Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Miten ihmeessä olen taas täällä Tinderissä?

10.5.2018

Eilen koin sen kuumottavan hetken, joka on varmasti monelle tuttu. Lähdin hienoisella kiireellä keskustaan syömään, josta suuntasin ystävieni kanssa saunomaan. Pakkasin saunakassiini föönin, dödön, vahan, pyyhkeen ja muut tarpeelliset tarvikkeet. Sen kaikista tarpeellisimman tarvikkeen unohdin. Siinä vaatetta vähentäessäni tajusin, että ei helvata avaimet ovat kotona. Olen toisella puolella Helsinkiä ja kello on lähes kymmenen.

No, eihän siinä. Pari syvää henkäystä ja ehkä yksi voimasana. Soitto luottomies Ollille, joka ystävällisesti majoitti herra hajamielisen. Aamulla pihallemme istuskelemaan ja soitto huoltoyhtiöön. Pyhäpäiväkin sattui olemaan, mutta suhteellisen nopeasti ystävällinen vartija avasi oveni ja päästi minut omaan kotiini. Mitä tästä opimme? Sitä vara-avaimen viemistä kaverille ei kannata jättää vain ajatustasolle.

Tänään jatkui sitten lähes sama setti. Tällä kertaa unohtuikin lompakko. Ajoin autoni Forumin parkkihalliin ja lipukkeen otettuani olin laittamassa sitä kukkaroni sivutaskuun, vaan eipä sitä ollutkaan mukana. No, eihän siinä. Kolme syvää henkäystä ja ehkä kaksi voimasanaa. Soitto luottomies Ollille, jonka kanssa olimme menossa kaupungille kahvittelemaan. Nöyränä poikana lainasin hieman rahaa kahveihin ja onneksi sain myös autoni pois sieltä parkkihallista. Ilman korttia se olisi ollut hieman haastavaa. Mitä tästä opimme? Onneksi on avuliaita ystäviä.

Kotiin tultuani hyppäsin sängylleni ja avasin liekkisovelluksen. Siellä aikani vihreitä sydämiä ja rakseja paineltuani aloin miettimään, että mitä minä taas täällä Tinderissä seikkailen? Jotenkin sitä vanhasta tottumuksesta sinne Play-kauppaan eksyi. Mitä minä sieltä oikein etsin? Sepä onkin oiva kysymys. Oletettavasti tästä alkaa vanha tuttu Tinder-jojoilu. Roskiin, takaisin, roskiin, takaisin. En ole yhtään semmoinen tyyppi, joka aikatauluttaa iltojaan erinäisille tapaamisille. Tiistaina suppaus, keskiviikkona melonta ja sunnuntaina Nuuksioon vaeltamaan. Katsellaanpas siis rauhassa mitä tämä elämä tällä kertaa tuo tullessaan. Leppoisalla meiningillä.

Leppoisalla meiningillä voi myös lueskella netin syövereistä keski-ikäisen miehen tarinoita sovellusrakkauden maailmasta. Paljon hän on siitä kirjoittanut. On ollut täydellistä Tinder-tekstiä, on saanut täydellisiä Tinder-matcheja, on haaveillut tanssilavoista ja onpa hän vielä rikkonut sovellusrakkauden etikettiäkin. Erikoinen kaveri.

Aurinkoista loppuviikkoa!!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Muffin 10.5.2018 at 20:34

  Heh, mahtavaa että näin suht nopeesti vastasit sille yhdelle Tinder-utelijakommentoijalle ????

  • Reply Esko Kyrö 10.5.2018 at 20:47

   Sitä sängyllä makaillessa tuli ajatuksia mieleen…✌ Aurinkoista iltaa Muffin!

 • Reply Laura 10.5.2018 at 20:35

  Aika äkkiä olet jo uutta naista etsimässä 😀

  • Reply Esko Kyrö 10.5.2018 at 20:48

   Iltoja Laura!
   Etsimässä ja etsimässä. Eipä tässä nyt mikään kiire mihinkään ole. Leppoisalla meiningillä…✌ Aurinkoista loppuviikkoa!

 • Reply Nippe 10.5.2018 at 20:48

  Elämä nyt on vain välillä arvaamatonta… Tsempit! ????

  • Reply Esko Kyrö 10.5.2018 at 20:51

   Heippa Nippe!
   Sitäpä tuo tuntuu olevan. Aurinkoa!

 • Reply Outi 10.5.2018 at 21:15

  Tsemppiä etsintää ja pidä hauskaa samalla!

  • Reply Esko Kyrö 10.5.2018 at 21:20

   Pidän, tietty. Aurinkoista loppuviikkoa Outi!…☀☀

 • Reply Ansku 10.5.2018 at 22:19

  “Mitäs minä täällä Tinderissä taas teen?” No etsit (nais)seuraa tietenkin. Ei kai siellä Tinderissä muusta syystä olla.

  • Reply Esko Kyrö 10.5.2018 at 22:30

   Iltoja Ansku!
   Katsellaan, katsellaan…☀☀

 • Reply Henna 11.5.2018 at 00:07

  Itse myös juuri pitkästä suhteesta eronneena mietin näitä tämän päivän deittailuasioita ja -mahdollisuuksia. En ole vielä valmis uuteen, mutta olen jo vähän tutkinut. Olisi mahtava lukea syvällisemmin kokemuksiasi aikuisena deittailusta haasteineen ja iloineen. Mihin asioihin kiinnität huomiota naisen profiilissa? Mikä on ensivaikutelman (ts. Ulkonäön) merkitys sovelluksissa tai deittisivustoilla? Millainen “profiiliteksti” tekee vaikutuksen (vai luetaanko niitä edes?)? Millaiset ovat onnistuneet treffit? Onko deittailussa paineita (esim. Sillä tavoin että toinen vaan ensisijaisesti tapailee tapailun ilosta ja joku toinen haluaa mahdollisimman pian löytää parisuhteen)? Toki muiden ihmisten yksityisyyttä kunnioittaen 🙂

  Tulipas paljon kysymyksiä 😀 voi olla että oot näistä jo kirjoittanut mutta en muista kaikkea.

  • Reply Esko Kyrö 11.5.2018 at 16:40

   Heippa Henna!
   Kiitos viestistäsi ja ideoista…:) Mukavaa aurinkoviikonloppua!!

 • Reply tintti 11.5.2018 at 10:14

  Hienoa, että olet taas Tinderissä! Anna mennä vaan. Itse asiassa tulitkin siellä minuakin vastaan 😉 Kommenttina tuonne aiempaan, minusta on aika nihkeää arvioida toisten puolesta, että milloin on liian aikaista jne. palata tms., eiköhän kukin aikuinen tiedä ihan itse milloin itselle sopiva aika. 🙂

  • Reply Esko Kyrö 11.5.2018 at 16:38

   Moikka Tintti!
   Joo, oletettavasti usea aikuinen ihminen elää elämäänsä juuri parhaaksi näkemällään tavalla…:) Mukavaa aurinkoista (helteistä) viikonloppua!!

 • Reply Netta 11.5.2018 at 14:15

  Kiitos kivasta blogista Esko! Ihan nyt varsinaiseen postaukseen liittymätön kysymys: mistä olet hankkinut työconversetohvelisi?? Vastaavia olen etsiskellyt jo pitkään, ei löydy ei.

  • Reply Esko Kyrö 11.5.2018 at 16:37

   Moikka Netta!
   Onpa kiva, että tykkäät raapusteluistani. Hankin ne aikoinaan Kaaren Prismasta. Omanikin ovat kuluneet lähes puhki ja uudet tulisi hankkia…

  Leave a Reply