Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Lomaoma-ajan tehokäyttöä ja Ruisrockia

4.7.2019

Kroatiasta palattu tänään ja eipä voi muuta sanoa, kun olipahan mahtava matka. Kattavampaa raporttia luvassa heti ensi viikon alkupuolella. Kiitos teille lukuisista vinkeistä. Moni on matkustamassa kanssamme samoihin kohteisiin ja toivoi, että koostaisin hieman niinsanottua vinkkipankkia. Tämmöistä siis luvassa.

Huomenna onkin sitten lähtö Suomen Turkuun ja Ruisrockiin. Olkoon tämä lomaoma-aikani tehokäyttöä. Reissussa tottui melkoisiin lämpötiloihin ja vetelin koko ajan pelkissä rantasandaaleissa. Ruississa tulee näemmä tottua myös melkoisiin lämpötiloihin ja tulee vedeltyä pelkissä kumisaappaissa. Näinkö se Ruisrockin aurinkoinen taika on murtumassa kesällä 2019?

Noh, tämähän on se klassinen pukeutumiskysymys. Sadetakkia ja villapaitaa mukaan, niin eiköhän se siitä. Tuskin siellä kymmenet tuhannet ihmiset säätä valittavat. Enpä siis minäkään. Hyvää ja hieman vaihtelevaa festivaaliviettoa luvassa. Esiintyviä artisteja en ole kummemmin katsellut, mutta jos sitä Lykke Li:tä, Pyhimystä, Apulantaa ja J. Karjalaista kävisi vilkaisemassa.

Onko muita Ruissiin lähtijöitä? Ja kuinka monta kertaa päivässä olette toiveikkaana käyneet Supersäästä tarkastamassa, että josko se kuitenkin, josko se kuitenkin?

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nimetön 6.7.2019 at 10:49

  ”Kun puluparvi paskantaa niin jonkuhan se täytyy jäljet siistiä, kas sellaista on elämä” lauloi Miljoonasadekin aikanaan.
  Että Ruisrock, täältä tullaan! Haravan, työhanskojen ja sätesäkkirullan kanssa.

  • Reply Esko 9.7.2019 at 23:48

   Heippa Nimetön!
   Näinhän se menee! Toivottavasti oli kiva Ruisrock, vaikka töissä menikin! 🙏🏻☀

  Leave a Reply