Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Vieläkö olet sinkku? Vientiä sulla varmasti riittää…

20.11.2018

Täällä minä odottelen ottajaani kaltaisteni seurassa. Ovat minut tämmöiseen ihmeelliseen lokeroon laittaneet ja tarrallakin merkanneet. Ihan, kun ei meitä muuten huomaisi. Aika kypsiä olemme tähän tilanteeseen. Se alkaa jo varmasti hieman ulospäinkin näkymään. Ne tuoreet tertut ympäriltä viedään sinne sisustuslehtikotien Aalto-vaaseihin. Meidät asetetaan tänne nikotiinipurukumien alapuolelle odottamaan, josko joku tupakoinnin lopettamista harkitseva nappaisi yhden meistä ihan vain pahinta makeanhimoaan tyydyttämään.

Ja tuo mainoslause: Älä jätä meitä yksin. Perään on vielä naputeltu näppäimistöltä yhdistelmä: kaksoispiste ja alt 8, josta muodostuu automaattisesti surunaama. Kyllä olisi voinut alt 9:llä lähteä liikkeelle. Mainoslauseeksikin olisi paremmin sopinut esimerkiksi: Nappaa tästä mukaan valmis ja maukas yksilö. Ei sitä tertusta putoamista nyt tarvitse enää yhtään enempää surkutella ja sääliä. Pitääkö olla huolissaan? Terveisin! Sinkkubansku, 20 snt.

Sinkkubansku, älä murehdi. Kyllä sinut vielä joku sieltä mukaansa nappaa ja oikein hyvän terveellisen banaanipannarin sinusta paistelee. Niihinhän sopii tietääkseni parhaiten juuri hieman ylikypsät yksilöt. Ja, että taas lähti hieman mielikuvitus laukkaamaan, kun kuvan sinkkubanskuista näin ystäväni Instassa. Kiitos vaan inspiraatiosta ja kuvan välittämisestä. Jos minä sinkkubanskuihin jossain törmään, niin ihan varmasti ostan ja syön suurella ylpeydellä.

Olin juuri eilen lukenut Pesojoonaksen oivan kirjoituksen tästä samaisesta aihepiiristä. On muuten tyylikäs kaveri ja todella taitava kirjoittaja. Pari kertaa olen tähän heppuun törmännyt ja vieläpä oikein mukavalta tyypiltä vaikuttaa. Tänään sitten tuli eteeni nämä sinkkubanaanit, joten olihan se minunkin tästä elämänvaiheesta naputeltava. Ajoittain tämä sinkkuus tuntuu oikein hyvältä elämäntilanteelta ja ajoittain tämä tuntuu samalta kuin tuolla lokerossa olevalla banaanilla. Vaiherikas tilanne ja itse kyllä uskon, että tämä on vain yksi pysäkki elämässäni. Pannareita varmasti vielä joskus paistellaan, kypsät yksilöt.

Ja loppuun vielä viikonloppuna erään kaverini (jota en ollut nähnyt aikoihin) kanssa käyty keskustelu. Hän kysyi minulta, jotta vieläkö sinä olet sinkku? Vientiä sulla varmaan riittää? Kyllä olen ja tämä jälkimmäinen kysymys ei mennyt kyllä sitten yhtään maaliin. Pitääkö olla huolissaan?

Terveisin! Keski-ikäistyvä Sinkkubansku.

Sopisi muuten hyvin esimerkiksi langattoman verkon nimeksi. Nehän ovat usein hienoisen erikoisia.

Hauskaa pakastuvaa viikkoa!!

-Esko-

Comments (9)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Iina / MouMou 20.11.2018 at 20:46

  Sinkkubansku ois paljon kivempi verkon nimi kuin BUTTFEST, joka mun duunipaikalla näkyy! 😀 <3

  • Reply Esko 20.11.2018 at 20:59

   🙈🙈🙈 vaihdan tämän verkkoni nimeksi. Siis ehdottamani…Ja moi Iina! Toivottavasti on hyvä meininki!!!

 • Reply Muffin 20.11.2018 at 21:11

  Hih, kerään kaupassa hedelmäpussiini aina ne yksin pyörivät banskut, vaikka siis ostaisin määrältään tertullisen banskuja 😊

  Kiitos pesojoonas-linkistä, aina mukava lueskella vertaisaatoksia kanssasinkuilta, nykyään kun olen lähipiirini ainut ”kummajainen” 😝

  • Reply Esko 20.11.2018 at 21:13

   Hienoa toimintaa Muffin! Itse aloitan samaiset pelastustalkoot…👍🏻🍌😂

   Oleppa hyvä! Hyvin tuo Joonas naputtelee…

 • Reply Tärio 21.11.2018 at 16:57

  Meidän kaupassa sinkut myydään samaan hintaan kuin terttubanskut, ne on vaan kerätty eri koriin. Mö napoaan aina sinkut, ne on parhaita ja kypsimpiä!

  • Reply Esko 22.11.2018 at 20:38

   Hienoa toimintaa OO!…👍🏻🙏🏻💎

 • Reply Vivi Vinna 5.1.2019 at 01:07

  Hihi, repesin sinkkubaskuille! 😀 Kyllä sinkkubaskut on taatusti kypsempiä. 😉

  • Reply Esko 7.1.2019 at 18:33

   No, taatusti. 🙂 Kivaa viikkoa Vivi Vinna!

 • Reply Sinkuille sarjatuotantoon! – E2O 24.1.2019 at 19:02

  […] josta tuli todella hyvä mieli ja onhan spontaani ääneennaurahdus aina yhtä piristävä. Tämä julkinen elämäntilanteeni ruotiminen edesauttoi minua nyt saamaan tänne sänkyyni pehmeän ja turvallisen varakainalon, kaikkea sitä […]

 • Leave a Reply