Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

No nyt on luxusta, nyt on luxusta

9.1.2018

Kyllä oli Helsinki hieno ennen joulua, mutta kyllä oli Helsinki todella, todella hieno eilen iltakävelyllämme. Lux Helsinki tarjosi hieman enemmän visuaalista silmäniloa, kun tuo perinteinen lenkkini keskustan ytimessä. Tai siis se tarjosi niin paljon silmäniloa, että tuolla pienellä kierroksella tuli koettua Wau-efekti kyllä melkoisen monta kertaa. Ja on muuten hyvä efekti tuo Wau! Voi käyttää monessa asiayhteydessä. Esimerkiksi ensimmäisenä keskustelunavauksena. Ainiin, lupasin sen lemmenlaivattomuuden ainakin hetkeksi. Itse pidän suuresti visuaalisuudesta ja kauneudesta. Eilen sain olla näiden ympäröimänä. Yksi oli siinä ihan vieressä ja useampia silmien edessä.

Ja minä niin haluaisin oppia valokuvaamaan. Hieman olen siinä mielestäni kehittynyt, mutta kaukana ollaan vielä niiden huippukuvaajien otoksista. Onnekseni hyvä ystäväni aikoinaan neuvoi hankkimaan uuden objektiivin, jolla olen saanut nostettua blogini visuaalista tasoa edes himppasen ylöspäin. Tai siis toivottavasti myös teidänkin mielestänne. Tekstit edellä täällä kuitenkin tullaan menemään, mutta onhan se kiva, että täällä olisi ajoittain myös iloa silmälle. Ja nyt puhun vain ja ainoastaan itse nappailemistani kuvista. Valokuvailevat ystäväni ovat ihan oma lukunsa, joten kiitos vielä kerran teille, kun autatte.

Valon ja visuaalisuuden ilotulitus jatkuu vielä huomiseen asti, joten jos mahdollista, niin kannattaa ehdottomasti käydä pyörähtämässä. Taitaa olla Poudan Pekka juonessa mukana, koska pilkkopimeät pirteät illat tarjoavat ehkäpä parhaat mahdolliset puitteet noille upeille valotaideteoksille.

Niin ja olen muuten huomannut sen, että oksitosiini mahdollistaa iloisen ja virikkeellisen elämän aika vähillä unilla.

Mukavaa ja valontäyteistä viikkoa!

-Esko-

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply tätiO 9.1.2018 at 20:06

  Oli upea, ekaa kertaa kävin. oli sunnuntaina hippasen kylmä tuulinen ilma ja varusteet oli hieman keveät mutta ensi vuonna paremmin varustein tyttösen kanssa 🙂 vähän nähtiin muutakin kaupunkia siinä kun toinen halusi nähdä ” mitä tuolla takana on ja mihin tämä tie menee”. Helsinki by walk turnee siinä samalla.Me sitten hieman seikkailtiin itseksemme 🙂

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:51

   No, oli todella. Ja, se reitti meni kyllä O melkoisen hienoissa maisemissa. Ja Helsinki-seikkailuhan on vallan mukavaa hommaa…:)

 • Reply Ansku 9.1.2018 at 21:22

  Tuo oksitosiinijuttu meni siinä hyvän maun rajoilla. Näin julkisessa blogissa.

  • Reply Se 9.1.2018 at 23:22

   Tiesit varmaan, että oksitosiinia erittyy esim ihan vaan jo halatessa? Oksitosiinista kirjoittaminen ei ole = seksi…

   • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:49

    Se on muuten Se totta. Halailu onkin muuten mukavaa hommaa…:) Kivaa päivää!!

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:50

   Moikka Ansku!
   Mielihyvähormoni on just hyvä homma, jopa julkisessa blogissa. Varmasti tekee hyvää ihan meille kaikille. Aurinkoista loppuviikkoa!!…:)

 • Reply sari 10.1.2018 at 08:08

  Minäkään en tienny ja luulen että jos puhutaan oksitosiinista ja vähistä unista samassa lauseessa niin viitattaus on muuhun(kin) kuin halailuun. Mutta kukin tavallaan.

  • Reply Esko Kyrö 11.1.2018 at 14:48

   Heippa Sari!
   Juurikin niin. Kukin tavallaan. Pirteää pakkaspäivää!!

  Leave a Reply