Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Nyt onnistui terassiehostus. Katso upeat kuvat!

7.5.2019

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Glowdia

Sulje silmäsi nyt ja talutan sinut paikalle. Ja saa avata. Tämä on tuttu tapahtumaketju erinäisistä sisustusohjelmista. Tämän tapahtumaketjun olisi voinut vallan hyvin toteuttaa minun pienen pihaterassini ehostuksen yhteydessä. Olisi tullut varmasti semmoinen silmät pyöreänä tuijottava WAU-ilme. Tässä tapauksessa se ei ollut mahdollista, koska tehtiin homma itse ystäväni Ollin kanssa. No, kyllä noita kuvia katsoessa sen efektin pystyy kuitenkin kuvittelemaan. Muutos on melkoinen.

Terassi oli talven jäljiltä aika rajussa kunnossa. Pääsiäiseltä jääneet kukat eivät ihan visuaalisuutta pelastaneet. Hyvä yritys kuitenkin. Minulla on ollut yhteistyön kautta ilo tutustua kotimaiseen verkossa sisustussuunnittelua tarjoavaan yritykseen Glowdiaan (tutustu sinäkin tästä LINKISTÄ), jossa toimin blogisijoittajana. Heidän kanssaan toteutettiin aiemmin jo keittiöni välitilan miniremontti. Nyt oli jälleen aika ottaa ammattilaisen ideat Glowdialta ja heidän suunnittelijaltaan Heidi Honkaselta. Lähetin Heidille toiveeni ja keskustelu hänen kanssaan internetin ihmeellisessä maailmassa oli hyvin mutkatonta. Meni muutama päivä ja ideat olivat käytettävissäni. Kiitos Heidi!

Vanhat kalusteet olivat jo hienoisen huonossa kunnossa, mutta en halunnut ostaa uusia, koska hyvin ne käyttöäni kestävät. Eli tuunaushommia, tuunaushommia. Kaupassa sain hetken mielijohteesta idean, että maalaanpa ne turkoosiksi. Valkoinen oli ensimmäinen idea, mutta onhan tuossa semmoista kreikkalaista keidastunnelmaa. Ouzo vaan puuttuu pöydältä. Ystäväni Olli osallistui mukaan poikien pihatalkoisiin ja oli mukava puuhastella ulkona. Edellisenä päivänä satoi räntää, joten päivämmekin onnistuimme onneksi valitsemaan oikein. Kiitos Olli!

Heidi antoi hyviä ideoita, kuinka pienillä hankinnoilla saa terassista hieman viihtyisämmän näköisen. Esimerkiksi korkea kasvi katseenkiinnittäjänä toimii erittäin hyvin. Minun hortonomitaidoilla päädyin tekokasveihin. Pysyvät ylväinä hieman pidempään ja kiinnittävät katseita toivottavasti vielä useana kesänä. Ympärivuotisia kasveja. Talvella voi sitten ripustaa joulukoristeita tuonne lehtien sekaan. Ehkei kuitenkaan. Otetaan sisälle talvehtimaan. 

Aurinkokennolampuilla kruunasimme kokonaisuuden. Rajaavat terassia hyvin ja luovat pimeän laskeutuessa mukavan tunnelman. Siellä minä eilenkin istuin kylpytakissani uusien istuintyynyjeni päällä ja ihailin mielestäni todella onnistunutta lopputulosta. Nyt voi sanoa, että pienellä vaivalla minulle syntyi kesän koputellessa ovelle viihtyisä mini happihyppelylokaatio. Kiitos Glowdia!

Glowdian remmissä ovat Suomen Blogimedialta myös Tiina, Satu ja Katja. Käykäähän katsomassa myös heidän projektejaan.

Nyt terassille nauttimaan ilta-auringosta.

MITÄ MIELTÄ OLETTE? TOIMIIKO?

-Esko-

Comments (14)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Iida 8.5.2019 at 06:09

  Hieno kreikkalainen mini-piha! Mutta mistä ihmeestä löysit noin aidon näköisen olivipuun? Yleensä kun ne tekokasvit näyttävätkin tekokasveilta..

  • Reply Esko 8.5.2019 at 20:16

   Kreikkalainen keidas Iida! Clas Ohlsonilta löytyi tämä helmi. Yksi oli jäljellä. 🍀

 • Reply Eljas 8.5.2019 at 11:50

  Tuoteuutisia, tuoteuutisia….

  • Reply Esko 8.5.2019 at 20:15

   Hyviä semmoisia, hyviä semmoisia! Kivaa viikkoa Eljas! ☀

 • Reply Muffin 8.5.2019 at 16:52

  Aivan mahtava! 😊

  • Reply Esko 8.5.2019 at 20:15

   Samaa mieltä Muffin! 🍃

 • Reply Vivi Vinna 8.5.2019 at 17:30

  Hyvä tuli! 🙂 Kelpaisi!

  • Reply Esko 8.5.2019 at 20:14

   Noniin tuli Vivi! Ja kyllä muuten kelpaa tuossa lomakahveja hörppiä. ☕

 • Reply Minttu 8.5.2019 at 21:11

  Hienoa työtä teitte! Upea oma kesäterassi ja turkoosi sopii niin hyvin:)

  • Reply Esko 8.5.2019 at 21:17

   Oi, kiitos Minttu! Hauskaa oli puuhastella! ☀

 • Reply Nimetön 12.5.2019 at 06:47

  Itse olisin perustanut tuon pohjan kunnolla (kaivanut auki, laittanut eristeen ja kunnon kerroksen hiekkaa) ja päällystänyt uudelleen ihan vaan vaikka tylsillä betonilaatoilla. Keikkuvat kestopuupalat kun eivät ole oikein missään vielä ollut mikään silmän ilo eikä kovin toimivatkaan. Oma unelmani olisi vielä maalata ne betonilaatat näillä uudehkoilla värillisillä pinnotteilla. Joku ihana ”räsymattonuvio” siihen laatan pintaan…

  Silkkikukat / tekokasvit sietävät usein valitettavan huonosyi auringon valoa. Ja varmaan muutakin säätä noin ylipäätään. Vihreän väri lehdissä vaihtuu, jolloin helposti näyttävän huutomerkin tavoin juuri ja ainoastaan tekokasveilta.
  Vaan eipä hätää. Kun hommaa riittävän suuren ruukun, ihan oikeaa multaa ja helpot, paikkaan sopivat, kasvit, niin voi terassillaan kasvattaa ihan oikeaakin vihreää. Kasvaa nyo heinät ja voinukat luonnossakin mitä ihmeellisimmissä paikoissa, täysin hoitamatta, joten ei vaadita mitään ihmeellistä vihreää peukaloa, jotta saisi kesän yli terassiruukussa oikeat kasvitkin viihtymään.

  Terassinalusteiden tuunailulle iso piste täältä. Ei sillä, että edellisessä värissäkään mitään vikaa olisi ollut, mutta hienoa, kun ei vaan heitetä pois ja hankita aina uutta tilalle.

  • Reply Esko 13.5.2019 at 20:32

   Kiitos Nimetön ideoista!!

   Täytynee siis toteuttaa seuraavan kasvojenkohotuksen yhteydessä. Ja kyllä, mitäpä sitä uusia hankkimaan. Hienot tuli, hienot tuli. Aurinkoista viikkoa!!

 • Reply Top nine for Instagram ja suora linkki sen tekemiseen – E2O 12.12.2019 at 20:04

  […] Viime keväänä ehostin hieman asuntoni pihassa sijaitsevaa miniterassia. Minibudjetilla sen Ollin kanssa puuhastelimme. Tuli kyllä hieno, kreikkalaiseksi keitaaksi nimesi naapurini. Itse asiassa eilen laitoin sen talviteloille. […]

 • Reply Keittiön suunnittelu – minne piilotan kaaoksen? – Satu Rämö 10.1.2020 at 13:26

  […] E2O:n Esko uudisti Glowdian avulla oman kotinsa terassin. Vitsit siitä tulikin hieno.  Täällä voit kurkata, miltä näyttää Muita ihania Tiinan kodin lastenhuoneen sisustussuunnitelmat. Kierrätykseen ja kirppishommiin tykästynyt Project Mama -blogin Katja kokeili Glowdiaa kierrätysnäkökulmasta.  […]

 • Leave a Reply