Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Tunneskaalojen keikkaviikko

25.8.2017

Olihan arkiviikko. Olin katselemassa live-musiikkia kahtena iltana peräkkäin. Ja kotimaista, tietysti. Keskiviikkona Anna Puuta ja torstaina Kalevauva.fi:tä. Anna Puun keikka oli Nosturissa, jossa on järjestetty kesän mittaan Katto auki-klubeja. Esiintymässä ovat olleet mm. Matti Johannes Koivu, Eva ja Manu sekä monia muita. Keikkapaikka on tunnelmallinen ja Nosturin katto ihan oikeasti aukeaa kesken keikan. Antaa todella erikoisen säväyksen ihan tuommoiseen perus klubikonserttiin. Anna Puu toivoi vielä erikseen katon aukeamista ennen Nuori Loiri kappalettaan. Katto aukesi ja kappaleen sanat: “Tuoksui kesäilta ja loisti kuunsilta…” Sopi tuohon pimeään kesäiltaan aika hienosti.

Anna Puu oli esiintyjänä energinen ja hyväntuulinen. Aito ja hänen välispiikkinsä toivat artistin entistä lähemmäs yleisöä. En ole koskaan aiemmin nähnyt Anna Puuta livenä noin intiimillä keikalla. Kappaleita ja niiden sanoituksia kuunnellessa oli hyvä tehdä aikamatka omaan elämään. Hyvin lähelle osui monet ja monet virkkeet. Niin ja se viimeinen kappale Mestaripiirros nosti pienoisen kyyneleen silmäkulmaan. Yksi parhaista kotimaisista kappaleista koskaan.

Toisen livekokemuksen tarjosi Kalevauva.fi Helsingin Taiteiden yön konsertissa. Päivälehden museoon oli kokoontunut suuri joukko ihmisiä nauttimaan tästä kultasuoneen iskeneestä duosta. Kappaleiden lyriikat kumpuavat suoraan Suomen kansan syvimmistä riveistä, eli vauva.fi:n keskusteluista. Keikka oli todella viihdyttävä ja huumori jaksoi kantaa juuri sen reilut puolisen tuntia. Nauratti ihan aidosti, kyllä nauratti ja hävetti samaan aikaan. Keikkaa kuunnellessa sitä mietti miten on ollutkaan idiootti. Ensinnäkin on lukenut kyseisen palstan keskusteluja ja ajoittain jopa hieman ottanut niistä itseensä. Esimerkiksi kappaleet: Mies syö lapsen vanukkaat, Vakavissaan, etupyllystä ja Pitääkö synnytyksessä todellakin olla alapää paljaana kertovat jo aika paljon.

Viimeinen ja paras keikka tällä viikolla on kuitenkin tänään. Tämä artisti tarjoaa kyllä mahtavia kokemuksia. Vauhdikkaita ja viihdyttäviä. Välispiikitkin ovat ihan omaa luokkaansa. Illan raideriin kuuluu ainakin lohinigirejä ja näin perjantain herkkupäivän kunniaksi kunnon karkkisäkki. Rok, rok.

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mirva 25.8.2017 at 21:57

  Kalevauva.fi on kyllä kova. Seuraaminen muuttui pienimuotoiseksi fanitukseksi Ilosaaressa, missä kävin kuuntelemassa keikkaa randomisti muiden toiveiden välissä. Miehillä on kova itseironia, kun ainakin tuolloin settiin kuului myös biisi omasta duosta (en myt muista oliko se nimenomaan Kalevauva.fi nimeltään) 🙂

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 22:09

   Oli kyllä todella kova. Toimii livenä erittäin hyvin ja voi povata pojille keikkarikasta tulevaisuutta. Uppoaa varmasti yleisöön. Joo, se oli hyvä biisi, mikä oli tehty oman bändin keskusteluista.
   Erityistä mielenkiintoa kyseistä orkesteria kohtaan lisää myös se, että toinen heppu on vanha kollegani ja äärimmäisen mukava kaveri…????????✌

 • Reply Mirva 25.8.2017 at 21:58

  Eipäs, kun Provinssissa tietysti 🙂

  • Reply Esko Kyrö 25.8.2017 at 22:06

   Joo, kyllä se oli Provinssi…????

  Leave a Reply