Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Lempi

31.10.2019

Piti raapustella syvällinen ja ehkäpä hieman synkeähkö teksti kateudesta ja sen ansaitsemisesta. En nyt vaan kertakaikkiaan jaksa. Otetaan siis tähän väliin hyvinkin kevyt kirjoitus, joka sai ideansa kommenttikenttäni dippikeskustelusta. Ihan lyhyesti tuli puhetta lempidipeistä. Siitäpä sitten on hyvä hieman laajentaa ja kirjoitella ylös hieman juuri tämänhetkisiä lempiasioitani. Elikkäs, LEMPI

televisiosarja: Pitääkö olla huolissaan ja Vain Elämää, joka tosin jo loppui. Tämä kausi tuli jälleen katsottua hyvinkin tarkasti. Suosikki kirkkaasti, Erin.

juoma: Borjomi kivennäisvesi. Maistoin aikoinaan ensimmäistä kertaa Ville Haapasalon Georgialaisessa ravintolassa. Hieman bensamainen maku ei aluksi ihan hirveästi miellyttänyt, mutta nyt olen makuaistini kanssa sinut asian kanssa. Vaikea saatavuus, Verkkokaupasta löytyy tölkkejä.

brändi: Kyrö, ihailen heidän tempauksiaan ja nostanut sukunimeni aivan uuteen kukoistukseen sitten Ala-Tikkurilan Shellin.

asento: Edelleen sama, kuin vuosia sitten.

biisi: Pyhimyksen uusin hienoisen erikoinen tekele. “Elämä on keitto ja minä olen haarukka.” Todella hieno fraasi. Näinhän se menee. Aina ne asiat eivät tässä elämässä mukaasi tartu vaikka kuinka haluaisit ja hämmentäisit.

ruoka: Fafasin kebabmeze-salaatti. Siihen kylkeen vielä heidän uutuutensa, eli halloumiranskalaiset. Juuri tällä hetkellä tätä settiä tulee syötyä hyvinkin usein. Ja aina samalla nimellä, Escou!

juoksukengät: Adidaksen Solarboostit. Kuin tehty minun jalalleni. Toimi ensimmäisestä askeleesta asti. Nyt ovat tosin jo melkoisen kuluneet, joten on hankittava uudet. Taidan ostaa täysin samat. Usein olen vaihtanut jo hyväksi todettuja. Nyt en ehkä tohdi.

dippi: Ranch. Tästä tämä kirjoitus sai alkunsa. Harvoin kyllä sipsejä syön, mutta Ranchilla mennään.

sovellus: Instagramia tulee käytettyä kirkkaasti eniten. Pidän siitä, että elämä tallentuu kuvina jonnekin. Nordean mobiilisovellus myös erittäin toimiva.

opetusohjelma: Just Dance Now. Tuttu hitti, joka vaan toimii vuodesta toiseen. Niin isoilla ja pienillä.

sana: Pumpuli. Suomen kielen kaunein sana, edelleen.

joululaulu: Kohtahan se on taas niiden aika. En voi sanoa soittavani jouluradiota aamusta iltaan. En voi myöskään sietää amerikkalaisia joululauluja. Vastaan tähän siis Varpunen jouluaamuna. Veskun versio.

uutisankkuri: En nyt tiedä mistä tämä nyt tuli mieleeni. Arvi Lindin vietellessä ansaittuja eläkepäiviään on hänen manttelinsa perinyt Keijo Leppänen. Charmantti herrasmies heittelee tahallaan tai tahattomasti hyvää komiikkaa loppukevennyksissä.

lähestyminen: Voinko suudella sua nyt? Mitäpä sitä turhia kiertelemään? Menin kyllä niin lukkoon, että jäi suuteloimiset suuteloimatta. Painui kyllä ikuisesti mieleeni.

vaate: Berliinistä hankkimani “kaulatuubi”. Pyörimme todella erikoisissa kaupoissa ja yhdessä niistä tämä helmi oli myynnissä. Aikaisemman samantyyppisen olin ostanut noin kuutisen vuotta sitten. Siihen oli tarttunut jo niin monet tuoksut, että hyvä oli vaihtaa uuteen ja aloittaa uusien hajukokemusten keräily.

rauhoittumiskeino: Infrapunasauna, ehdottomasti. Ja vieläpä unisex-semmoinen.

Kuvaksi valikoitui otos Kroatiasta. Pääsisipä juuri nyt illaksi syömään noihin merellisiin maisemiin.

Löytyykö mitään samoja juttuja?

-Esko-

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Heli 31.10.2019 at 22:49

  Samoja: lempitelevisiosarjat, ..asento, ..dippi, ..sovellus ilman Nordeaa, halloumiranskalaiset ja tuo lähestyminen..ei nyt ehkä ihan lempi.., mutta karkuun niistä olen päässyt 😄

  • Reply Esko 1.11.2019 at 15:42

   Juoksemalla? 😂

   • Reply Heli 1.11.2019 at 20:04

    Kyllä 😂 onneksi porrasjuoksu on hallussa..

    • Reply Esko 4.11.2019 at 16:40

     🙂

 • Reply Ellis 1.11.2019 at 06:42

  Vain elämää ja Erin 👍 Ranch 👍 Instagram 👍 Just dance 👍 Fafas toimii, Levant myös lemppari 👍

  Borjomi 🙄 erikoinen mutainen maku 👎 Kuplavesi muuten 👍

  Uutisankkuri, Arvi Lind tietty 👍 , sen jälkeen Tomi Einonen. Ei oo Keijokaan huono kyllä.

  Suomenkielen kaunein sana: Uni

  Ja loppuun vielä mitä parhain rauhoittumiskeino: Äänikirjat. Ihan parasta 👍 Maaret Kalliota tai muuta korvanappeihin kertomaan, kuinka hyvä olet just sellaisena, kuin olet.

  • Reply Esko 1.11.2019 at 15:43

   Siis Ellis!
   Maaret Kalliot olen jo kuluttanut puhki unisatuinani…😌

   • Reply Ellis 1.11.2019 at 16:55

    No Ellis Ellis, pisteli perjantain kunniaksi menemään! 😄

    Ja jos Maaretit on läpikäyty, suosittelen “Jotta voisin rakastaa” nimistä opusta. On oikeinkin hyvää asiaa rakkaudesta, rakastamisesta, omista peloista, oletuksista, siitä miten me ihmiset toimitaan rakkausjutuissa toistemme ja itsemme kanssa.

    • Reply Esko 1.11.2019 at 17:04

     Jos löytyy Bookbeatista menee tänään kuunteluun. Jes! 🙏🏻

 • Reply Muffin 1.11.2019 at 14:28

  Toi sun lempiruoka pitää testata, nam!
  Borjomia saa noista Eesti-Venäläiskaupoista. Ainakin Itä-Pasilan Eestin herkut -kaupasta ostin joskus. Toinen kivennäisvesi, missä on paljon makua, mun lemppari, on eestiläinen Värska. Sitä saa ainakin K-kaupoista.

  • Reply Esko 1.11.2019 at 15:43

   Heeeeiiii Muffin!
   Kannattaa testata. Lupaan, että tykkäät. Ja kiitos vinkistä sekä ihanaaaa viikonloppua! 🍁🍁

  Leave a Reply