Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , , , , ,

Tämä matka oli upea ja ikimuistoinen

29.6.2020

Hotelliyöt saatu Oulussa sekä Kuopiossa. Kiitos Original Sokos Hotel Arina ja Puijonsarvi

This is life! Näin totesi tyttäreni makaillessaan Ranuanjärven rannalla sijainneessa aivan upeassa lasi-iglussa. Se todellakin oli elämää. Pitkäaikainen haaveeni oli päästä majoittumaan juuri tuommoiseen ehkäpä hieman erikoiseen majapaikkaan. Nyt se sitten toteutui. Parisen viikkoa sitten kuulin, että tuttavaperheemme on lähdössä viettämään kesäistä viikkoa Ranualle. Siitäpä sitten hahmottelin tuon ympärille hyvinkin kattavan kotimaan roadtripin. Ehdotin tätä tytölleni ja vastausta ei tarvinnut kovin montaa kertaa arvailla. Jes ja eikun matkaan!

Oma tavoitteeni oli tarjota lapselleni kesäinen matka upeassa Suomessamme, josta toivottavasti piirtyy hänelle ikuisia muistoja. Autosiirtymillä oli mukava jutella kaikenmoisista asioista ja meillä on hänen kanssaan kyllä todella hyvä meininki. Heräsin iglusta keskellä yötöntä yötä. Vilkaisin vieressä unilasit päässä tuhisevaa ihanaa pientä tyttöä. Sitten vilkaisin eteeni aukeavaa jopa hieman epätodellista näkymää. Aurinko oli maalannut järvenpinnan kiiltelevän oranssiksi. En halunnut edes nukahtaa heti uudestaan. Siinä hetkessä oli kaikki.  

Roadtrip oli lastattu:

 • Oulun Arinan erikoisesti ja hienosti sisustetulla hotellihuoneella
 • Pannukakkutalon maistuvilla pannareilla 
 • Ranuanjärven rannalla lasi-iglussa vietetyissä öissä, joissa oli aivan satumainen tunnelma
 • Ranuan eläinpuiston kierroksella, jossa pääsimme Naalin häkkiin sisälle syöttämään tätä harvinaista villieläintä
 • Hyttysmyrkyllä
 • Tunteja kestäneillä uintireissuilla
 • Hevoskyydillä ympäri Ranuaa, jossa oli mukana sitä aitoa ja alkuperäistä suomalaisuutta
 • Hyttysmyrkyllä
 • Ystävällisillä ihmisillä
 • Puijonsarven hotellin maistuvalla aamiaisella
 • Kuopion torin eläväisellä tunnelmalla
 • Aika monella sadalla kilometrillä
 • Aivan ihastuttavan ystäväperheemme iloisesta seurasta, kiitos!!

Kotimaan matkailu kunniaan ja kuvat puhukoon puolestaan.

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Amanda 6.7.2020 at 12:40

  Moi, ei liity tähän postaukseen, mut oon katellu taas Frendejä ja muistin sen kun sanoit ettet tykkää sarjasta. If that’s still the case oikeesti kannattaa kattoo ne ihan alusta, ennenku ite tein niin ja olin nähny vaa sielt täält pidin sarjaa _sietämättömänä kurana_. En kestä paljo missaat jos skippaat ne for life =[ xD

  • Reply Esko 8.7.2020 at 22:18

   Olisiko se Amanda siis annettava mahdollisuus, hmmmmmm…🤷🏼‍♂️

 • Reply No mitäpä äijä? – E2O 29.11.2020 at 19:16

  […] Oma isäni vei minut aikoinaan kymppimatkalle Kanarialle. Veli sekä äiti jäivät kotiin ja me faijan kanssa kahdestaan matkustimme. Taisi olla merkityksekäs matka pienelle pojalle, kun se on vieläkin hyvin muistissa. Itsekin oli tarkoitus lähteä oman tyttären kanssa kymppimatkalle kesällä aurinkoon, mutta kyllä se tällä kertaa kotimaahan suuntautuu. Ranua 2.0 ja lasi-igluun uudestaan. […]

 • Leave a Reply