Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

A-luokan hankinta

26.6.2017

Pitkästä ja pitkästä aikaa sisustushommia. Monella on varmasti tällä hetkellä lomat päällä ja silloinhan on hyvä toteuttaa niitä pieniä kodinmuutostöitä ja sisustella asuntoon jotain pieniä erikoisuuksia. Itselläni sisustuskärpänen on lentänyt sähköiseen kärpäslätkään ja näinollen esittelenkin lipaston, jonka olen hankkinut jo kuukausia sitten. Ja, onneksi hankin. Tuo sopivan ja mielestäni tyylikkään lipaston löytäminen oli yksi vaikeimmista ostoksista tänne minikaksiooni. Kiersin Vepsäläiset, Ikeat ja surffasin nettikaupat moneen kertaan. Aina oli jotain vikaa. Liian leveä. Liian pieni. Liian matala. Liian väritön, hajuton ja mauton.

Sitten jotenkin ihmeen kaupalla eksyin Sotkan sivuille ja löysin tämän yhdistelmän. Yhdistelmä koostuu Oslo-nimisestä senkistä ja lipastokaapista. Yhdistelmä on mielestäni yksinkertaisen tyylikäs. Puiset jalat, sekä tammenväriset ovet antavat oman säväyksensä ja laatikkojen kaarevat “vetourat” tuovat tyylikkyyttä. Kokonaisuus on tuohon televisioni alle juuri sopiva. Syvyys ja leveys natsaavat asuntooni täydellisesti. Aikamoinen A-luokan hankinta, kuten tuo lipastoni päällä oleva valokin kertoo. Niin ja hinta. Ostaessani nuo molemmat olivat todella reippaassa alessa ja olisivatko maksaneet yhteensä himppasen alle neljäsataa euroa.

Tässä uudessa asunnossani kohta puolisen vuotta asustelleena olen törmännyt juuri siihen ongelmaan, jonka kyllä jo etukäteen osasin arvata. Ja, se on säilytystilan puute. Omistan todella paljon vaatteita ja jo tässä vaiheessa niitä on auttamatta liikaa. Onneksi tuo lipastosenkki-yhdistelmäni on tuonut huomattavasti helpotusta tilanteeseen. Noiden ovien taakse mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Tai siis vaatteita ja tavaraa. Tai siis myös pikkumimmin leluja, vaatteita ja tavaraa.

Oikein hyvää juhannuksen jälkeistä viikkoa!!

-Esko-

Lisää miehen sisustuksia: Keittiönpöytä, Timantti, Sohva, Säilytys

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hekku 27.6.2017 at 16:06

  Ah,itsekin kiertelin niin kauppoja kuin nettisivustoja puolisen vuotta sitten etsiskellessäni samaisen tehtävän täyttävää lipastoa. Olipa jotenkin ihanaa aarteenetsintää,ikinä tiennyt milloin se mätsi tulee????.Muistan tuota sinunkin malliasi pitäneeni toisena vaihtoehtona,päädyin kuitenkin hienoisesti modernimpaan.
  Ja muuten:sama telkkarikin meillä tököttää töllötettävänä.

  • Reply Esko Kyrö 27.6.2017 at 17:49

   Heippa Hekku!
   Joo, ei noista mätseistä oikein ikinä tiedä…:) Ja muuten, on hyvä telkkari, todella hyvä.

 • Reply neito 27.6.2017 at 18:12

  Taidat olla opena mun vanhassa koulussa, Rajatorpan koulussa. Tosin siellä ei taida olla ketään tuttua opettajaa, ja koulu-rakennuskin kai puretaan? Itse olin koulussa -90 luvun alussa luokat 3-6. Ekan ja tokan kävin Variston koulussa. Vanha ylä-asteeni on jo maan tasalla –> Hämeenkylän koulu. Tosin poikani koulua Järvenpäässä puretaan tällä hetkellä. Ekaluokka meni kahdessa eripaikassa, tokaluokka kolmannessa paikassa, kolmas luokka sitten neljännessä eri paikassa ja sitten ehkä uusi rakennus. Koulut taitaa olla surkeessa kunnossa monessa paikassa…

  • Reply Esko Kyrö 29.6.2017 at 18:50

   Taidanpa, taidan…;) Totta puhut. Hyvin paljon on menossa/tulossa/suunnitteilla kouluihin kohdistuvia remontteja. Toivottavasti tulevaisuudessa suunta olisi parempi ja oppilaita ei tarvitsisi siirrellä ympäriinsä. Oikein kivaa kesää!!

  Leave a Reply