Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Huomenna kokee taas sen erikoisen hetken…

1.6.2018

Kevätjuhla, Suvivirsi, ruusut, todistukset ja haikeat kesätoivotukset. Huomenna kokee taas sen erikoisen fiiliksen, jota on todella vaikea selittää. Ajelet puku päällä juhlista kotiin. Sitä olotilaa on vaikea kuvailla. Noh, opettajat sen varmasti tietävät. Kotona pieni hengähdys. Oppilaiden antamien korttien lukeminen pikkuterassillani ja kylkeen ehkä yksi lasillinen kuohuvaa. Puhelu sille omalle ekaluokan suorittaneelle pikkusankarille, jonka kanssa on luvassa jälleen mahtavia kesähetkiä. Siitäpä sitten vähän juhlistamaan päättynyttä lukuvuotta. Puku päällä tietysti. Se on jo traditio.

Mitäpä minä olen näinä kesäisinä päivänä tuonne Facebookiin ja blogiini vuosien varrella päivitellyt. Oli hauska selailla näitä historian havinoita…

FACEBOOK:

2008: 12 vk. loma ja maisemanvaihto.

2009: …aivan hyvä päivä aivan todella hyvä päivä.

2010: Ihka ensimmäinen palkallinen 2,5 kk. loma, ohhoh ja ok!

2011: Koki äsken yhden elämänsä liikuttavimmista hetkistä. Willbergin Pepen sanoin, sai miehen kyyneliin, huh! (Herttaiset luokkalaiseni olivat tehneet minulle todella koskettavan jäähyväislaulun. Tilanne oli aika liikuttava, kun kakskymmentä kymmenenvuotiasta laulaa silmät itkua tihrustaen. Ja piisi oli oikiasti hyvä.)

2012: …kaksi sanaa: LOM-A!! Hyvällä omalla tunnolla tänään vähän viintä…

2013: Hyvää ystävääni lainatakseni: “Joo kyllä miä oon enemmän kesä- kuin työhenkinen ihminen.” Tänään minä tanssin.

2014: Nonni. Ohoh. Jes.

2015: –

2016: Tänään painetaan Diminä!!

2017: Etsitään seuraa tositarkoituksella. Nyt joku maanantaina nopeilla aurinkoon. Sukupuolella ei väliä. Oikeastaan millään ei mitään väliä, kunhan nyt vaan voisi loman aloittaa ilman raekuuroja. Tiedän, säästaattus, säästaattus.

BLOGIKIRJOITUKSET:

SE OLI SIINÄ

SE OLI SIINÄ VOL.2

Huomenna sitten! Ruusuinen päivä.

Mukavaa iltaa!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Heidi 2.6.2018 at 11:32

    Tuo on totta, että sitä tunnetta on hankala kuvailla. Toisaalta odottaa lomaa ja sitten toisaalta itselläni on ollut tämän koko viikon todella haikea olo ja olen itkenyt jokaisena päivänä töissä. Oppilaat kun ovat sitä kysyneet, niin olen sanonut että tätä työtä tehdään omana itsenään ja minä oikeasti välitän siitä, että te opitte ja kasvatte hienoiksi ihmisiksi. Ja kyllä oli tänään taas yhtä itkua kun 6.luokkalaiset piti hyvästellä lomille ja yläkouluun. Niin ihana luokka, jota minulla on ollut kunnia opettaa. Haikein ja kiitollisia mielin kesälomalle!

    • Reply Esko Kyrö 5.6.2018 at 15:19

      Oikein hyvää lomaa Heidi!!!…☀☀ Oli kyllä erikoinen lauantai. Meni muutama päivä puhallellessa. Tästä tämä lähtee, jes!!

    Leave a Reply