Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Viime aikojen viihdyttävät

21.8.2018

Pieniä, suuria asioita. Ihan perusasioita arjen keskellä, jotka ovat saaneet suupielet hymyyn tässä lähiaikoina. Muutamia appikokeiluja, joita olen pantannut onnistuneesti tähän hetkeen asti. En kyllä ymmärrä miksi, koska molemmat ovat aivan superkäteviä ja käytännöllisiä. Nämä ovat viihdyttäneet EskoSakaria…

…tänään tein elämäni ensimmäisen Wolt-tilauksen. Kyllä, ihan ensimmäisen. Olipa muuten kätevää. Tämmöiselle miehelle, joka ei niin perusta tuosta ruoanlaitosta kyseinen neitsytkokemus saattanee olla myös hieman petollinen.

…virusperäisen Viagra-mainostuksen aiheuttama jälkitauti, joka aiheutti tilapäisen romahduksen blogini ympärille. Nyt alkaa taas pikkuhiljaa meininki tasaantumaan ja josko tässä parin kuukauden sisällä olisi jo vanha kunnon boosti päällä.

…latasin vihdoin ja viimein sen MobilePay:n. Ystävien painostuksesta. Aina lähettelin kaikille tilinumeroani. Sitä oikein käytännöllistä ja lyhyttä IBAN-numeroa. Nyt on MobilePay ja eipä voisi olla kätevämpää palvelua. Herra myöhäisherännäinen kuittaa. Kuittaa nykyisin mahdolliset velkansa yhdellä pyyhkäisyllä, oikealle.

…kesäkaverit

…kropan heräileminen hiljalleen työmoodiin. Ensimmäinen viikko loman jälkeen oli todella vaikea ja koukutin itseni liian pitkiin päiväuniin. Noh, kaikkihan sen tietää jos päivällä nukkuu melkein kahden tunnin unet. Tietysti se on pois sieltä illan nukahtamishommista. Se kierre on ärsyttävä.

…tuoksukynttilät. Hajusteyliherkälle ihmiselle asuntoni olisi varmasti aivan puhdas painajainen.

…työpari työssäni. Kaksi vuotta opetin ilman rinnakkaisluokkia. Kivaa oli sekin, mutta kyllähän toimivan tutkaparin tuki ja kokemus on äärimmäisen tärkeää. Avaa ajattelumaailmaa ihan eri tavalla.

…Helsinki ja sen koko ajan laajentuva ravintolatarjonta. Olimme viettämässä isäni synttäreitä Boulevard Socialissa. Enpäs ole aikoihin käynyt noin hienossa ravintolassa. Ei ole turhaan noita Björckin ravintoloita hehkutettu. Täytyisi nyt yrittää jatkaa tätä kesken jäänyttä ruokamaailmaseikkailua.

…eilinen vesisade. Ei, ei näin saisi varmasti sanoa, mutta annetaan nyt mennä. Oli mukava poltella niitä tuoksukynttilöitä, katsella telkkaria lämpimän peiton alla ja kuunnella, kun sade ropisee oikein kunnolla ikkunalautaan.

kouluruoka. Sitä oli ikävä. Tasaista ja terveellistä ateriarytmiä.

Tulipas niitä. Miten on muilla lähtenyt arki rullaamaan?

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Carita 21.8.2018 at 20:22

  Kuopuksemme aloitti high schoolin ja se on koko perheelle ihan uutta ja ihmeellistä. Elementary ja middle schoolit on tullut jo tutuiksi, mutta nyt ollaan jännän ja uuden äärellä. Kuulemma ihan älyttömästi coolimpaa kuin middle school. Että tavallaan koulun merkeissä täälläkin arki alkanut ????

  • Reply Esko 24.8.2018 at 20:02

   Heippa Carita! Oikein hyvää alkanutta syksyä sinne rapakon toiselle puolelle!…???? Coolia, coolia…????

 • Reply Heidi 21.8.2018 at 20:23

  Tänäkin vuonna minua ilahduttaa 6.-luokkalaisten innokkuus ruotsin opiskeluun. Tunteja ollut joka ryhmällä vasta kolme, mutta onpa ollut taas niin ihana aloittaa lukuvuosi kun on motivoituneita ja innokkaita oppilaita! Opetan ruotsia ja englantia alakoulussa ja ruotsin opiskelun aikaistamisesta on pelkästään positiivista sanottavaa. ????

  • Reply Esko 24.8.2018 at 20:01

   Heippa Heidi!
   Itsekin opetan ruotsia “omilleni”…???? Ollut kyllä kivaa. Paljon on kiittäminen myös motivoivan kirjasarjan…???????? Kivaa lukuvuotta!

 • Reply Anu 21.8.2018 at 22:10

  Tässähän tämä arki lähti oikein rytinällä käyntiin kun alkoi koulu (5.lk ja 2.lk pojilla) ja samalla myös harrastukset, jotka näyttää useana päivänä kahdella lapsella olevan iloisesti päällekkäisinä aikoina ja toki ihan eri suunnilla ???? Mutta järjestellään, järjestellään… Kimppakyydit rules! Että tällänen äidin kolmivuorotyön sekä jääkiekon, säbän, kiekkokoulun ja ukulelekerhon iloinen sekamelska (kera kolmen muksun) täällä! ???? Ruuhkavuodet maybe… ❤️ Mukavaa syksyä Esko! ????

  • Reply Esko 24.8.2018 at 19:59

   Ohoh Anu! Sielläpä sitten riittää menoa ja vilskettä. Nuo on ne oletettavasti juuri paljon puhutut ruuhkavuodet…???????? Kiitos samoin sinulle!

 • Reply Ina 22.8.2018 at 08:47

  Työparit: ????! Jännää miten alkuvuosina opena halusin jotenkin keskittyä omaan työhöni enkä juuri kaivannut muita, nyt pelkkä ajatus työparittomasta kouluarjesta tuntuu kauhealta… Meillä on pieni koulu joten teemme kolmos-nelosten kanssa yhteistyötä, mutta sekin menee hienosti. Niin kivaa ja antoisaa olla kaksi opettajaa isomman ryhmän kanssa. ☺

  • Reply Esko 24.8.2018 at 19:58

   Itselläni Ina hieman samanmoisia fiiliksiä ollut. Kaksi vuotta vetelin omaa hiihtoa ja nyt ollut kyllä hieno startti tutkaparin kanssa. Tsemppiä lukuvuoteen!…????????

 • Reply 6tytönäiti 26.8.2018 at 17:31

  Arki on lähtenyt hyvin käyntiin, pieni flunssakin tuli jo kerholaiselle. Muutosten syksy taas kun yksi lentää pesästä opiskelujen perässä. Todella iloinen ja ylpeä olen tytön yliopistoon pääsystä mutta kyllähän se haikeaa on.. Mutta voi vaan toivoa että pärjää ja tykkää opiskeluista.
  Ihanaa ja lämmintä syksyä! ????

  • Reply Esko 26.8.2018 at 22:17

   Voi, että! Onnea, onnea tyttärellesi!…????????

  Leave a Reply