Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Monta kertaa sinua kaksivuotiasta on katseltu? Mistä teksteistä sinä kaksivuotias olet ylpeä? Onnea vaan!

3.4.2018

Kaksivuotiaan tunne-elämä kuohuu ja hänen riippumattomuudentarpeensa ja uteliaisuutensa vain kasvavat. Hän alkaa tutkia jännittävää ympäristöään, mutta maailma ei ole helposti ennustettavissa ja aina ei voi tehdä, kuten itse haluaisi. Taitojen hallitseminen kuitenkin kohottaa itsetuntoa ja touhuaminen muiden kanssa sekä yhteistyön merkitys alkaa koko ajan korostua…

E2O- blogini täyttää tänään kaksi vuotta ja on se tunne-elämä kaksivuotiaalla kuohunut. Onpas se vienyt hänet kellumaan sinne vaaleanpunaisiin roseviinikuohuihin. Hyvähän siellä on kellua. Ympäristöä hän on edelleen havainnoinut ja toipa se elämä keväällä 2017 eteen myös ikävän asian, jota en ole näin vuoden sulattelun jälkeen pystynyt ihan ymmärtämään.

Aina ei voi kuitenkaan tehdä, kuten itse haluaisi ja asioiden kanssa on vain opittava elämään. Elämäntaitoja opiskellen ja vahvalla itsetunnolla positiivisuuden kautta kaikki varmasti menee niin hyvin kuin mahdollista. Yhteistyön merkitys on vuonna 2018 korostunut todella huomattavasti ja se valkosuklaakeksejä tarjonnut tänään myös syntymäpäiviään juhliva kaunokainen (Onnea!) on tehnyt minulle niin hyvää. Onneksi uteliaana miehenä tutkin mobiiliapplikaatiolla sitä jännittävää ympäristöä.

MITEN ON TOINEN SYNTYMÄPÄIVÄSI SUJUNUT?

Vähän on mennyt vielä pääsiäisen lomailusta toipuessa. Ohrasuurimopuurolla ja mehukeitolla tällä kertaa juhlistin syntymäpäivääni. Olihan se nukuttava myös pienet päiväunet kotiin päästyäni. Ja tottakai tein myös ne huhtikuiset lumityöt.

MITÄ OLET OPPINUT KAHDESSA VUODESSA?

Kirjoittaminen ei aina ole ihan hirveän helppoa. Lukkoja saattaa ajoittain tulla, mutta se kuulunee luovan työn luonteeseen. Täytyy vain tehdä sitä omaa juttua ja unohtaa täydellisyyden tavoittelu. Olen myös oppinut nostamaan veroprosenttiani, koska elämäni ensimmäistä kertaa sain rehelliset veromätkyt. Tämä kaksivuotias sivutyöni onkin kasvanut jo merkittäviä tuloja tuovaksi sivutyöksi.

KUINKA MONTA KERTAA SINUA ON KATSELTU KAHDEN VUODEN AIKANA?

3 197 559 

(kolmemiljoonaasatayhdeksänkymmentäseitsemäntuhattaviisisataaviisikymmentäyhdeksän) kertaa.  Se on aika paljon se. Tästä haluan kiittää teitä ihan jokaista sivuani katsonutta ihmistä. Kiitos!

MISTÄ TEKSTEISTÄ OLET ERITYISEN YLPEÄ?

No, tästä ainakin (…ja sitten minä tapasin sinut) Tämä teksti antoi minulle uuden suunnan. Toki jokaisesta tekstistä voi olla tavallaan ylpeä, koska omasta elämästähän tässä kirjoitellaan kaikkine sävyineen.

Tekstit toivat mukanaan myös hyvin merkityksellisen palkinnon The Blog Awards Finland- gaalasta. Vuoden tulokkaaksi en osannut todellakaan itseäni arvata. Tämän tekstin sain kirjoittaa suurella ylpeydellä.

MINKÄLAISIA OVAT TULEVAISUUDENSUUNNITELMASI?

Samoilla linjoilla jatketaan. Videopuolen kehittämisestä on ollut jo kauan puhetta, mutta en ole vain ehtinyt sitä vielä haluamallani tasolla lähteä toteuttamaan. Myös podcast-maailma kiinnostaisi. Monikanavaisuutta, monikanavaisuutta.

Blogin ulkoasu tulee lähiaikoina muuttumaan siihen minimalistiseen alkuperäismuotoonsa ja tuo sivubannerin teksti on nyt Esko uusittava.

Kiitos, kiitos ja hyvää maana…eikun tiistain jatkoa!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo Lähde (alun kursivoitu teksti): vau.fi //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Heli 3.4.2018 at 20:28

  Onnea tomeralle kaksivuotiaalle!

  • Reply Esko Kyrö 4.4.2018 at 10:02

   Kiitos Heli!…????????

 • Reply Muffin 3.4.2018 at 21:33

  Onnea!! Mut vasta 2v, tuntuu kuin olisi jo pidempi aika ????

  Heh, ohrasuurimopuuro ja mehukeitto -kouluruoan olin jo unohtanut! Pitää ruveta väsäämään noita kotona ????

  Mun mielestä sun mielenkiintoisimmat ja unohtumattomimmat postaukset liittyvät siihen kevään 2017 ikävään yllätykseen, jaoit itsestäsi meille vereslihalla ????

  Kiitos blogista!

  • Reply Esko Kyrö 4.4.2018 at 10:02

   Huomenta Muffin!
   Aika ei siis mennyt kuin siivillä…???? Kouluruokakokkailut vain käyntiin. Just hyvä…
   Toivottavasti ei koskaan ikinä tarvitse tuommoisia kirjoittamaan. Vereslihalla tai ilman.
   Aurinkoista päivää ja oleppa hyvä!…

 • Reply Liia 4.4.2018 at 08:00

  Kukas sen kissan hännn nostaa os ei kissa itse… Voisit laittaa laskurin blogisi yhteyteen jossa kerrottasiin katselukerrat, koska kuitenkin ne meille säännöllisin väliajoin ilmoitat 🙂

  • Reply Esko Kyrö 4.4.2018 at 09:58

   Heippa Liia!
   Siinäpä oiva idea. Aurinkoista päivää!…☀☀

 • Reply mummi 4.4.2018 at 16:12

  Kiitos blogistasi. Tämän blogin katson/luen joka päivä. Muita vain selaan joskus ihan vähän koska minulla on muutakin puuhaa johon pitää ehtiä.

  Minä pidän erittäin paljon laskurista ja samalla olen ylpeä sinun luvuistasi. Kerron ystävilleni tästä ihanasta blogista jossa on ???? ja ???? ja ????

  • Reply Esko Kyrö 4.4.2018 at 18:31

   Kiitos Mummi sinulle, kun olet ollut alusta asti aktiivisesti mukana! Kerro, kerro…:) Mukavaa iltaa!!

  Leave a Reply