Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Mistä tietää onko mies kiinnostunut?

15.12.2017

Hain Kaaren Prisman aukioloaikoja Googlesta ja samalla törmäsin linkkiin, jossa esiteltiin vuonna 2017 Suomen haetuimpia asioita tuolta kaikille tutusta hakupalvelusta. Tuloksia oli mielenkiintoinen lueskella ja nyt on minä haluan olla oman elämäni Google.

Miten tehdä limaa?

Varmasti usealla eri tavalla. Pikkumimmiltä tämän tekemisen kielsin, koska siihen olisi tarvittu hänen mukaansa liimaa, pyykinpesuainetta ja ties mitä. Tämä limavillitys on kyllä oudohko. Päädyimme itsevalmistuskieltokiukun laannuttua hakemaan sitä Tigeristä. Eli oletettavasti hienoisen sotkun säästämiseksi, limaa saa edullisesti Tigeristä.

Miten saada poikaystävä?

Itse olen googlannut: Miten saada tyttöystävä? En tiedä.

Mikä viikko nyt on?

Viikko 50

Mikä on elämän tarkoitus?

Olla onnellinen.

Mikä päivä tänään on?

Perjantai 15.12.2017

Onko Länsimetro valmis?

On.

Mistä tietää onko mies kiinnostunut?

Jos saat viestin perään ensitapaamisen päätyttyä. Tämä saattaa saapua parin tunnin viiveellä, mutta siitä ei kannata turhautua. Mies keksii mielestään hauskan ja varmasti mieleenpainuvan “pikkukivan” sketsin tapaamisestanne. Jos viestissä ehdotetaan mahdollista uutta tapaamista olet ihan hyvillä vesillä. Täytyykin googlettaa tähän perään, Mistä tietää onko nainen kiinnostunut?

Mitä tehdä, kun on tylsää?

No, ulkoilu on aina hyvä vaihtoehto. Raittiilla ilmalla on yllättävän suuri vaikutus.

Onko kyy rauhoitettu?

Ei.

Oikein mukavaa viikonloppua!!

Mitä tehdä viikonloppuna?

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Muffin 15.12.2017 at 22:23

  Toi on muuten totta, että jos mies on kiinnostunut niin tapaamisen jälkeen tulee viesti perään. Oon saanut viestejä, joissa on kehuttu jtn mun ominaisuuksia tai tapaamisen laatua ☺️ Sillon homma on selvä, että ihan hyvillä vesillä ollaan ja tulee kyllä tosi hyvä mieli niistä ”perään-viesteistä”. Mutta näistä jutuistani nyt on jo vuosia mut oonpa tullut ajatelleeksi vanhoja kokemuksia, koska uuden vuoden lupaukseni on, että alan treffailemaan 2018! ???? Pakko uskaltautua vesille… ????

  Mitä tehdä viikonloppuna?
  -joulusiivo (oikeesti ihan normisiivo, mut nyt siitä ei voi luistaa, koska jouluna oltava törkykasat taltutettuna) ☺️

  • Reply Esko 16.12.2017 at 13:57

   Se on Muffin hyvä uudenvuodenlupaus!! Pitäisikö itse ottaa samainen? Itseasiassa siivosin oikein huolella, kun opekaverit oli eilen kyläilemässä. Kivaa lauantaita!…????

 • Reply Anna 15.12.2017 at 23:26

  Aivan uskomaton tuo kyyn rauhoittamattomuus. Olen todellakin luullut rauhoitetuksi ja sitten luen Suomen olevan ainoa Länsi-Euroopan maa jossa niin ei ole. Opin jotain uutta Esko-googlesta .

 • Reply Esko 16.12.2017 at 13:59

  Näin se Anna menee. Näemmä aika moni muukin suomalainen ollut asian kanssa epätietoinen…✌ Esko-google auttaa…

 • Reply 6tytönäiti 16.12.2017 at 19:32

  Kyllä on täälläkin tytär vinkunut että saisi tehdä limaa mut turvauduin samaan ja ostettiin Tigerista 😀
  Viikonloppuna tarkoitus hankkia viimesiä lahjoja sekä siivota ainakin keittiönkaapit oikein kunnolla.. Just kotiuduttiin Sellosta missä oli muutama muukin jouluostoksilla 😀 Vielä on paljon hankkimatta.. joka vuosi käy sama juttu ja kaikki jää viime tippaan..
  Mukavaa viikonloppua!

  • Reply Esko Kyrö 17.12.2017 at 21:05

   Kiitos suurperheen äiti!! Kivaa alkavaa viikkoa! Itse olin tänään Itiksessa, porukkaa on kyllä liikkeellä, kuten olettaa saattaa…Tiger, tuo limapelastaja!…✌

  Leave a Reply