Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Joo, joo. Sinä just…

22.8.2017

Tasaisissa sykleissä on hyvä heittää pallo teille, lukijoilleni.

Olen näitä jo muutaman kerran tehnyt ja olette laittaneet todella hyviä ehdotuksia, kysymyksiä ja kirjoitusideoita.

Eli heittäkäähän kommenttikenttään toiveita, parannusehdotuksia, ideariihiä ja aihepiirithän voivat olla lähes mitä vaan (tietyillä rajoitteilla)…

Itsehän kirjoittelen hyvinkin laajalla skaalalla elämästä, joten ottakaahan homma haltuun arvon lukijat.

Joo, joo. Sinä just…

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Vante 22.8.2017 at 20:43

  Minkälainen on sinun arvomaailmasi? Mitä arvoja opetat lapsellesi ja työsi kautta muiden lapsille? Mitkä on juuri sinulle tärneitä arvoja? Sanotaan että suutarin lapsilla ei ole kenkiä…eli päin vastoin..mitä sinulta on jäänyt opettamatta lapsellesi vai onko? ????

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 18:15

   Moikka Vante!
   Kiitos ideastasi. Tätä aihetta eilen jo hieman aloittelin. Tulen aiheesta myös varmasti kirjoittelemaan myös lisää. Toivottavasti opettajan lapsella on…jotain. Mitä se sitten voisikaan olla?…:)

 • Reply Janskuamanda 22.8.2017 at 21:36

  Noh, minusta blogissasi ei ole muutettavaa. 🙂 Kuten kirjoitit, kerrot tälle sivulle todella laajasta alueesta elämässäsi. Kerrot niin positiivisista kuin negatiivisista asioista, mikä pitää blogin kirjoitukset tasapainossa. Otat lukijoiden ajatukset kommenttien kautta huomioon. Lukiessa ei tylsisty, joskin aiemmin pani kyynelet silmäkulmaan kun kerroit vaikeista elämäntilanteistasi… kuitenkin, blogisi on ihana, muuta en keksi. Pahoitteluni että kommentista ei tainnut hyötyä olla, toivon kuitenkin että se ilahduttaa. Jatka samaan rataan????❤️

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 18:19

   Moikka Janksuamanda!
   Oikein oli paljon hyötyä, joten kiitos viestistäsi. Toivottavasti ei tarvitsisi enää hirveästi kyyneleitä kuivata, toivottavasti. Jatkan ja pysy linjoilla!!…:)

 • Reply TaijaE 23.8.2017 at 08:37

  Jossain blogissa joskus oli sellainen juttusarja, jossa oli tuulesta temmattuja päivämääriä (tyyliin 23.7.1997, 2.12.2004..) ja bloggaaja kertoi elämästään tuona päivänä. Tai voisihan se olla tuon päivän “päivä kanssani” postauskin, kuvitteellinen mutta sellainen, josta käy ilmi oikeita asioita elämästäsi tuolta ajalta, jos et sattumoisin muista juuri tuon päivän tapahtumia 🙂 Kirjoitustaidoillasi tuollainen voisi olla hauska ja mielenkiintoinen 🙂

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 18:20

   Heippa TaijaE!
   Kiitos, mahtava idea! Otan käyttöön ja ensimmäinen päivämäärä ja idea onkin jo valmiina. Kiitos, vielä kerran!

 • Reply Sari 23.8.2017 at 10:42

  Näin jossain tällaisen kysymyksen ja se sai minut miettimään asiaa pitkäksi aikaa:

  Mistä koulun oppiaineesta on ollut sinulle oikeasti eniten hyötyä elämäsi aikana?

  Tätä voi tietysti jakaa aikaan ala-asteella/yläasteella/lukiossa, mutta olisi kiva kuulla pohdintojasi aiheesta.

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 18:21

   Heippa Sari!
   Kiitos. Tämäkin idea menee käyttöön. Ehkä enemmän käsittelen persoonia, joita on jäänyt mieleeni vuosien varrelta. Varmasti kirjoituksessa sivutaan myös yksittäisiä oppiaineita. Mukavaa iltaa!!

 • Reply Heli 23.8.2017 at 18:57

  Minusta olisi hauska lukea lisää niitä “älyttömiä” tarinoita kuten esim. kun kirjoitit Lumikista, tottahan sellaisissa tarinoissa on aina se toinen puoli. Tokihan oli niitäkin lukijoita jotka eivät niistä pitäneet, mutta minulla onkin jokin kieroutunut puoli.

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 18:22

   Heippa Heli!
   Lumikki, tuo Mikkelin kuningatar. Hän tulee tekemään vielä comebackin. Jos aina miettisi ainoastaan mistä joku pitää. Ei tätä hommaa voisi tehdä ollenkaan…:) Kieroutumiselle peukku!

 • Reply saija 28.8.2017 at 22:54

  Moi!
  Ensimmäisenä haluan sano kiitos. Näytät blogissasi ja teksteissäsi aidosti mielipiteitä ja tunteita.
  Täällä minä, 20vuotias luokanopettajan urasta haaveileva nuori, ihailen sitä, miten taitavasti kirjoitat , ja miten tietyllä tapaa rikot sitä stereotypiaa, mikä opetus ja kasvatusalalla työskenteleviä ihmisiä kohtaan on. Olisi todella mielenkiintoista kuulla sinun oppimispolusta ja siitä miten päätit lähteä opettajan ammattiin.
  Olen lukenut blogiasi aina silloin tällöin mutta aina uppoudun lukemaan noin 10 postausta putkeen. Kiitos, että kirjoitat.
  Ihanaa syksyä! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 29.8.2017 at 20:52

   Kiitos itsellesi viestistä ja mukava, että tykkäät!…✌ Tsemppiä urahaaveillesi ja ne varmasti toteutuvat, kun vain jaksaa yrittää. Kivaa syksyä sinullekin ja ehdottamaasi aihetta tulee varmasti käsiteltyä!…

  Leave a Reply