Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Jenni on niin ihana, kun se osaa tuoda hyvän mielen

17.11.2018

Nyt on aika päättää tämä trilogia. Kolmessa peräkkäisessä kirjoituksessani olen jollain tasolla käsitellyt Jenni Vartiaista, tuota upeaäänistä tummaa, hieman salaperäistä kaunotarta. Ja hyvä se on päättää eilisen mahtipontisen areenakeikan jälkitunnelmissa. Ja missä seurassa pääsin tätä konserttia katsomaan. Pikkufanin tietysti. Aiemmin olen hänen kanssaan käynyt katsomassa samaisessa paikassa Arielia, Elsaa, Annaa ja muita prinsessoja. Eilen hallissa esiintyi hieman erityyppinen prinsessa, suomalaisen pop-musiikin prinsessa ja vieläpä ilman luistimia.

Ja se F:n ilme, kun hän sai ihan oikealta Jenniltä omistuskirjoitetun cd-levyn. Eräs tuttuni oli järjestänyt paketin ennen keikkaa lipunmyyntipisteelle. Hieno hetki oli tyttärelle, niin ja tietysti myös minulle. Itse olen Jenni Vartiaiseen “tutustunut” jo Gimmel-aikoina. Silloin kyllä vaalea Suski oli suosikkini. Gimmel hautautui lopuksi Roviolle, mutta tuhkasta nousi kirkkaaksi tähdeksi eilen huikean vetäissyt naisartisti. Naisartisti, jonka kavalkadista löytyy kyllä todella vaikuttavia kappaleita, jotka ovat varmasti tuttuja lähes jokaiselle suomalaiselle.

Jennin biiseistä monet ovat itselleni tärkeitä ja niistä saa ajateltavaa hyvinkin moniin elämäntilanteisiin. Hienoa tunteiden maalailua, synkimmistä hetkistä sinne äärimmäisiin kirkkauksiin. Hieno keikka, todella hienolla visuaalisella toteutuksella. Oma lempibiisini kuultiin tietysti ja sehän on varmasti yksi hänen suosituimmista lauluistaan, Missä muruseni on. F:n lempibiisejä olivat kuulemma kaikki ja hän kiteytti keikan näin: “Jenni on niin ihana, kun se osaa tuoda hyvän mielen.”

Mukavaa viikonloppua!!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mitä musiikkia kuuntelin eniten vuonna 2018? – E2O 15.12.2018 at 19:03

    […] Kävin tarkastamassa Spotifysta miten minä olin oman musavuoteni paketoinut. Suosikkiartistina Jenni Vartiainen. Tässä on kyllä oivana apurina toiminut toinen hieman pienempi Jenni-fani, joka laittaa autossa […]

  • Reply We love livekeikat! – E2O 29.12.2018 at 13:04

    […] kun voi nauttia konserttielämyksistä oman lapsen kanssa. Vähän aikaa sitten kävimme katsomassa Hartwall-arenassa Jenni Vartiaisen keikkaa ja eilen olimme samaisessa paikassa katsomassa ja tietysti kuuntelemassa Vain Elämää-tähtien […]

  • Leave a Reply