Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Lapsiperheet ja toki muutkin, tämä on hyvä!

21.1.2018

Touhukas viikonloppu takana. Viikonloppu, joka alkoi hieman mollivoittoisissa merkeissä. Olin unohtanut yhden tälle viikonlopulle pikkumimmin kanssa kaavaillun tekemisen. Lapsilla on kyllä uskomaton kyky muistaa asioita ja tunsin niin syvän piston sydämessäni, kun minä lahopää itselleni luomassa kiirekuplassa asian unohdin. Onneksi F on jo niin iso tyttö, että hänen kanssaan voi asioista keskustella rakentavassa hengessä. Kyllä, aika rientää ja ajoittain sitä itsekin jo unohtaa, että se oma tytär on jo ekaluokkalainen. Onneksi saimme asiat sovittua ja itse sain hyvän opetuksen ja muistutuksen tänne isyyden kokemusharjoittelukentälle.

Viikonloppuna opetin F:lle myös oman luokkani uuden hittiapplikaation. Ruutuaika on asia, joka puhuttaa paljon ja ihan aiheesta. Opettajana ja vanhempana törmään asiaan lähes päivittäin. Liika on todellakin liikaa, mutta kyllä sieltä netin syövereistä paljon hyviäkin juttuja löytyy. Ja pari kuukautta sitten järjestetystä Liikkuva Koulu-seminaarista löytyi ruudulleni oikein toimiva ja hyvä juttu. Juttu, joka liikuttaa. Liikuttaa ja on saanut arkityössäni lähes koko luokkani tanssimaan hymy huulilla. Toimii erittäin hyvin esimerkiksi kaksoistuntien välissä pienenä piristysliikuttajana. Toimi erittäin hyvin myös pikkumimmin ruoanodotteluliikuttajana ja vähän enemmänkin. Näkisin, että toimisi erittäin hyvin kaikissa lapsiperheissä, joista löytyy tietokone, matkapuhelin ja aktiivisia isompia tai pienempiä Tanhupalloja.

Tämä ei ollut maksettu mainos. Tämä oli liikunnallisen elämäntavan nimeen vannovan miehen ihan rehellinen suosittelukirjoitus. Lapsiperheet ja blogiani lukevat opekollegat. Kokeilkaa ihmeessä. Helppoa hommaa. Pikavinkki kuinka laitat olo- tai luokkahuoneeseen tanssit pystyyn:

 1. Lataa JUST DANCE NOW- applikaatio.
 2. Käynnistä tietokoneen selaimesta justdancenow.com.
 3. Liity puhelimellasi tietokoneen ruudun vasemmassa yläreunassa olevan numerokoodin avulla peliin.
 4. Valitse itseäsi miellyttävä kappale.
 5. Tanssit pystyyn!

Peliä pystyy pelaamaan useampi pelaaja samanaikaisesti, joten toimii myös perheen yhteisenä liikuntatuokiona. Ja tottakai aina pitää lisätä myös pieni miinuspuoli. Oikeassa elämässäkin kolikot loppuvat jossain vaiheessa ja niin käy myös tuolla tanssipelin maailmassa. Tänään tein elämäni ensimmäisen mobiiliapplikaation sisäisen ostoksen, kun ostin pikkumimmille lisää tanssimahdollisuuksia. Sijoitin tähän 3,49 euroa. Tämä sijoitus ei harmittanut. Tämä oli mielestäni hyvä sijoitus. Hikoiluun ja lapsen liikuttamiseen sijoitan hyvin mielelläni.

Eihän tämä nyt pulkkamäkeä ja luistinratoja haasta, mutta oikein toimiva “välipala”. Frozenissa minun ennätys on vähän vajaa kymmenentuhatta pistettä.

Liikunnallista ja pirteää viikkoa!!

-Esko-

Comments (5)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Joensuuntyttö 22.1.2018 at 14:45

  Heippa! Ekaa kertaa kommentoin. Kiitos hyväntuulisesta blogista! Tästä tulee aina niin kivalle mielelle. Samalla haastan sut kokeilemaan kasvisruokaa ravintolassa( tai kokkailemaan itse?)Voit sitten jakaa vinkkisi.

  • Reply Esko Kyrö 22.1.2018 at 20:02

   Tämä on oikein hyvä haaste. Ja kommentoi toki useamminkin. Kiva ja hyväntuulinen viesti Joensuuntyttö!…:)

 • Reply Lukijatee 24.1.2018 at 09:12

  Kiitos vinkistä. Naurettiin eilen mahat kippurassa. Mieskin innostui, tosin se veti ensin verhot kiinni ettei pihalta kukaan näe miten se heiluu????.

  Ja vähän aiheen vierestä oletko miten tutustunut matikka ja aakkos peleihin? Olisi mukava jos löytyisi joku hyvä oppimis peli ekaluokkalaiselle että voisi vähän kerrata perus laskuja.

  • Reply Esko Kyrö 25.1.2018 at 23:35

   Iltoja, iltoja!
   Tämä oli huippu viesti…???? Kiitos, tuli hyvä fiilis…Olen joo tutustunut. Voisin tehdä niistäkin jutun. Kiitos siis ideasta!

 • Leave a Reply