Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , ,

Nämä kierrätysnahasta valmistetut rotsit ovat mahtavia. Isommille ja pienemmille…

5.4.2018

Tyylini ehdoton kulmakivi on nahkatakki. Luinpas muistaakseni joskus jutun vaatteesta, joka toimii vuodesta toiseen ja se oli nimenomaan, nahkatakki. Tätä en kyllä henkilökohtaisesti ihmettele yhtään. Onhan nahkarotsi yksinkertaisesti todella hyvä vaate. Kestävä, ajaton, tyylikäs ja helppo yhdistää lähes mihin tahansa kokonaisuuteen. Kirjoittelin aikanaan, että alerekin kätköistä löysin itselleni täydellisen takin. Mieli voi muuttua ja olin väärässä. Hyvä se oli, mutta löytyipäs vielä istuvampi. Onko tämä se täydellinen? En tiedä, mutta juuri nyt tuntuu siltä.

Instagramin kautta sain kyselyä nahkatakistani, joka on todella usein kuvissa päälläni. Löytyy muunmuassa täältä ja täältä…Törmäsin tähän takkiin Kampin Voltissa työskentelevän ystäväni kautta. Hän esitteli minulle tämän ruotsalaisen merkin, DEADWOOD. Deadwood valmistaa takkinsa paremman maailman puolesta kierrätysnahasta, joka antaa niille juuri sen oikean silauksen. Nahkatakkihan on parhaimillaan hieman kulutettuna ja Deadwood vastaa tähän täydellisesti.

Tämän merkin olen halunnut teille jo kauemmin esitellä. Eilen uskaltauduin laittamaan heille viestiä, että saisinko merkin ainakin minuun aivan täysillä iskeviä kuvia käyttööni. Minulle vastattiin noin viidessä minuutissa todella kohteliaasti ja hetken päästä kuvat olivat jo meilissäni. Tuli todella hyvä mieli ja fiilistely Deadwoodia kohtaan nousi entisestään. Hienoa palvelua!

Minulle tulee aina niin hyvä mieli, kun näen nuo pikkulasten nahkarotsikuvat. Aivan mahtavia. Tekisi mieli tilata pikkumimmille samanlainen takki kuin isällään. Itseltäni löytyy musta ja ruskea perusrotsi sekä karvakauluksilla ja toppauksilla varustettu talvitakki.

Siitä kunnon nahkarotsia kevätbaanalle, isommille ja pienemmille!!

-Esko-

// Kuvat: Saatu käyttöön Deadwoodilta //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ansku 7.4.2018 at 07:38

  Takki on oikein hieno. Sen sijaan kyllä miettisin onko se 7-vuotiaan vaate. Tästähän voi olla monta mieltä mutta paljon on puhuttu pikkutyttöjen kohdalla nimenomaan siitä, että alakouluikäisille tytöille on vaikea löytää sopivasti iänmukaisia vaatteita koska heistä halutaan tehdä liian aikaisin teinejä. Kyllä minusta nahkatakki on väärällä tavalla “pimumaisen” näköinen pitkälle teini-iän kynnykselle saakka. Lapsella sen käytännöllisyydenkin voi kyseenalaistaa ja näin ollen ei ehkä kannata hankkia sitä pelkästään “näyttelyvaatteeksi”.

  • Reply Esko Kyrö 12.4.2018 at 22:41

   Heippa Ansku!
   Täytyypä miettiä…Aurinkoista viikonloppua!!…:)

  Leave a Reply