Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Minä pääsen ulkomaille…

20.6.2018

Viimeksi olen käynyt Tukholmaa pidemmällä vuonna 2010 ja silloin Barcelonassa. Vihdoin huomenna koittaa se hetki, että minäkin pääsen ottamaan sen jo klassikoksi muodostuneen kuvan siitä Oak Barrelista. Sen kyllä teen, ihan varmasti. Lähdemme siis ystäväni Ollin kanssa juhannuksen viettoon Berliiniin. Tuonne kaikkien hirveästi hehkuttamaan kohteeseen. On kyllä niin mukava mennä ihan oikeaan lentokoneeseen. Täytyy nousun aikana muistaa jauhaa purkkaa, ettei mene korvat lukkoon. Tai pyytää lentoemännältä Mikki Hiiren korvat. Ehkei niitä enää tämänikäisille anneta.

Juhannus, uusi vuosi ja vappu. Näistä juhlista en ole itse oikein ikinä osannut ottaa ihan kaikkea iloa irti. Kolme viimeistä juhannusta olen viettänyt vähän siellä sun täällä. Lähinnä kaupunkijuhannuksia. Viime vuonna olin kaksi päivää Kuudennen Linjan juhannustansseissa. Mukavaa oli, mutta oikein mukava on kyllä lähteä huomenna kokemaan aivan erilainen keskikesän juhla.

Emme ole tehneet mitään suuria suunnitelmia matkallemme. Rentoa oleilua ja ihmisvilinän ihmettelyä. Siitäpä se juhannus 2018 sitten koostuu. Hei, te kokeneet Berliininreissaajat. Mikä olisi ihan pakko kokea?

Hyvää alkavaa juhannusta!

-Esko-

// Kuvat: Pixabay //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ohikulkija 20.6.2018 at 22:03

  Burgerityyppinä sun täytyy kokee Tommi’s Burger joint. Maailman paras.

  • Reply Esko Kyrö 26.6.2018 at 14:45

   Moikka Ohikulkija!
   Kiitos vinkistäsi…Tämän ohi taidettiin tallustaa. Vielä ei sisään ennätetty…????

 • Reply Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina 20.6.2018 at 22:21

  Burgerien ystäville suosittelen ehdottomasti Shiso burgeria Mittessä. Erityisesti iltaisin voi joutua jonottamaan, mutta voin sanoa, että on sen arvoista.

  • Reply Esko Kyrö 26.6.2018 at 14:46

   Kiitos Laura vinkistäsi! Kaikki kyllä luettiin läpi, mutta aika oli rajallinen, niin rajallinen…☺

 • Reply meimei 21.6.2018 at 07:11

  Asuin aiemmin Berliinissä, Mittessä. Rakastan Berliiniä ja kun joskus täältä San Franciscosta palaan Eurooppaan niin Berliini se on<<<3 Suosittelen erityisesti Auguststrassea, aivan ihana, sellainen boho artstreet ruokapaikkoineen ja jää ihmeessä ubahnilla pois weinmeisterstrassella;) Berliinissä on paljon nähtävää, ei millään ehdi kaikkea:)

  • Reply Esko Kyrö 26.6.2018 at 14:46

   No, ei tosiaankaan ehtinyt…Kiitos vinkistäsi Meimei!…☀

 • Reply Karo 21.6.2018 at 19:20

  C’moon! Ethän ole unohtanut tässä välissä tapahtunutta Oulun reissua, jonne hurautitte sinivalkoisin siiviin ;D Hauskaa jussia!

  • Reply Esko Kyrö 26.6.2018 at 14:48

   No, en tietenkään Karo ole unohtanut…Se oli mahtava hurautus…☀???? Kiva oli hurauttaa myös putkän paussin jälkeen ihan ulkomaille. Kivaa viikkoa!!

  Leave a Reply