Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kroatiavinkkejä, minne, mitä, missä??

24.6.2019

Juhannus juhlistettu kaupungin sykkeessä. Se alkaa näemmä tuo cityjuhannus kuulumaan aika monen ihmisen elämään. Olihan porukkaa ja olihan leppoisaa porukkaa. Lonnassa oli lämminhenkinen tunnelma, ainoastaan merituuli viilensi ajoittain. Oli ihan nahkatakki kaivettava päälle. Ei muuten näkynyt Chisua. Noh, ei se menoa haitannut. Ei noihin Iltalehden testeihin näköjään voi ihan sataprosenttisesti luottaa. Lauantaina tanssahdeltiinkin sitten Kuudennella linjalla ja kävinpä oikein tangon pyörteissä. Astuin varpaille lukuisia kertoja ja aina pyysin anteeksi. Ei tule tanssijaa minusta.

Ja kävipä tässä myös semmoinen homma, että varasimme ystävieni kanssa matkan Kroatiaan. Pääsee Esko noin kymmenen vuoden tauon jälkeen aurinkolomalle. Oli juuri optimaalinen ajoitus ja kaikkien kalenterit synkronoituvat kerrankin täydellisesti. Itsehän en ole matkan eteen tehnyt muuta, kuin maksanut Mobilepaylla pyydettyjä summia lennoista ja majoituksista. En tiedä ihan tarkalleen missä ne edes sijaitsevat, mutta luotan näihin hieman kokeneempiin matkustajiin sataprosenttisesti. Helppoa ja vaivatonta, minulle. 

Sen tiedän, että lennämme Splitiin, josta siirrymme Hvarin saarelle. Ainakin kuvissa näyttää aivan älyttömän hienolta paikalta. Oma lomatavoitteeni on urheilla, maata auringossa ja syödä hyvin. Uskoisin, että kohteemme mätsää tavoitteeni kanssa vallan mainiosti.

Usein olen tätä kautta saanut todella hyviä vinkkejä, joten kokeillaanpas tälläkin kertaa. Eli laittakaahan vierailemisen arvoisia nähtävyyksiä, kokemuksia, ravintoloita ym. Hvarin saarelta ja Splitin ympäristöstä.

Esko matkustaa, ohhoh! Hauskaa maanantaita!!

-Esko-

// Kuvat: Pixabay //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ihanat päivät – E2O 27.6.2019 at 19:04

    […] onkin sitten pakkailuilta, koska lauantaina tämä herra pääsee pitkästä aikaa aurinkolomalle. Ja sitä on todellakin luvassa. Yli kolmeakymmentä näyttää Supersää jokaiselle […]

  • Reply Lomaoma-ajan tehokäyttöä ja Ruisrockia – E2O 4.7.2019 at 19:41

    […] sanoa, kun olipahan mahtava matka. Kattavampaa raporttia luvassa heti ensi viikon alkupuolella. Kiitos teille lukuisista vinkeistä. Moni on matkustamassa kanssamme samoihin kohteisiin ja toivoi, että koostaisin hieman niinsanottua […]

  • Leave a Reply