Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Mitä mieltä olen koulujen avaamisesta? Tein videon ja some läikähti…

30.4.2020

Sisäinen desimitta alkaa olemaan aikasen täynnä tätä vouhottamista ja miljoonia asiantuntijoita koulumaailman ympärillä. Hyvä, että hallituksen päätös saatiin aikaan ja ei tarvitse elää enää epävarmuudessa, lasten sekä aikuisten. Eri ammattiryhmien vastakkainasettelu on aivan perseestä! Yhteistyöllä, ymmärryksellä, kaikkien ammattitaitoa arvostaen sekä riskiryhmät huomioiden täältä tullaan.

Otetaan tästä positiiviset puolet takataskuun. Etäopetusjakso opetti Zoommssit ja Meetsit. Viimeisellä parilla viikolla on varmasti hyvin luovia ratkaisuja luvassa. Otetaan sieltäkin ne hyvät asiat mukaan. Eiköhän niitäkin löydy!

Ihanaa vappua ja pallot täyteen!

VIDEO TUOSSA:

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nimetön 2.5.2020 at 01:22

  Etäopetus toi meidän perheeseen paljon hyvää. Myös lapset oppivat tottuivat nopeasti päivän uuteen rytmiin ja ajatukseen etäopetuksesta.

  Toivon, että videoyhteyden päässä oppiminen otettaisiin tavaksi ainakin toipilaiden kanssa jatkossakin. Ei olisi niin kiire kouluun heti sairastumiseen jälkeen, kun voisi ottaa vielä etäyhteydet päästä rauhassa pari päivää. Näin moni tauti jäisi myös leviämästä, kun vaikka ärhäkkä inhokki,me noro ei tulisi vahingossa kouluun uuteen kiertoon.
  Eli silloin, kun normaalisti mentäisiin jo (ehkä) kouluun sairastamisen jälkeen, voitaisiin jatkossa seurata opetusta etänä vielä pari päivää.
  Tai silloin, kun sairastaminen on (ehkä) tulossa, kun vanhempana aamukiireessä yrität ratkoa, että jääkö lapsi kotiin vai meneekö kouluun, voisit rauhassa antaa olla etänä kotona. Siinä voisi moni ”kuumeeton nuha” jäädä tarttumatta.

  Myös ne jalkansa murtaneet pikkupotilaat voisivat nyt saada sen etäyhteydet kotoa pelkkien sivunumeroiden sijaan. Että laske noi ja tee noi tehtävät. Siinä kunnon muutenkin tylsää huonosti liikkuvalla, muutama tunti koulua olisi videopeleiltä pois.

  Ehkä etäyhtettä voisi tarjota lapsen hyvinvoinnin tueksi myös eroperheissä. Joskus voisi opiskella etäyhteydet varassa niin, että onnistuisi pidemmät vierailut myös etäkodissa. Ei ehkä joka toinen viikko, mutta jos nyt pari kertaa lukukaudessa.

  • Reply Esko 6.5.2020 at 20:31

   Heippa!
   Kyllä tästä varmasti jotain jää tuonne takataskuun sovellettavaksi. Aika sen näyttää. Kivaa iltaa!! ☀️

  Leave a Reply