Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

SUOMEN SURKEIN KOKKI TOIVOTTAA MAKOISAA JA HAUSKAA JUHANNUSTA!

20.6.2019

Tässä on lähiaikoina päässyt parikin kertaa istumaan valmiiseen pöytään syömään mahtavia ulkona valmistettuja ruokia. Ensiksi Atrian avotuligrillaustapahtumassa ja lauantaina Kytäjän huvilassa, Hyvinkää-projektin huipennusillassa. Ihailen kyllä intohimoisesti ruokaan suhtautuvia ihmisiä ja sitä heidän taitoaan loihtia aivan mielettömiä makuelämyksiä. Itselläni intohimon kohteet ovat muualla ja tämän asian olen hyväksynyt ja ihan hyvin ymmärtänyt.

Siinäpä lauantaina pyöriessäni keittiössä ja ihmetellessäni ruoanvalmistusprojektia vitsailtiin, että onkohan Suomen surkein kokki ohjelmaa vielä tehty? Jos tehdään, niin täältä löytynee yksi hyvä osallistuja. WTD-blogin Nata hoiti pääasiassa kokkailuhommat ja sieltä tuli kyllä semmoisia herkkuja, että oli varmasti hyvä, että roolikseni jäi Spotifyn soittolistojen pyörittäminen.

Se on juhannus ovella ja on varmasti yksi vuoden vilkkaimmista grillausviikonlopuista. Itselläni jää grillihommat tänä vuonna väliin, koska viettelen täällä Helsingissä kaupunkijuhannusta. En tiedä kuinka tosissaan tämän tekstin jälkeen voi kokkausvinkkejä ottaa, mutta kokeilkaapas huviksenne kääriä raparperit pekoniin. Itse olen syönyt ne aiemmin vain kiisselinä, mutta olihan hyvää noinkin.

OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA!!!

-Esko-

P.S. Kesäisen Superpark ja SeikkailuSveitsi- arvonnan voittajat. ONNEAAA!!

LAURA WEE 

Odotan kesältä irtautumista töistä, ystäviä, aurinkoisia päiviä, pitkiä yöunia, paljaita varpaita, polskuttelua lasten kanssa mökkilaiturilta, kesäherkkuja, sopivasti tekemistä ja sitten taas rauhoittumista…niin ja Argentiinalaista tangoa, oih!

KATI

Ikisuosikkini Rainbow on jo nähty ja koettu kotikaupungissa (uskomatonta kyllä!). Nyt piiitkällinen pohdinta, pääsisikö katsomaan/kuuntelemaan vielä Nick Cavea. Odotan erityisesti elokuun pimeneviä helleöitä, jolloin tähdet ja kuu näkyvät hyvin ja niitä tarkenee katsella sekä sinisiä hetkiä, johon koko pallo tuntuu kääriytyvän.

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Heli 20.6.2019 at 11:05

  Hyvää juhannusta!! Loma alkoi just nyt 😊

  • Reply Esko 20.6.2019 at 11:35

   Jeeee!!! Heli, hyvää juhannusta! ☀☀🔥

 • Reply Kati 20.6.2019 at 16:01

  Mainiota, kiitos arvonnasta! Harvoin mitään mistään voitan, joten tämä oli super-yllätys =)
  Sähköpostiinko tulee?
  Iloa ja rentoa oloa juhannukseen!

  • Reply Esko 20.6.2019 at 18:56

   Heippa Kati ja onneaaa!!!

   Jos laittaisit minulle osoitteesi meiliini: kyro.esko@gmail.com

   Hauskaa juhannusta! ☀

  • Reply TätiO 21.6.2019 at 12:26

   hyvää loman jatkoa. Vielä viikko töitä ja sit koko heinäkuu lomaa. Sit uuteen paikkaan töihin. Jännän äärellä.. haikeus vanhaa paikkaa kohtaan iskee ens viikoilla…

   • Reply Esko 26.6.2019 at 08:24

    Heippa Täti!!
    Hyvää alkavaa lomaa ja tsemppiä uusiin haasteisiin!!

 • Reply Nimetön 21.6.2019 at 19:11

  Onne voittajille!
  Olisi kyllä kelvannut… 🙃

  • Reply Esko 26.6.2019 at 08:25

   Totta, onneaaaa!!! Uutta arvontaa tulossa!!

  Leave a Reply