Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

We love Särkänniemi!

21.6.2018KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Särkänniemi

Tuonne on ehdottomasti mentävä myös pikkumimmin kanssa kesälomalla, aivan ehdottomasti. Näin tuumailin useita kertoja mielessäni, kun olimme upeasti onnistuneella luokkaretkellä noin kuukausi sitten Särkänniemen huvipuistossa. En ollut käynyt pitkään, pitkään aikaan Särkkiksessä. Nytpä olenkin korjannut tämän virheen ja vieläpä kaksi kertaa. Kävimme maanantai-iltana F:n kanssa viettämässä aurinkoista maanantai-iltaa Tampereella huvipuistotunnelmissa. Tavoitteemme oli vain nautiskella yhdessäolosta ja tunnelmoida kesäiltaa kivoissa puitteissa. Ja tämä kyllä onnistui.

Emme ole kumpainenkaan niinsanottuja ”hurjapäitä”. Itselläni on tässä iän myötä tapahtunut joku kummallinen tasapainoaistin ennenaikainen eläköityminen tai toimintahäiriö. Jo leikkipuiston keinu on minulle tarpeeksi hurja laite, joten tyydyimme vain katselemaan laitteissa jännittäviä, pyöriviä ja hyöriviä kanssaihmisiä. Ja niitä kyllä riitti. Särkkiksen vierekkäin sijaitsevat huvilaitteet X ja Hype tarjoavat takuuvarmasti menoa ja meininkiä niille pihakeinua vauhdikkaampaa laitetta haluaville. Kävimme myös katsastamassa tämän kesän uutuuslaitetta, Keinukarusellia. Ehkäpä ensi kerralla tuon kyytiin voisi uskaltaa hypätäkin, ehkäpä.

Särkänniemi tarjoaa paljon ihmeteltävää myös meidänlaisille fiilistelijöille. Etenkin upeissa ja värikkäissä maisemissa sijaitseva Taikaranta on tähän oiva paikka. Jo luokkaretkellämme keskustelimme, että onpa onnistunut kokonaisuus. Värikkyys ja Näsijärven välitön läheisyys kuljettavat mielikuvamatkalle Etelä-Eurooppaan. Molemmilla käyntikerroillani on sattunut vielä aurinkoinen ilma, joka saa Taikarannan värimaailman kukoistamaan todella näyttävänä. Mukava oli  pehmistä syödä noissa puitteissa.

Yksi huono puoli toki on Särkäniemessäkin, nimittäin aika. Kelloa en juurikaan katsellut ja kiirehän meille tuli. Onneksi menimme heti aluksi käväisemään Koiramäessä, joka on rakennettu rakastetun lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tuotannon ympärille. Siellä oli mukava bongailla kirjoista tuttuja hahmoja mitä erikoisimmista paikoista. Herra Hakkarainen löytyy kirjojen lisäksi myös Koiramäestä, vaan enpä kerro mistä. Kannattaa käydä etsimässä. Samalla voit törmätä minipossuihin, alpakoihin, aaseihin ja lehmiin. Niin, ihan eläviin semmoisiin.

Vieläpä siitä kiireestä. Tarkoituksemme oli mennä syömään Riemu-ravintolan street food- buffettiin, mutta emme enää ehtineet, joten vatsamme täytyimme ravintola Neulasen fish and chips- annoksella. Maukasta oli sekin, vaikka kyllähän suurena street food- ruoan ystävänä buffetin missaaminen jätti vähän hampaankoloon. No, kerkeääpä sinne myöhemminkin, toivottavasti.

Onnistunut lomailta Tampereen Särkänniemessä. Suosittelen lisäämään lomakalenteriin. Särkänniemeen, Särkäniemeen!!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply