Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Rakkauden kesä siirretty vuodelle 2021

9.8.2020

Siirretty kesälle 2021. Tämä oli varmasti monelle hyvinkin tuttu sävel tänä todella erikoisena ja erilaisena keväänä. Niin se oli itsellenikin. Tai siis enhän minä edes ole mikään suuri kesälomasuunnittellija. Aina siellä on ne vakiot festivaalit ja eipä siellä yleensä mitään muuta traditiota olekaan. Ja täysin ymmärrettävästi tänä kesänä nämä suuret festivaalit siirrettiin.

Tällä kesälomalla ei ollut yhtään mitään suunniteltua ohjelmaa. Ei siis yhtään mitään. Sehän olikin oikein piristävää ja erilaista. Tuli tehtyä paljon kaikkea hetken mielijohteesta. Esimerkiksi lähdettyä Ranualle roadtripille, luullen aluksi, että kyseessä oli Ähtäri. Noh, muutama sata kilometriä sinne tänne.

Itselleni nämä ammattini mahdollistamat pitkät lomat ovat äärimmäisen arvokkaita. Henkiset paristot latautuvat aina aivan maksimitehoille. Se peleistä tuttu energiamittari on tällä hetkellä siellä aivan vihreällä. Ja kyllähän sitä henkistä mittaria nostaa eniten tuo pieni kanssapelaaja. On aivan ihanaa saada viettää pitkiä kiireettömiä päiviä yhdessä ilman sitä arjen mukanaan tuomaa jokatoinenviikonloppu-sykliä. Se sykli on asia, johon tottumiseen on kyllä mennyt vuosia. Ja Arvo Ylpön sanoja lainaten: ”Kun unohtaa sen, mitä ei voi muuttaa, on onnellinen.” Hyvin sanottu arkkiatrilta.

Paljon tuli touhuttua pikkusankarin kanssa ja paljon tuli touhuttua myös hieman isompien sankareiden kanssa. Oli serkkuolympialaisia, Lahden kulttuurimatkaa, hieman venähtäneitä terassi-iltoja ja paljon urheilua. Tuli vetästyä itsensä vähän niinkuin puolivahingossa melkoisen kovaan kuntoon. On mukava lähteä kohti loppukesän mukanaan tuomia seikkailuja fyysisesti ja henkisesti kovassa iskussa. 

Rakkauden kesä siirretty vuodelle 2021. 

Mahtavaa sunnuntai-iltaa!!

-Esko- 

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply