Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

On taas aika sen erikoisen tapahtuman

13.6.2017

Olen nähnyt elämäni aikana lukuisia urheilutapahtumia. Olen nähnyt elämäni aikana lukuisia kulttuuritapahtumia. Olen tutustunut elämäni aikana lukuisiin yhteisöihin. Vain yhden kerran olen kokenut jotain semmoista, mitä taas tulevana viikonloppuna kokee tuhannet ihmiset Enon metsissä, Joensuun suunnalla. Ja se on Jukolan viesti. Se on kyllä omassa ainutlaatuisuudessaan semmoinen tapahtuma, joka olisi jokaisen suomalaisen hyvä kokea kerran elämässään. Edes katsojana. Tänä kesänä lähden kyllä Joensuun suunnalle suunnistamaan, mutta hieman erityyppisille rasteille, eli Ilosaarirockiin.

Aamulla Etelä-Suomen Sanomien välistä tupsahti Jukola-liite. Lueskelin sitä läpi ja palailin omiin suunnistusmuistoihini. Se fiilis, kun seisot aamuviideltä nilkkoja myöden suossa. Kädessäsi A3-kokoinen kartta. Otsalamppusi on jäänyt matkalle ja tarttunut koivunoksaan. Se fiilis on niin absurdi ja erikoinen, että pakkohan se on kokea vielä uudestaan.

Etlarin välistä tupsahtanut Jukola-liite tiesi kertoa, että ensi kesänä suunnistetaankin Lahden naapurissa Hollolassa ja tarkemmin Hälvälän metsissä. Niistä metsistähän minulla on jo kokemusta armeija-ajoilta. Tämän etulyöntiaseman siivittämänä on siis alettava valmistautumaan ensi vuoden koitokseen. Tiimi ympärille ja metsään. Markkinoin sen samalla tavalla, jolla ystäväni sen minulle kaksi vuotta sitten möi. ” Haluatko osallistua semmoiseen iloiseen viestijuoksutapahtumaan?…”

Kaksi vuotta sitten osallistuin tähän iloiseen viestijuoksutapahtumaan. Olin maailman ylpein, että selvisin pois metsästä. Nukkumatta silmäystäkään kirjoitin jutun, josta olen edelleenkin ylpeä ja siksipä jaan sen tänne jälleen. KÄYKÄÄPÄS LUKAISEMASSA Toivottavasti ensi vuonna olisi ihan tuore ja uusi juttu tehtynä. Flow-mies Hälvälässä!!

Tsemppiä kaikille metsään suuntaaville ja etenkin ensikertalaisille!! 

-Esko-

// Kuvat: Jukolan viestin Facebookista //

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply TätiO 13.6.2017 at 20:42

  Jep. Tsemppiä mun miehelle. Jukolaan siis tänä vuonna. Tervemenoa vaan metsään. Mua ei sais. Voisin kyllä kerran elämässä kokea festarit.

  Hauskaa tokkia. Se olis 6 päivää töitä. Jaksaa jaksaa..

  • Reply Esko Kyrö 13.6.2017 at 20:56

   Tsemppiä sun miehelle, todellakin!! Jaksaa, jaksaa…????????

 • Reply TätiO 13.6.2017 at 20:59

  Siis hauskas RRokkia sulle.. Typot…

  • Reply Esko Kyrö 13.6.2017 at 21:10

   No, kiiiiitos!!!…????????

 • Reply minttu 13.6.2017 at 21:37

  Mieletön kokemus ja tunnelma varmasti!! Ensi vuonna sitten uudestaan jo tuttuun metsään:)

  • Reply Esko Kyrö 13.6.2017 at 21:50

   Heippa Minttu!
   Oli se kyllä ikimuistoinen kokemus…Ei ois ihan huono ottaa ensi kesänä uusiksi. Mun joukkueesta tosin puuttuu enää kuusi innokasta…????

 • Reply Miehuutesi on tervehdyttävää – E2O 19.11.2018 at 21:23

  […] eteen ja on positiivisen elämänasenteen puolestapuhuja. Pekka toimi muutama vuosi sitten Jukolatiimimme tsempparina ja hengenluojana. Siinä tämä kokematon suunnistaja lähti pilkkopimeään metsään […]

 • Leave a Reply