Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Tuo on vähän tuommoinen Arnold Schwarzenegger…

24.8.2017

Tyylipostaus. Enpä ole aikoihin kirjoittanut tyylistä, vaatteista tai pukeutumisideologioistani. Osittain varmaankin siksi, että minulla ei ole mitään tiettyä ideologiaa. Flow-festivaaleilla minua haastateltiin johonkin, en tiedä mihin ja jutun aiheena oli tyylini ja tulevaisuuden tyylitrendit. En tiedä miksi minut kyseiseen haastatteluun valittiin, koska en pidä itseäni mitenkään erityisen tyylikkäänä tai erikoisena pukeutujana.

Toki pidän vaatteista, vähän liikaakin ja seurailen hieman muodin tuulahduksia. Juttutuokiomme tiimellyksessä puheisiin nousi jostain syystä Arnold Schwarzenegger. Näin jälkeenpäin mietittynä ymmärrän kyllä miksi. Minulla oli päälläni nahkarotsi, aurinkolasit ja hiustyylikin täsmäsi Terminator-kakkosen leffajulisteen kanssa. Silmät eivät olleet ihan yhtä punaiset, vaikka olikin sunnuntai.

En ehkä kuitenkaan voi sanoa, että Arska olisi suoranainen tyyli-idolini. Onko minulla tyyli-idolia? Ei oikeastaan. Tukholmassa käydessä on aina mukava seurailla miesten pukeutumista. Sieltähän ne trendit sitten hienoisella viiveellä saapuvat Punavuoren ja Kallion kautta (vai meneekö jo toisinpäin?) tänne Suomen kamaralle. Tai, onhan minulla yksi ideologia: Kaikki pohjautuu pillifarkkuihin. Näiden ympärille lähden rakentelemaan erilaisia kokonaisuuksia. Välillä siistimpää, kuten kuvissa. Useimmiten kuitenkin istuvia, pitkiä t-paitoja ja nahkatakki kruunattuna tennareilla tai juoksulenkkareilla. Ainiin ja tietysti hattu. Hattuja käytän myös paljon, koska hiustyylini kasvaa yli aivan liian nopeasti.

Täällä uudessa asunnossa minulla on yksi suuri ongelma ja se on säilytystila. Muuttaessani en taaskaan tehnyt tarpeeksi rohkeaa karsimista. Minuun on istutettu se äidiltäni peritty “hamstraajageeni”. Minuun ei ole istutettu tätä uutta “Maritus”-geeniä, ei todellakaan. Sängynaluslaatikoihin pakkailin muutossa vaatteitani ja siellä ne ovat olleet koskemattomina nyt reilut puolisen vuotta. Eli kovinkaan polttavasti en ole niitä siis tarvinnut. Joku muu niitä varmasti saattaisi tarvita, joten olisiko teillä vinkata jotain hyvää kirppistä? Kirppistä, jossa saisi myytyä myös miesten vaatteita.

I’ll be back!

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Muffin 24.8.2017 at 19:36

  Miten olis joku näistä nettiversioista, Emmy tai Vähänkäytetty?

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 22:58

   Kiitos Muffin ehdotuksista. Zadaa:ta olenkin käyttänyt. Etsinnässä olisi paikka, jonne voisi vain mennä Ikean jättisäkin kanssa ja myydä nopiasti kaiken poies…???? Tyyliin vanha Kattilahallin kirppis ym…

 • Reply Ali 24.8.2017 at 21:25

  Eikös 40kymppiset miehet peittele hatulla alkavaa kaljua? Et tietenkään sinä 😉

  • Reply Esko Kyrö 24.8.2017 at 23:00

   Iltaa Ali!
   Saattaa joku nelikymppinen näin toimia. Saapa nähdä mikä on itsellä tilanne, kun tuohon hienoon ikään pääsee…Mukavaa viikonloppua!…✌

 • Reply Sandra 25.8.2017 at 06:49

  Nyt mies salille treenaamaan jalkoja ???? Tai ehkä tuo musta väri tekee tikkuefektiä pahemmaksi ????

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 07:34

   Huomenta Sandra!
   Tikkujalat. Ikuinen tavaramerkkini…???? Täytyy siis aloittaa armoton kyykkääminen…✌

   • Reply sanna 25.8.2017 at 08:16

    Olipas ikävä kommentti Sandralta, not cool… 🙁 minä puolestani juuri ihailin pillifarkkuihin täydellisesti sopivia koipia! 🙂

    • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 14:55

     Heippa Sanna!
     Kiitos, pilleistä en luovu…:) Mukavaa viikonloppua!!

 • Reply Anna 25.8.2017 at 13:08

  Komea, pitkä, hoikka ja tyylikäs mies! ????

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 14:56

   Heippa Anna!
   Tämmöinen perusukkeli…:) Mukavaa viikonloppua!!

 • Reply minttu 25.8.2017 at 16:44

  Urheilullinen, pitkä, komea, oman tyylinsä tunteva herrasmies! Kivaa viikonloppua Esko!!

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 18:52

   Oi, kiitos!! Kivaa viikonloppua sinullekin Minttu!!

 • Reply tätiO 25.8.2017 at 18:55

  Bloggaajat valtaavat joskus kirppiksiä esim. yx pääsiäinen oli kaapelilla kirppis joissa bloggaajia (naisia). luulis et miehillekin olis kysyntään, tai siis miesten vaatteille! Samanhenkisiä etsit ja järjestätte!

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 18:58

   No, olen tainnut joskus ollakin kyseisellä kirppiksellä. Voi, kun minutkin pyytäisivät mukaan. Hei Täti O, mukavaa viikonloppua teidän porukalle!!

   • Reply TätiO 25.8.2017 at 22:54

    Kiitosh! Vkonloppu menee pojan säbäpeleihin joihin pääsen luvan kanssa mukaan!!

    • Reply Esko Kyrö 28.8.2017 at 21:42

     Toivottavasti meni hyvin. Itse tein tänään comebackin säbäkentille. Huh, hyvin meni…????

  Leave a Reply