Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Oletko koskaan nähnyt näin upeaa koulua? Katso kuvat!

17.12.2019

Aika monessa koulurakennuksessa on tullut elämän aikana pyörähdettyä. Koskaan, en koskaan ole astunut noin upeaan koulurakennukseen, joka meille on valmistunut (puolueettomasti). Aika mukava joululahja sieltä rakennusaitojen siimeksestä avautuu koulumme lapsille ja aikuisille. Tämä viikko vielä touhutaan vanhassa rakennuksessa ja loman jälkeen onkin edessä siirtyminen täysin uusiin tiloihin.

Tänään kävimme uudessa koulussa ensimmäistä kertaa luokkani pikkusankareiden kanssa. Voin sanoa, että oli kohtalaisen innokkaita lapsia. “Tää on ihan VIP-koulu!” “Siis mun lempieläin virtahepo tuolla seinässä.” “Tää on niin tuhat kautta viis!” “Tänne kyllä eksyy aluksi.” “Voiko tohon telkkariin piirtää?” Kysymyksiä on varmasti luvassa aluksi todella paljon niin lapsilla, kuin aikuisillakin.

Todella hyvällä fiiliksellä lähdetään kohti uutta ja vielä jopa hieman tuntematonta. Paljon on uutta itsellänikin edessä. Toivon ja uskon, että kaikki lähtee rullaamaan kivasti. Pilkettä silmäkulmaan ja sinne virtahevon valvovan silmän alle touhuamaan.

Antakoon kuvien puhua puolestaan, wau!!

-Esko-

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply 6tytönäiti 17.12.2019 at 19:06

  Hienolta näyttää! Kyllä tuolla kelpaa töitä tehdä 😊 Kivoja väripilkkuja sisustuksessa ja hienoja kuvia seinissä 😊

  • Reply Esko 17.12.2019 at 21:17

   Joo, todellakin kelpaa. Pidän niin paljon tuon koulun visuaalisesta ilmeestä. Raakabetonia, värejä ja upea muraali. 🦛

 • Reply Katja 17.12.2019 at 20:37

  Vau, tosi hieno. Uuteen rakennukseen muuttamisessa on aina oma fiiliksensä.Kevät sujahtaa hetkessä, kun kaikkiin uusiin systeemeihin totuttelette. Onko teillä omat kotiluokat vai erikseen varattavat tilat? Tykästyin. Kyllä tuolla kelpaa.

  • Reply Esko 17.12.2019 at 21:16

   Heippa Katja!
   No varmasti sujahtaa. On varmasti niin paljon totuttelemista itse kullakin. ”Kotipesät” löytyy, mutta varmasti aika paljon tsuippaillaan ympäriinsä.
   No kyllä kelpaa! Hei, ihanaa lomaa! 🎅🏻

 • Reply Ina 17.12.2019 at 22:44

  Tosi hienolta näyttää! Ja pakko hehkuttaa että meilläkin uusi koulu on juuri valmistunut ja muutamme paraikaa sinne! Tai virallisesti joululoman jälkeen, mutta käymme nyt jo ihailemassa. Vähän saman tyylinen kuin teillä. Ja silti varmasti ihan erilainen. Mutta ymmärrän ilosi, onhan upouusi koulurakennus jotain aivan mahtavaa! Onnea muuttoon! 🙂

  • Reply Esko 24.12.2019 at 18:22

   Jee, hyvä Ina!
   Kiitos, samoin teille. Nyt lomaillaan ja sitten palaillaankin ihan uusiin hommiin. Tai, no ehkä tiloihin. Ihanaa joulua! 🎅🏻

 • Reply Heli 18.12.2019 at 08:21

  On kyllä hieno, rouheaa ja pehmeää samassa paketissa! Pienemmässä mittakaavassa voisi kotinkin olla samantyyppinen 😊

  • Reply Esko 24.12.2019 at 18:22

   Joo, kyselinkin jo voisiko tuonne muuttaa. 🤷🏼‍♂️ Ihanaa joulua! 🎅🏻

 • Reply marjaaana 18.12.2019 at 22:23

  Apua! Olisi kiva kuulla myös sitten ihan arkirealismia tuolta, koska itellä stressitasot nousee aina kaikista rullallisista asioista ja siellä täällä tsuippailusta ynnä muista. Vaikka nuori oonkin, niin opena kyllä olrn alkanut arvostaa aika “vanhanaikaista” meininkiä, koska tuntuu, että oppilasryhmiä on vaikeaa hallita ihan muutenkin. Itellä jopa yks pahimpia pelkoja olis joutua tommoseen uudenaikaiseen vähän patjoja lattialla -tyyliseen kouluun opettajaksi. Mutta siis tää on vain mun oma näkemys ja hienoa, jos saatte homman oikeasti toimimaan ilman stressitason nousuja 😃

  • Reply Esko 24.12.2019 at 18:23

   Varmasti on Marjaana raporttia luvassa. Uskon ja toivon, että kaikki lähtee rullaamaan (kirjaimellisesti) hyvin. Ihanaa joulua!! 🎅🏻

 • Reply Lapsenomaista rakastavaa häpeää – E2O 6.1.2020 at 19:21

  […] Huomenna onkin sitten paluu arkeen ja ensimmäinen päivä hienossa upouudessa koulussa. Ensimmäisille viikoille voi varmasti käyttää samaa lainia: Harjoitus tekee mestarin. […]

 • Leave a Reply