Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Maalaushommia, maalaushommia

12.8.2020

Tarmokkaana teippasin lattiaan sekä seinään tyhjässä, uudessa asunnossani huonekalujen ja television paikkoja. Toi tulee tohon ja toi tulee tohon ja laitetaanpas tuohon seinään väliaikaisesti Ikean kalatarra. Tämä tapahtui reilut kolme ja puoli vuotta sitten. Huonekalut ovat löytäneet paikkansa ja siellähän se kalakin edelleen seinässä tököttää. Nyt sen on pikkuhiljaa aika siirtyä autuammille vesille ja tilalle saa tulla jotain uutta ja piristävää.

Maalaushommia olisi siis tiedossa. Laittelin viime viikolla Instan Stooreihin vähän maalivinkki-ideoita. Vastauksia tuli todella paljon. Kiitos kaikille niitä lähettäneille. Oli oranssia, denimiä, harmaata ja vaikka sun mitä. Itse olen päässäni hahmotellut jotain vihreän sävyä. Tikkurilan Vuono juuri tällä hetkellä vahvimpana kandidaattina.

Itseasiassa eilen kokeilin jo mallailla hieman värikarttaa tuohon seinälle. Eihän siitä juuri mitään hahmottanut, mutta tuli ainakin hetkeksi hyvin ammattimainen olotila. Toivottavasti maalausoperaation jälkeen olisi olotila samanlainen. 

Ja toivottavasti silmää miellyttävän värin päälle voisi sitten laitella jotain, mutta mitä? String-hyllyä? Tauluja? Seinähyllyjä? Ehkäpä se sitten jossain vaiheessa selviää. Siihen ei ehkäpä mene ihan kolmea ja puolta vuotta.

Ideoita? Noiden maalamieni putkien kaveriksi.

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Muffin 13.8.2020 at 12:40

  Itelläkin maalausprojektia uudessa kodissa parhaillaan menossa. Vihreän värit on selkeesti kuuminta hottia just nyt, peukutan vihreälle ☺️ Luulen, että mun tarvii odottaa kans muutama vuos ennen kuin teen päätöksiä voimakkaampien värien suhteen; nyt kaikki pinnat suht neutraaliksi ensin ja sit myöhemmin yksityiskohtia, kun kokonaisuus on nähtävissä 😜

  • Reply Esko 18.8.2020 at 23:21

   Moikka Muffin!
   Vihreähän sinne sitten seinään tärähti. Tuli aikasen hyvä. 🌿🙏🏻

  Leave a Reply