Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Helsinki on todella hieno!

7.12.2017

Pukevan urheiluosastolta hankin ensimmäiset Air Jordanin koripallokengät, Helsingin Kaubamajasta ylioppilaspuvun ja Fredrikinkadun Spinefarmista löytyi lyömättömät valikoimat ruotsalaista skeittipunkkia. Helsinkiin oli aina mukava matkustaa. Usein menimme kavereiden kanssa bussilla. Aina pysähtyi siinä Mäntsälän hieman karuhkolla linja-autoasemalla. Ei silloin ehkä osannut käsittää, että jonain päivänä tuo kaikkia erikoisuuksia tarjonnut Helsinki olisi minun ihan oikea kotikaupunkini. Nyt se on.

En pidä itseäni yhtään “stadilaisena”. En käytä tuota sanaa puheessani koskaan. Helsinki on minulle Hesa. Spåra on raitiovaunu tai raitsikka. Hesa on minulle rakas kaupunki ja viihdyn täällä todella hyvin. Kaupunki kehittyy jatkuvasti ja jokaikisenä päivänä kaupungilla on itseäni miellyttävää vilinää. Olemme ottaneetkin ystäväni kanssa uutena asiana ohjelmistoon urbaanilenkkeilyn. Munkkiniemen merenrantalenkki on upea, mutta sen varmaankin kolmisensataa kertaa juosseena on mukava hakea hieman variaatioita. Pekka ja Pätkä juoksutrikoissaan saattaa aiheuttaa hilpeyttä, mutta sehän on vain hyvä, että hymyilyttää.

Juuri tällä hetkellä Helsingin keskusta on aivan älyttömän hieno. Kaupunki on valaistu todella näyttävästi. Ei ole niinsanotusti led-valoissa säästelty ja hyvä niin. Luovat aivan ainutlaatuista tunnelmaa pimeisiin toivottavasti pakastaviin talvi-iltoihin. Vanhemmilleni viime viikolla mainostin, että tehkäähän nyt sieltä Lahdesta päivämatka pääkaupunkiin ja tulkaa ihastelemaan valonloistetta.

He toteuttivat toiveeni ja äitini lyhyt ja ytimekäs kommentti oli: ” En ole koskaan nähnyt niin hienoa Helsingin keskustaa.” En ole minäkään. Isäni oli taas ylpeänä, kun oli törmännyt ihan elävään Rosa Meriläiseen. Niin, se on myös Helsingissä kivaa, kun voi törmätä niihin ihan oikeisiin julkisuuden henkilöihin. Ja sitten yrittää olla tuijottelematta heidän peräänsä. Joo, näin minulle kävi, kun Kaija Koon kanssa kahvia juotiin samaisessa kahvilassa.

Eilen kävimme itsenäisyyspäivän kunniaksi käppäilemässä keskustassa ja räpsin samalla muutamia kuvia. Toivottavasti niistä edes vähän välittyy asia, jota yritän tekstissäni toitottaa. Hesa on hieno!

Oletteko käyneet tunnelmoimassa ja onko teidän kotikaupungeissanne panostettu talviseen valaistukseen? 

-Esko-

Comments (5)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ellis 7.12.2017 at 21:31

  Helsinki on ❤ Keskuspuisto, Töölönlahti, Lammassaaren pitkospuut, Mustikkamaa, Tervasaari. Ja sitten toisaalta kaikki pikkukadut Punavuoressa, Kalliossa, Puuvallilassa. Ruman kauniit Pasila ja Merihaka. Kumpulan maauimala. Suomenlinna. Hakaniemen tori. Kauppahallit. Kyllä mä vaan niin tykkään, oli kesä tai talvi.
  Kohtapa on taas LuxHelsinki, ne vasta on hienoja valoja ne ????

  • Reply Esko Kyrö 9.12.2017 at 10:00

   Ainiin Ellis!! Tosiaan LuxHelsinki. Sehän onkin mentävä ihailemaan. Ja hienoja paikkoja kaikki mainitsemasi. Kivaa viikonloppua!!

 • Reply Emmi 8.12.2017 at 07:55

  Helsinki on ❤️
  Ihana taas tulla työmatkalle sinne ????
  Täällä JNS ei ole läheskään yhtä kauniita jouluvaloja ???? Tietenkin se pienen kaupungin oma tunnelma löytyy Taitokorttelista. Helsinki on aina tuntunut kodilta, vaikken ole siellä varsinaisesti koskaan asunutkaan 🙂

  • Reply Esko Kyrö 9.12.2017 at 10:01

   No, onhan Joensuussakin tunnelmaa. Vaikkakaan en ole siellä aikoihin talvella edes käynyt. Helsinki on just hyvä!! Tervetuloa!!

 • Reply No nyt on luxusta, nyt on luxusta | E2O 9.1.2018 at 19:28

  […] oli Helsinki hieno ennen joulua, mutta kyllä oli Helsinki todella, todella hieno eilen iltakävelyllämme. Lux Helsinki tarjosi […]

 • Leave a Reply