Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Yksin ei viihdy kumpikaan…

6.10.2017

Tehtiin ruokaa. Oli muuten herkullisia avotortilloja, nam! Istuttiin sohvalle, avattiin televisio ja alettiin juttelemaan. Nyt on aivan peruspuintia perjantaille. Hyppää mukaan sohvannurkkaan. Puheissa muunmuassa syksy, yksinolo ja erikoinen kohtaaminen.

Hauskaa alkavaa viikonloppua!!!

-Esko-

//Todella hienot kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ellis 7.10.2017 at 11:12

  Onneks teillä on toisenne 😀 ei vaan, hyvänoloinen ystävyys teillä, ja minkä tarinan kautta 🙂 elämä osaa yllättää!

  • Reply Esko Kyrö 7.10.2017 at 20:05

   No, onneks…:) Tarina oli huippu. Ja ns. homma toimii kyllä hyvin. Mukavaa vkl Ellis!

 • Reply Jenna 8.10.2017 at 10:44

  Heippa!
  Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta näin juuri kun tipautit K:n uuden puolison ja F:n mansen blogikirppikselle ja vitsi että tulin hyvälle tuulelle tuosta! Vaikka tilanne on varmasti vaatinut sopeutumista oli huippua nähdä että asiat toimii noin hyvin että voitte kaikki toimia lapsen parhaaksi! Ei sen kummempaa tuli vaan hyvä mieli tuosta pienestä kohtaamisesta. Jatkakaa samaan malliin!????

  • Reply Esko Kyrö 8.10.2017 at 22:42

   ????

  Leave a Reply