Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Sinkuille sarjatuotantoon!

24.1.2019

Eilen juuri työpäivän päätyttyä minulle saapui lähetys koululle. Juoksin parkkipaikalta sitä noutamaan. Kuittasin kohmeisin sormin nimikirjoitukseni laitteeseen ja samalla käteeni ojennettiin todella erikoinen paketti. Rapisevan sellofaanin sisällä oli kortti ja joku suurehko pehmeä esine. Kävelin takaisin opehuoneeseen, avasin paketin ja naurahdin ääneen. Juuri tämmöistä minä olen tarvinnut, varakainaloa.

Paketissa oli myös kirje saatesanoilla: Moi Esko! Kyl mä tiedän, et sä tarviit hoivaajaa. Tää pitää sulle seuraa sil aikaa 🙂 Terveisin! Abreu. Kyseessä oli siis Abreun uuden biisin promotempaus ja on kyllä sanottava, että hyvin onnistunut semmoinen. Yllätys, josta tuli todella hyvä mieli ja onhan spontaani ääneennaurahdus aina yhtä piristävä. Tämä julkinen elämäntilanteeni ruotiminen edesauttoi minua nyt saamaan tänne sänkyyni pehmeän ja turvallisen varakainalon, kaikkea sitä tapahtuu.

Tein myöhemmin Instavideon, jossa esittelin uutta päiväunikaveriani. Siinä samalla höpöttelin, kuinka mukava olisi tuohon kaulukseen saada vielä ohkainen suihkaus jotain naisten valloittavaa parfyymia. Ja, johan alkoi viestilaatikko täyttymään. Mäkin tarvitsen tuommoisen. Tulisi niin tarpeeseen ja voisi aina tarvittaessa vaihdella eri tuoksuja. Siinäpä olisi ainesta ihan sarjatuotantoon sinkuille. Lempituoksulla varustettu varakainalo. 

Myynti-ilmoituksen esittelyteksti voisi mennä jotenkin näin:

Pyöriikö sängyssäsi niitä kumppanisi ryppyisiä t-paitoja, joissa on vielä muistojen täyttämä lempituoksahdus sitä yhteistä aikaa ja niitä nauruntäytteisiä elokuvailtoja? Valitettavaa, mutta totta. Tuoksut ei oooooooo ikuisia. Kaikki haihtuu aikanaan. Tämä ei haihdu. Tämä on varahoivaaja ja turvaa tuova varakainalo. Mukaan voit valita pienen esittelypakkauksen lempihajuvettäsi. Tämä ei katso ainoastaan Sinkkuelämän uusintoja. Tämä ei pidä valmiiksinauretuista sarjoista. Tämä ei yritä tulla sinun karkkipussillesi omiensa loputtua. Ostajien kommentteja:

” Todella tarpeellinen ja tuoksu oikeasti säilyy, kunhan muistaa lisätä tasaisin väliajoin.” Kipa Kaukosuhde -87

” Vähän on hiljainen.” E. Ekstrovertti -79 

” Tuli kirjakerhon tilaajalahjana. Koiranpetinä menee hyvin. ” Mane 

Yllätykset on aina hyviä!! Mukavaa torstaita!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iida 25.1.2019 at 16:03

    Ihana varakainalo! Hieman miesmäinen kyllä, mutta josko tuolle saisi vaihdettua vaatteita..kuten babybjörnillekin niin eiköhän varakainaloillekin joku voisi kehittää vaatemalliston? Olisi varmasti mukav vaihdella vaatetta tilaisuuden mukaan, sillä kyllähän varakainalon voi ottaa mukaan burgerille. Siellä Naughty Burgerissa istuessa, varakainalon syleilyssä, olisi varmasti mukavampaa jos ei tuo sininen kauluspaita ole ”variksen” eli varakainalon päällä.. Mielikuva nähty! 😂 Seuraavan kerran kun kyseisessä paikassa vierailen, taatusti katselen ympärilleni josko ”varista” näkyisi. Otatko Esko haasteen vastaan, burgerille variksen kanssa?

    • Reply Esko 26.1.2019 at 18:41

      Ööö, harkitaan Iida vielä pari kertaa. Idea kuitenkin hyvä, eikun…😂😂😂

    Leave a Reply