Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Elämänhallintaoppaani viisi lukua olisivat…

29.9.2018

Syksy on aikaa, kun tekee mieli hieman uudistella erinäisiä asioita. Sisustusta, vaatekaappia tai vaikkapa hiustyyliä. Tähän viimeiseen haluan sanoa, että nyt alkoi tällä miehellä hiustenkasvatusprojekti. Todella monta kertaa olen sitä yrittänyt aloittaa, mutta nyt ihan oikeasti kokeilen. Jos ne vielä kerran tässä elämässä kasvaisivat. Elämän luonnollinen kiertokulku niitä on jo ohentanut, mutta eipä anneta sen haitata. Pitkä ja hattupainotteinen vuosi siis edessä. Saapa nähdä onnistuuko.

Kauan on pitänyt uudistaa myös blogini sivussa olevaa “esittelytekstiä.” Edelleen siellä seikkailee kuusivuotias vauhtimimmi ja onpa tuo elämäkin edennyt melkoisesti tuosta mainitusta ihan uudesta tilanteesta. Käväisin äsken aurinkoisella lenkillä ja siellä hahmottelin tekstiä päässäni. Se menisi lyhyesti ja ytimekkäästi jotenkin näin:

Täydellistä anti-age kasvorasvaa etsivä, kotimaisten elokuvien kannattaja, jonka elämänhallintaopas koostuisi viidestä luvusta. 1. Ihmissuhteet 2. Lepo 3. Ravinto(laruoka) 4. Liikunta 5. Itseironia. Kahvini otan kermalla ja isyyteni ilman etuliitteitä. Työsuhde-etuina tarrakuvat sekä kouluruoka. E2O-blogi tarjoilee avointa ja arkista elämää minikaksion syövereistä suoraan oudohkon opettajan näppäimistöltä. 

Kuvastaako tuo blogiani? Te lukijathan sen parhaiten tiedätte.

-Esko-

// Kuvat: Valokuvauslokaatiosta kotoani, joka tarjoaa lähes täydellistä valoa noin neljä tuntia vuorokaudessa. //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heli 29.9.2018 at 18:54

  Kasvorasvoista en kovin montaa postausta ole sinulta lukenut, mutta täytynee lukeakin rivien välistä..ikääsi et juurikaan ole maininnut, joten salainen harrastuksesi lienee tuo kasvorasvojen loputon testaus, jolla vältellä mahdollisten ryppyjen ilmestymistä, no kerro minullekkin kun löydät hyvän sellaisen, ikänäkö kyllä ajaa ihan saman asian..???? muutoin hyvinkin syvään luotaavan analyysini jälkeen tunnistin sinut tuosta tekstistä ????

  • Reply Esko 30.9.2018 at 23:43

   Iltoja Heli!
   Hyvin luettu…???? Kyllä, ilmoitan heti semmoisen löydettyäni. Ikänäkö kuuluu myös asiaan…Kivaa viikkoa!…☀☀

 • Reply HannaL 30.9.2018 at 15:08

  Kotimaiset elokuvat ???? Ota ehdottomasti seurantaan ja suunta ensi syksynä Hyvinkää ja siellä järhjeTjestettävät kotimaisen elokuvan RedCarpet Filmfestivaalit. Kokemisen arvoiset festarit elokuvineen ja konsertteineen.

  • Reply Esko 30.9.2018 at 23:42

   Heippa Hanna!
   Olenkin kuullut noista festivaaleista. Täytynee siis joskus mennä/tulla. Kivaa viikkoa!…????????☀

 • Reply Bebeleivos 30.9.2018 at 21:50

  Kuulostaa tekstien perusteella aika osuvalta! Nii ja rasvako on se nuoruuden lähde tässä tulevaisuutta miettien?

  • Reply Esko 30.9.2018 at 23:39

   Hyvä! Ja kyllä! Se on juuri se oikea rasva, ainoastaan se…????????

  Leave a Reply