Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Se oli siinä vol.2

3.6.2017

…ja suuuuuuvi suloinen. Suvivirsi koulun juhlasalissa. Se on aina hyvin erikoinen hetki. Haikea ja iloinen. Iloinen ja haikea. Taas on yksi vuosi takana oppilaiden kanssa, joiden kanssa viettää päivittäin aikaa useita tunteja. Useita tunteita on taas käyty läpi tämänkin lukuvuoden aikana. Useita ja useita mukavia hetkiä vietetty. Toivottavasti myös uusia asioita on opittu.

Nyt on aika loman. Nyt on aika rentoutua, ladata akkuja ja nauttia. Kevätjuhlassa arvuuteltiin mikä olisi se kesän paras päivä? Onko se hetket uimarannalla, onko se hetket jalkapallokentällä, onko se hetket kavereiden kanssa hengaillessa? Vai, olisiko se tämä päivä? Päivä, jolloin on aika kirmata kesälaitumille. Vuoden vanhempana ja vuoden viisaampana.

” Opettaminen saa aikaan paljon, mutta kannustaminen saa aikaan kaiken. ” – Johan Wolfgang Von Goethe-

Tuo lausahdus tuli tänään vastaan useamman kollegani sosiaalisessa mediassa. Ja ei tullut turhaan. Hienosti on Johan aikanaan sanonut.

Jes. Kesäloma. Mitä lie tuo tullessaan? Viime vuonna samaisena päivänä tein videon: Se oli siinä. Tänä vuonna kirjoitin vain lyhyehkön tekstin: Se oli siinä vol.2.

Mukavaa viikonloppua!!

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Heli 3.6.2017 at 23:09

  Ihanaa kesälomaa!!!!

  • Reply Esko Kyrö 5.6.2017 at 08:33

   Kiitos Heli!!…????????

 • Reply …on loman aika | E2O 16.2.2018 at 15:16

  […] tekee aina hyvää ja onpas tänään mukava aloittaa hiihtoloma tai talviloma tai ihan vaan loma. Se alkaa olla lukuvuosi jo melkoisen pitkällä. Kevät siellä jo kohta oven takana kolkuttelee. Vaikka Suomeen onkin luvattu polaaripyörrettä, […]

 • Leave a Reply