Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

MISTÄ MIES PUHUU?

31.3.2020

Siihen meni kaksi päivää, kun katsoin tämän aivan loistavan sarjan uuden tuotantokauden kaikki 12 jaksoa läpi. Ensimmäisestä kaudesta tykkäsin jo ihan älyttömästi ja tämä toinen kausi oli jopa sitäkin parempi. Sarjahan on Yleltä ja Yle Areenasta löytyvä Modernit miehet. Haluaisin lähettää sarjan käsikirjoittajille kiitokset tästä jopa nerokkaasta viihteestä. En tiedä onko se sitten hyvä vai huono juttu, mutta päähenkilöiden elämästä löytyy vähän liikaakin samaistumispintaa omaan elämääni.

Joillekin oman elämän kipukohtien avaamiseen helpottaa meditaatio, jooga, kirjallisuus, syvälliset keskustelut jne. Minulle se on ollut tässä erikoisessa maailmantilanteessa tämä kyseinen televisiosarja. Toinen kausi julkaistiin siis juuri optimaaliseen aikaan. Sarjan kiemuroihin on näin saman ikäluokan miehenä todella helppo samaistua. Oli kyse sitten deittailusta, karkaavasta hiusrajasta tai neljänkympin kriisistä. On muuten myös Peten perhemalli aika ajankohtainen tällä hetkellä. Elmukelmukonetta en sentään ole tuohon sänkyni yläpuolelle kiinnittänyt. Huumorin kautta ja vahvasti.

Hyvin harvoin sitä kotona nauraa yksin ja vieläpä kovaan ääneen. Kakkosjaksossa näin pääsi todellakin käymään. Antoi hyvän muistuksen siitä, että sen ensimmäisen Kaalimato tai Huippukiva.fi:n tilauksen kanssa on pidettävä maltti mukana. Sinne ihan syvimpään päätyyn ei ehkäpä kannata ihan heti lähteä. Noita juttuja on hyvin vaikea ylös kirjoitella, joten kannattaa katsoa ja en halua paljastaa sarjasta sen enempää.

Tässä on viime aikona omaan elämään muodostunut semmoinen pienten lasten arjesta tuttu struktuuri. Tiedätte varmasti ne kuvakortit esimerkiksi päiväkotien seinällä. Herätys, työpäivä, ruokailu, päiväunet, urheilu, kuuma suihku ja illalla vapaata oleilua. Tilasin jo Playstation nelosenkin iltoja ilahduttamaan. En tosin ole vielä pakettia edes avannut. Olkoon se tuolla vielä hyvänä hätävarana.

Nyt on Modernit miehet niinsanotusti tsekattu, joten jotain uutta olisi kiva katsella. Laittakaahan tuonne kommenttikenttään hyviä sarjoja. Sieltä voi muutkin poimia itselleen hyvää katsottavaa iltojen tai päivien ratoksi.

Kivaa iltaa!!

Esko

P.S. Tein Ylen sivuilta löytyvän, kuka Moderneista Miehistä olet- testin. Tulos oli…Jääköön se salaisuudeksi.

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iida 1.4.2020 at 07:02

  Voihan modernit miehet! Heittämällä paras sarja mitä tv tarjoilee. On todella siistiä nauraa ääneen ja vielä kohtalaisen kovaa 😁 Minäkin ahmin sarjan parissa päivässä, olisi mennyt vielä pari päivää lisää. Että vinkkinä tuottajille vain, lisää saa tulla!
  Tsemppiä opelle ja kivoja urheiluja päivään 👍🏼

  • Reply Esko 1.4.2020 at 20:22

   Kiitos Iida!
   Kyllä, tänään katselin jo toiseen kertaan. 😂😂 Ja kaikkea hyvää myös sinulle!

 • Reply LukijaTee 1.4.2020 at 14:27

  Pleikkari😍. Meille tuli pleikkari vuosi sitten enkä olis kyllä ikinä uskonut että se olenkin minä joka innostuu pelaamaan. Viimeksi tullut pelailtua Super Nintendolla, joten siitä on jo aikaa. Omat lemppari pelit pleikkarille on The Last Guardian, A Plague Tale: Innocence ja Unravel/ Unravel two. Ja nyt jäi kiinnostamaan että mitä meinasit pelailla!?

  • Reply Esko 1.4.2020 at 20:21

   Moikkamoi!!!
   Pleikka tosiaan. Viimeksi ostin Pleikka ykkösen joskus markka-aikaan. Peleistä en edes vielä tiedä. Jotain tasohyppelyjä haluaisin, vinkkejä? 🙋🏼‍♂️

   • Reply LukijaTee 1.4.2020 at 20:58

    Ainakin tuo Unravel on tasohyppely. Semmonen lanka ukko joka lähtee purkautumaan. Siinä joutuu myös ratkomaan ongelmia että pääsee etenemään ja on kyllä tosi hyvin tehty. Meillä myös mies ja lapset tykänneet pelata.

    • Reply Anette 11.4.2020 at 21:34

     YleAreenasta Syntinen ja Maailma liekeissä!!

  Leave a Reply