Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Melkein kolme miljoonaa, siis kolme miljoonaa!

17.12.2017

Tänään käväisin tuolla Googlen Analytics- palvelussa kurkkaamassa kuinka paljon sivuillani on vierailtu sitten ensimmäisen kirjoitukseni. Tuo niin viisas Google tiesi kertoa, että sivujani on katseltu reilun puolentoista vuoden aikana melkein kolme miljoonaa kertaa. Kolme miljoonaa kuulostaa ainakin minun korvaani aivan järjettömältä luvulta. Hyvä ennenaikainen joululahja, josta jälleen kerran saan kiittää teitä. Teitä, jotka sivuilleni kerta toisensa jälkeen suuntavaat, kiitos. Ostin tänään itselleni heräteostoksena myös toisen joululahjan, ruusukultaisen ranskanbulldogin. Noh, tästä myöhemmin lisää.

Olen tässä matkan varrella kysellyt muutamia asioita teiltä lukijoiltani. Tehnyt omaa pientä lukijatutkimustani. Ensimmäinen olikin melkoisen suora kysymys: Kuka sinä olet? Kommentteja luettuani sain hyvin kuvaa, että suurin osa lukijoistani on naispuolisia. Salaa haluan toivoa, että mukana on myös miehiä. Yksi missioistani on ollut saada miehiä mukaan tänne blogien pariin. En tiedä, kuinka olen mahtanut onnistua? Kyllä kommentteja on tullut myös miehiltä ja se on hienoa se. Työ jatkuu…

Toinen kysymykseni liittyi maantieteeseen. Eli missäpäin maailmaa tämän erikoisen höheltäjän kirjoituksia lueskellaan? Jotenkin se on outoa, että vastauksia tuli aivan ympäri Suomea ja ihan sieltä Ameriikoista asti. Oulu taisi nousta useimmin esiin kommenttikentässä. Sinne täytyisikin matkustaa ensi kesänä. Pannukakkukahvila jätti todella hyvät muistot viime kerralla ja siitä Qstockista on ollut kavereiden kanssa puhetta jo niin monena vuonna. Jos menisi autolla niin näkisi matkalla aika monta paikkaa. Roadtrip siis harkintaan.

Viimeisimpänä tiedustelin mistä olen sinne ruudullesi hypähtänyt? Kyllähän television voima on suuri ja valtaosa on naamaani siellä vastaanottimessa törmännyt. Jäänyt sitä kautta seurailemaan ja hyvä niin. Tiedostan sen toki itsekin, että olen vähän tämmöinen somemaailman “Idols”-henkilö. Ilman Iholla-televisiosarjaa ei voisi haaveillakaan tuommoisista lukijamääristä. Paljon on sen jälkeen tapahtunut. Paljon on tehty työtä avoimesti ja rehellisesti. Uskon ja toivon, että silläkin olisi vaikutusta asiaan. Työ jatkuu…

Tasan viikon päästä on muuten jouluaatto. Kiitos vielä kerran teille kaikille mukavasta ennenaikaisesta joululahjasta!!

Onko joulustressiä? Vai meneekö leppoisissa merkeissä?

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Outi 17.12.2017 at 20:48

  Wautsi mitkä lukemar, onnea!
  Ei ole stressiä, lomaa vaan kovasti odotan jo.
  Mukavaa vuoden viimeistä kouluviikkoa!

  • Reply Esko Kyrö 17.12.2017 at 21:03

   Kiitos Outi!! Hyvä, turha on ressailla…???? Tosiaan, vuoden viimeinen kouluviikko.

 • Reply Äijäkäs 17.12.2017 at 21:22

  Moi, täällä on myös eroisä, joka lukee sinun blogiasi. Samat tuntemukset ovat olleet ja onhan tämä yhtä sumplimista. Ei elämä kuitenkaan huonoa ole näinkään. Kiitos kun tuot positiivisella tavalla esiin meidän elämää.

  • Reply Esko Kyrö 18.12.2017 at 21:09

   Moikka Äijäkäs!
   Kiva, että olet mukana, jes!! Onhan tämä ajoittain niinkuin hyvin sanoit sumplimista. Oikein mukavaa viikkoa!…????????????

   • Reply Äijäkäs 19.12.2017 at 15:06

    Juu, olen nupullaan oleva ero-isä-aktiivi 🙂 Olen ollut myös julkishallinnossa töissä ja jotenkin olin/olen oppinut luottamaan asiantuntijoihin. Eron jälkeen keskustelin aika monen eri tahon asiantuntijan kanssa ja kyllähän näissä isien asioissa parannettavaa on. Meitä on tosin monenlaisia. Se mikä minua on ärsyttänyt on valtava pahan olon ja katkeruuden levittäminen netissä keskustelupalstoilla. Sinä olet puhunut vaikeista asioista positiiviseen sävyyn mikä on ilahduttavaa. Olen itse havainnut, että parhaat neuvot olen saanut eri järjestöiltä. Heillä tuntuu olevan koulutusta ja kokemusta kohdata ihmiset. Minä itse olen saanut paljon hyviä neuvoja ja tasapuolisuutta ja näkemyksen myös miten toinen osapuoli mahdollisesti ajattelee. Olisiko sinun mahdollista kenties kirjoittaa ja tutustuttaa yleisöäsi heidän toimintaansa? Siitä olisi paljon apua kaikille eroa läpikäyville sukupuoleen katsomatta. Muistaakseni olet yhdestä erokampanjasta kirjoittanutkin aikaisemmin.

    • Reply Esko 20.12.2017 at 18:00

     Moikka Äijäkäs!
     Näe mut- kamppiksesta kirjoittelin, oikeassa olet. Tämä on niin monivivahteinen asia, että kirjoitettavaa varmasti löytyisi vaikka ja kuinka. Ja asiantuntija-apua itsekin olen hakenut. Hienoa, että olet kokenut kirjoitukseni positiivisena. Aina ne ei sitä ole olleet, vaikka kuinka sitä hymyä ja iloa yrittää asioista aina kaivaa!! Mukavaa joulua!!…:)

 • Reply Nippe 18.12.2017 at 10:04

  Lämpimät ja joulunpunaiset onnittelut!
  Ei ole minkäänlaista joulustressiä ????
  Lahjat jo hankittu ja kortitkin lähteneet. Vielä paketointia, jouluruokien ostelua ja laittelua.
  Joulusiivoukseni=perusimurointi, pölyt pois ja tavarat suht paikoilleen.
  Ruoka on pääroolissa ????
  Ja yhteinen rauhaisa oleilu… ???? ???? ????????????

  • Reply Esko Kyrö 18.12.2017 at 21:11

   Nippe, terve!
   Kiiitos. Sinulla/teillähän on hommat hyvällä mallillaan. Jes! Kivaa viikkoa!!…????????✌

 • Reply Anne H 20.12.2017 at 17:37

  Ei ole joulu tressiä. En ole joulu ihminen

  • Reply Esko Kyrö 20.12.2017 at 17:47

   Heippa Anne H!
   No, sittenhän se hurisee hienosti ilman turhia kiristelyjä..:) Hyvää joulua kuitenkin!!

 • Reply Erotalon perustukset kuntoon! – E2O 18.12.2018 at 20:55

  […] tämä päivä. Nämä tiedot syötin äsken Google Analyticsin päivämäärähakuun. Vuosi sitten tein tämän saman tarkastuksen ja silloin sivustoani oli käyty katselemassa hieman vajaa kolme miljoonaa kertaa. Nyt, noin kahden […]

 • Leave a Reply