Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Minun uudet silmälasit

25.10.2018


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Nissen

Olen mies, joka ei voi edelleenkään mieltää tarvitsevansa silmälaseja. Siristelen, siristelen ja siristelen. Olen mies, joka ei oikein edelleenkään osaa käyttää silmälaseja vapaa-ajallaan. Töissä käytän laseja lähes aina, mutta työpäivän jälkeen asetan ne usein tuonne kovakantiseen koteloon. Pärjään päivittäisissä askareissa vallan hyvin ilman laseja. Tosin esimerkiksi päätetyöskentelyssä laseja tarvitsen entistä enemmän ja olisihan se jo itselleen pystyttävä myöntämään, että iän karttuessa se näkökyky auttamatta on minullakin menossa heikompaan suuntaan. Onko se sitten sitä paljon puhuttua ikänäköä?

Pääsin Nissenin yhteistyön kautta kahden vuoden tauon jälkeen näöntarkastukseen. Parisen vuotta sitten minulle tehtiin näöntarkastuksen yhteydessä (ei Nissenillä) myös silmänpohjankuvaus ja toisesta silmästäni löytyi verkkokalvolta joku todella harvinainen läntti, jota sitten oikein erikoislääkäri tutki. Onneksi oli täysin harmiton sisäinen kauneusvirhe. Tällä kertaa riitti ihan vain perinteinen näöntarkastus, jossa olisi hyvä käydä vuoden välein. Täytyykin alkaa jatkossa vierailemaan optikolla vuoden sykleissä, koska näin kahdessa vuodessa oli näössäni tapahtunut aika paljonkin muutoksia.

Aiemmin kirjoittelin Nissenin postauksen yhteydessä aurinkolasitarinointia ja jo silloin kehuin Kauppakeskus Kaaren apulaismyymäläpäällikkö Katriinaa. Myös silmälasien hankinnassa ei voi korostaa asiakaspalvelun tärkeyttä ja ammattitaitoista otetta työhönsä. Näöntarkastuksen yhteydessä minä suulaana miehenä kyselin kaikkea maan ja taivaan väliltä liittyen silmälasien hankintaan ja näöntarkastukseni tuloksiin. Näin kansantajuisesti tulokset näyttivät seuraavaa. Oikeassa silmässä on plussaa ja vasemmassa miinusta ja löytyypä toisesta vielä hieman hajataittoakin. Ilmankos on läppäriä naputellessa joutunut siristelemään aikaisempaa enemmän.

Eli silmäni ovat hieman kuin paristot. Löytyy miinus- ja plusnavat, jotka toimivat näiden uusien lasien myötä moitteettomasti. Itseasiassa juuri tällä hetkellä kirjoittelen sängyssä läppäri sylissä tätä juttua. Teen vertailuja ilman laseja ja lasien kanssa. Kyllähän tuo teksti selkeämmältä näiden uusien Reiskojen läpi näyttää. Puhuimme Nissen-vierailullani myös mahdollisesta piilolinssikokeilusta. Kuten aluksi puhuin en osaa edelleenkään mieltää tarvitsevani silmälaseja, piilolinsseistä puhumattakaan. Kai se on tämäkin muutos vain pikkuhiljaa hyväksyttävä ja testattava joskus myös piilarimahdollisuutta. Ehkä sitten vuoden päästä seuraavassa näöntarkastuksessa.

Ovathan silmälasit myös osa tyyliä ja mielestäni nämä uudet lasini istuvat stailiini oikein passelisti. Täytyy siis alkaa käyttämään enemmän myös vapaa-ajan touhuissa. Kehykset löytyivät Katriinan avustuksella yllättänkin kivuttomasti. Useinhan se oikeiden kehysten etsiminen on todella haastavaa. Joko on liikaa vaihtoehtoja tai sitten liian vähän. Nissenillä valikoimaa ainakin riittää. Itse päädyin Ray-Banin kehyksiin. Minulla ei ollut kauppaan astuessani oikein minkäänlaista hajua millaiset kehykset haluaisin. Nämä Reiskat nähdessäni ja sovittaessani, se oli siinä. Kevyet ja hyvät päässä, kuulemma muodikkaatkin.

Mikäli olet hankkimassa uusia silmälaseja kannattaa suunnata lähimpään Nissenin myymälään. Tätä postausta näyttämällä saat -20% alennuksen ostaessasi normaalihintaiset silmälasit. Tätä alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Samallahan hoituu myös ilmainen näöntarkastus. Ensi viikolla on Instagramin puolelle tulossa myös aiheeseen liittyvää arvontaa. Kannattaa tsekata.

Nyt kommenttikenttä kuumaksi!! Istuuko nämä uudet silmälasit minulle? KYLLÄ/EI (arvostan rehellisyyttä)

Näkemisiin!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (16)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Heli 25.10.2018 at 20:27

  KYLLÄ!

  • Reply Esko 25.10.2018 at 20:28

   ????????

 • Reply Minttu 25.10.2018 at 20:54

  Kyllä! Todella tyylikkäät!

  • Reply Esko 25.10.2018 at 21:09

   ????????

 • Reply Mummi 25.10.2018 at 22:38

  Mielestäni nuo lasit sopivat erittäin hyvin kasvoihisi, tyylikkäät.

  • Reply Esko 25.10.2018 at 22:42

   ????????

 • Reply Laura W 26.10.2018 at 01:35

  Kyllä, hienot on ja hyvin sopii sulle!

  Ei ikänäkö vaan….AIKUISNÄKÖ! ????

  • Reply Esko 26.10.2018 at 07:00

   ????????

 • Reply Susa 26.10.2018 at 13:04

  Kyllä sopii. Itsellä ollu lasit kuusvuotiaasta. Mulla on ajokortti mis lukee etten tartte laseja ajaessa mutta on se vaan turvallisempaa kun näkee kyltit aiemmin ????.
  Piilolaseja en oo ikinä käyttänyt mutta nyt tulis ajankohtaiseksi kun pelaa säbää ja tarttee joko pelilasit +piilarit tai ylikalliit pelilasit vahvuuksilla. Nyt pelaan ainoilla silmälaseilla…..

  Ja siitä on kyllä aikaa kun kävin optikolla. Varmaan kohta aihetta silmäläkäriinkin mutta miksi kaikki on niin kallista?

  Täytyypä katsoa josko pystyis hyödyntää alennuksen.

  • Reply Esko 29.10.2018 at 21:09

   Kiitos! No, nyt menet Oo Nissenille. Suosittelen Kaaren toimipistettä…????????????

 • Reply Muffin 26.10.2018 at 14:38

  Nyt on kyllä sopivat ja komeat! ????

  • Reply Esko 26.10.2018 at 15:02

   ????????

 • Reply Anile 27.10.2018 at 10:47

  Sopii samalla lailla kuin nenä päähän 🙂

  • Reply Esko 29.10.2018 at 21:09

   ????????????????

 • Reply Bebeleivos 2.11.2018 at 16:29

  KYLLÄ! Täälläkin Ray Banit, mutta eri mallilla 🙂

 • Reply Ne yhdeksän tykätyintä – E2O 3.2.2019 at 20:38

  […] tykätyintä kuvaa vuonna 2018. @eskokoo :n kuvavirrasta eniten tykkäyksiä keräsivät uudet silmälasit, positiivinen yllätyskirje, karhutatska, aakkoskarkit jne…Tänä vuonna hampurilaiset eivät […]

 • Leave a Reply