Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Elämä kantaa!

29.10.2017

Hyvä saa ympärilleen hyvää. Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Tähän minäkin haluan uskoa. Kirjoittelin viime viikolla otsikolla, Hyvä ja empaattinen ihminen. Kirjoituksessani viittasin lahtelaiseen farkkukauppiaaseen Aleksiin. Aleksille kirjoitus tuli aivan puskista ja tuotti hänelle näemmä hyvää mieltä. Illalla Facebookista pompsahti ilmoitus jaetusta blogitekstistäni seuraavilla saatesanoilla:

“Mun yks vanha esimies sanoi aikoinaan; “sun pitää olla enemmän kus*pää , kiltit ihmiset ei menesty”. En lähde analysoimaan omaa menestystäni, enkä tiedä olenko missannut jotain koska en halua olla kusi*ää. Moni mun lähellä työskennellyt tietää , että haluan ihmisille hyvää. Mä uskon että mun perhe tietää että haluan kaikille aina vain hyvää. Mä uskon että mun ystävät tietää että haluan kaikille hyvää. Oli aika makee fiilis lukea Eskon teksti ja huomata , että joku oikeesti on nähnyt sen ja tuntenut sen mitä ajattelen. Tää oli todella suuri ja yllättävä kunnia. Roskia meni silmiin ja nuha alkoi täysin yllättäen. Tää tuli mulle tärkeeseen kohtaan ja tän tekstin merkitys on valtava. Ellette oo ennen lukenut Eskon tekstejä,niin käykää lukemassa, mä saan niistä paljon irti. Olipa positiivinen päätös tälle päivälle.”

Luettuani tuon tekstin tuli minullekin todella hyvä mieli. Hyvä lähti kiertämään ja kyllähän kirjoitusten ja tekstien voima voi olla todella suuri. Niin hyvässä kuin pahassa. Nopea pikakelaus ja palaaminen vielä voitokkaan perjantain tunnelmiin. Ensimmäistä kertaa samassa gaalassa oli ehdolla suomalaisia vaikuttajia kaikilta eri alustoilta. Oli tubettajia, instagrammaajia, bloggaajia, snäppääjiä. Vuoden tulokkaan kategoriassa oli upeat “kanssakisaajat” ja voitto olisi voinut mennä ihan kenelle tahansa. Nyt se sattui osumaan kohdalleni ja oli hienoa huomata, että avointa ja rehellistä kirjoitettua tekstiä arvostetaan. Se tuntui niin hyvältä.

E2O-blogi on seurannut minua tuolta alun kaaoksesta tänne jo tasaisesti rullaavaan arkeen. Ystäväni Jukka sanoi minulle ensimmäisessä #faijakornerissa, että aika parantaa. Aika parantaa ja elämä kantaa. Näinhän se menee ja kyllähän tuohon voitettuun mustaan muoviplakaattiin kiteytyy todella paljon. Sieltä lähdettiin juuri menehtyneen isoäitini olohuoneen lattialta. Oksennettiin yksinäisyyttä ja psykiatrin punaisen oven takaa haettiin kantavuutta ja varmuutta niihin todella hapuileviin askeliin. Tapahtui ja tapahtui ja tapahtui. Pää on ollut niin pyörällä, ettei edes Linnanmäen pahimmat laitteet olisi pysyneet mukana. Usko hyvään ja usko siihen, että kaikki järjestyy on ollut todella vahva. Kyllähän siihen voittohetken jälkeiseen karjaisuun purkautui niin paljon. Kuului varmasti Herttoniemeen asti.

Hyviä asioita alkaa tapahtumaan, kun jaksaa uskoa ja olkoon tuo pysti yksi niistä. Eihän tuommoinen palkinto ole mikään maailman tärkein asia, mutta minulle se tulee aina symboloimaan yhtä merkittävää etappia elämässäni. Kaikesta selviää ja monta asiaa olisin voinut tuohon pystiin vaihtaa jos olisi ollut vaihdettavissa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja tallentukoon nekin vaiheet tänne minulle niin tärkeälle alustalle. Onneksi olkoon E2o-blogi. Sinä olet hyvä juuri sellaisena kuin olet, jatka samaan malliin!

Wau ja mustavalkoisen ankkurin kautta valoisampaan ankkuriin. Tärkein ankkuri minulla on tatuoituna oikeaan käteeni. Ankkuri ja musta muovinen palkinto. Hienoja ja merkityksellisiä asioita. Niin ja kirjoittaminen on mukavaa hommaa.

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen, Pasi Salervo //

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kiia 29.10.2017 at 21:50

  Onnea! ????

  • Reply Esko Kyrö 29.10.2017 at 21:52

   Kiiitos…????

 • Reply Heli 29.10.2017 at 21:57

  Roskia tuntuu silmissä tämänkin kirjoituksesi myötä. Elämä kantaa, vaikka joskus on voinut tuntea olevansa maailman surullisin ihminen. Kiltteydestä saa välillä turpaan, mutta jatkuvasti röyhkeänä ku*ipäänä olemisen luulisi kuitenkin olevan tosi raskasta. Voi että olen iloinen puolestasi ja Aleksin kirjoitus sumensi näön hetkeksi kokonaan. Minulla ei ole blogia, mutta yritän sanoa noita asioita ääneen. Joskus sanon tuntemattomalle nuorelle äidille, kuinka ihana vuorovaikutus äidin ja lapsen välillä on, joskus kiitän aidosta palvelusta, työkaverin aurinkoisuudesta, lapseni kysymyksistä, hyvätkin asiat voi sanoa ääneen. Sen opetteluun meni kauan 🙂

 • Reply Esko 29.10.2017 at 22:25

  Moikka Heli ja kiitos sinulle! Jaksat usein kommentoida ja viestisi ovat todella hyviä ja puhuttelevia, kuten nytkin…???? Hyviä asioita todella kannattaa painottaa, hienoa toimintaa. On tämä elämä vähän kumma juttu…ihmeellistä!…❄

 • Reply Ira Kahlos 29.10.2017 at 22:38

  Hattua ilmaan ja onnea Esko ❤️ Huikean hieno juttu

  Tuohon minäkin haluan aina uskoa, että elämä kantaa! Juurikin nyt, kun syvissä vesissä kahlaan.

  Kivaa alkavaa viikkoa sinne Helsinkiin!

  • Reply Esko Kyrö 29.10.2017 at 22:48

   Kiitos Ira! Kiitos…????
   Kaikkea hyvää ja sieltä vesistä ihan varmasti nouset, tsemppiä!
   Kivaa viikkoa sinullekin…☀

 • Reply Iida 30.10.2017 at 06:05

  Onnea voitosta ???? Meni kyllä oikeaan osoitteeseen. Ethän koskaan ikinä muutu ????

  • Reply Esko Kyrö 30.10.2017 at 07:24

   Kiitos!…???? Mihinkä sitä tästä muuttuisi? No, ehkä parempaan suuntaan…

 • Reply mari 30.10.2017 at 11:10

  Onnea Esko!! Miten sitä voikin olla näin iloinen periaatteessa tuntemattoman ihmisen puolesta. Pääsi ihan ilon kiljahdus kun luin voitostasi. 😀 Ansaitset todellakin! Kaikkea kaunista ja hyvää elämääsi toivon ja jatkan innolla blogisi seuraamista. Keep up the good work!

  • Reply Esko Kyrö 30.10.2017 at 16:24

   Oi Mari, olipa mukava kuulla!…???? Kiitos ja yritetään, yritetään. Mukavaa viikkoa!

 • Reply Nettanen 30.10.2017 at 12:26

  Tää palkinto tuli niin oikeaan suuntaan, olet ansainnut sen Esko! Mahtavaa, että elämä alkaa taas pikkuhiljaa hymyillä sulle. Olet hyvä esimerkki siitä monelle. Äänestin sua voittajaksi ja hienoa, että voitto osui sinne. Kaikkea hyvää syksyysi!

  • Reply Esko Kyrö 30.10.2017 at 16:25

   Kiitos ja kiitos, samoin sinulle Nettanen!…????✌

  Leave a Reply