisille hiekkarannoille.

Valkoisilta hiekkarannoilta suuntasimme syömään ja shoppailemaan. Helppoa ja huoletonta. Vähän hienompaa päälle ja hissillä lähes suoraan Amarillon herkullisten annosten ääreen. Otimme vakioannoksemme ja vatsat täynnä olikin mukava siirtyä Jumbon puolelle shoppailemaan. Helppoa ja huoletonta. Liukuportaat ylös ja olimmekin yhdessä Suomen suurimmista ostoskeskuksista. Mukaan tarttui Smurffi-teemaiset yllätyspussit. Smurffeista innostuneina ajatuksenamme oli mennä katsomaan uusi Smurffi-elokuva. Helppoa ja huoletonta, koska samassa rakennuksessa sijaitsee myös Finnkinon elokuvateatteri. Olimme kuitenkin niin myöhään liikkeellä, että lastenleffoja ei enää mennyt. Lohdutuksena nappasimme peltipöntöllisen poppareita ja siirryimme hotellihuoneen valkoisiin lakanoihin köllöttelemään, herkuttelemaan ja hassuttelemaan.

Valkoisissa lakanoissa uni maistui ja sitten olikin vuorossa yksi tähtihetkistä. Flamingon aamupalan suklaasuihkulähde, klassikko. Jäi suolaisten syöminen hieman vähemmälle, koska suklaassa dipatut vaahtokarkit olivat vastustamattoman herkullisia. Vastustamaton ajatus oli myös tämmöinen irtiotto. All inclusive- miniloma viidentoista minuutin päässä kotiovelta. Niin lähellä, mutta mieli oli kuitenkin niin kaukana arjesta, pesukoneesta ja tiskaamattomista tiskeistä. Helppoa ja huoletonta. Kaikki samassa paketissa. WE LOVE FLAMINGO!

Kivaa päivää!!

-Esko ja F-

Comments (23)

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Ansa 8.4.2017 at 20:54

  Ihan kiva mutta suljitko tosiaan silmäsi lepotuolissa kun lapsesi oli yksin altaassa????? Käsittämätöntä.

 • Reply Esko 8.4.2017 at 21:23

  Iltaa Ansa!
  En mielestäni puhunut altaasta. Tekstissä puhuttiin vesiliukumäistä, jonne tulee kävellä portaat tai muutama askelma ylöspäin. Kyllä, suljin silmäni noin kahdeksi, ehkä kolmeksi sekunniksi. Tässä ajassa lapseni ehti kävellä Flamingon oranssilla laattalattialla noin kolme metriä kohti vesiliukumäen askelmia.
  Hyvä, että olit tarkkana. Täytyy olla huolellisempi ensi kerralla.
  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!!…????

 • Reply MariaK 9.4.2017 at 09:35

  Milloin ajattelit luopua muovikasseista? Kangaskassi

  • Reply Esko 9.4.2017 at 12:04

   Moikka MariaK!
   Ehkäpä jossain vaiheessa…✌
   Mukavaa päivää.????

 • Reply Linda 9.4.2017 at 12:46

  Flamingo on kyllä ???? Ja varsinkin just tällaisena kurahousuaikana on niin mahtavaa, kun voi viilettää paikasta toiseen ilman ulkovaatteita ☺ Tosin, meidän kuuden hengen perheellä pieni omaisuus sinne saadaan rahaa menemään ja äidin shoppailullahan ei ole mitään tekemistä asian kanssa ???? Kivaa, että teillä on ollut kivaa! Mukavaa ja aurinkoista kevättä ☺ ps. Mukavaa, että sun postaustauko ei kestänyt kovin pitkään ????

  • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:34

   Heippa Linda!
   Juurikin niin. Ei tarvitse heittää, kun t-paita ja bomberi päälle…:) Rahaa menee, mutta menköön. On nämä niin arvokkaita yhteisiä reissuja. Oli niin kivaa, kiitos!! Teillekin oikein mukavaa kevättä!!

 • Reply Heli 9.4.2017 at 13:28

  Miten se on mahdollista, että aina löytyy joku/joitakin, jotka huomaavat ne olemattomat epäkohdat joka ikisessä asiassa.. Minusta kun kuulostaa siltä, että isä ja lapsi on viettänyt mukavia hetkiä ilman turvallisuusriskiä. Lapseni ollessa 4-vuotis, käänsin hetkeksi selkäni kotona omassa keittiössä, kun vein lautasta pöytään ja hän ehti polttaa vähän sormeaan ja ihan olen tavallinen huolehtiva äiti, mutta pitäisikö minut kuitenkin kivittää tässä täydellisten ihmisten maailmassa?

  • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:35

   Heippa Heli!
   Kyllä, vietimme niiiin mukavia hetkiä ja hengissä selvisimme ulos…:) Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Maria 9.4.2017 at 14:44

  Onko Karoliina raskaana?

  • Reply Tyyne 9.4.2017 at 16:50

   “Maria” ei varmastikaan saa vastausta tuohon tämän blogin kautta. Ja voitko “Maria” jättää jo Eskon entisen puolison ja heidän parisuhteensa ruotimisen tähän. Hanki oma elämä ja anna muiden jatkaa omaa elämäänsä eteenpäin!

   Ja Eskolle kiitos hyvästä blogista!

   • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:36

    Ole hyvä Tyyne!!..:)

  • Reply minttu 9.4.2017 at 17:23

   Kertoisiko Esko sen täällä omassa blogissa?!

   • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:37

    Ei, Esko ei kommentoi täällä kenenkään muun henkilökohtaisia asioita.

  • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:36

   Oikein mukavaa viikkoa sinulle Maria! Tätä lienee kannattaa kysyä jostain muusta paikasta.

 • Reply Maria 9.4.2017 at 17:31

  No kukapa muu sen kertoisi ellei Esko itse. Jonkun säälittävän postauksen muodossa. Nyyh… nyyhh..

  • Reply Esko Kyrö 9.4.2017 at 20:38

   Maria, hymyä huuleen sinulle!!…:) Nämä kommenttisi eivät ihan suoranaisesti liity postauksen aiheeseen. Lapseni ja minun minilomaan Vantaan Flamingossa.

 • Reply minttu 9.4.2017 at 17:32

  Karkasi..eli Esko on selkeästi tuonut jo useamman kerran ilmi, ettei kommentoi entisen puolisonsa asioita.

  • Reply Esko 10.4.2017 at 17:43

   Välillä karkailee…:)

 • Reply Kaarina 10.4.2017 at 16:28

  Vaikuttipa mukavalta minilomalta. 🙂 Vaikka asun vain muutaman kilometrin päästä Flamingosta en ole vieläkään saanut aikaiseksi mennä sinne uimaan. Nyt tähän on kyllä tultava muutos!
  Oletko muuten päättänyt jättää julkaisematta kuvia joissa näkyy F:n kasvot?
  Ihanaa kesän odotusta! 😀

  • Reply Esko 10.4.2017 at 17:44

   Heippa Kaarina!
   Oli tosi kiva miniloma. Kannattaa kyllä mennä. Niin helppoa ja paljon touhuamista.
   F:n kuvissa jatkan samalla järkevän harkinnan linjalla.
   Kiitos, samoin sinulle!!…:)

 • Reply Helena 20.7.2017 at 12:09

  Senkös takia ne sängytkin alkaa olla Flamingon hotellissa pehmeitä kun siellä hypitään ja pompitaan niissä! Häpeä, aikuinen mies! …..ja näytät vielä tyttärellesikin mallia!

  Kaikki muu kyllä oli asiaa ja siksi mekin siellä käydään, kaikki on lähellä, saman katon alla ja vielä ilmainen parkkikin autolle majoituksen ajan! Suosittelen!

  • Reply Esko Kyrö 20.7.2017 at 14:28

   Moikka Helena!
   Häpeäpaaluun pitää siis ukkeli laittaa. Kyllä, Flamingo toimii! Oikein mukavaa kesänjatkoa sinulle!!

 • Reply Lastenelokuvat top 4 | E2O 31.1.2018 at 21:16

  […] ja ne myös keräävät teattereihin mukavasti yleisöä. Tai sitten niitä on aina tullut, mutta oman lapsen myötä tähän genreen suhtautuu hieman eri silmällä. Viikonloppuna olemme menossa katsomaan […]

 • Leave a Reply