Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Viisi miljoonaa kohta täynnä, siis viisi miljoonaa

17.11.2020

Hyvin on harmaa ajanjakso käynnissä täällä kotimaassamme. Pimeä tulee jo ennen, kun ehtii ymmärtääkään ja eipä se valoisa aikakaan ihan kauhean valoisaa ole ollut. Tosin onpa tähän syksyyn kyllä mahtunut paljon myös niitä yllättävän aurinkoisia ja pirteitä päiviäkin. Noh, se tästä varmasta sääaiheesta ja listasinpas pitkästä aikaa positiivisia asioita tässä ympärilläni:

 • Blogini kävijämäärät. Kävin pitkästä aikaa pyörimässä tuolla Google Analyticsissa. Kirjoittelin viime viikolla hieman aktiivisemmin ja halusin tarkistaa näkyykö se millään lailla noissa käppyröissä. Ja kyllähän se näkyi. Lukijamäärät ovat toki kääntyneet hienoiseen laskuun niistä ihan huippuajoista, mutta hyvin teitä lukijoita siellä on edelleen. Se on kyllä todella hieno homma, joten kiitos ihan teille kaikille. Ei sitä olisi silloin vuonna 2016 tätä aloittaessani voinut uskoa, että reilu nelisen vuotta myöhemmin tätä sivustoani on katseltu melkein VIISI miljoonaa kertaa. Tarkasti 4 922 475.
 • Oma asuntoni (tai ei nyt ihan vielä oma). Hesarissa oli viime viikolla juttu, johon oli listattu kaupunginosia, joissa on viime vuosina ollut kaikista suurinta hinnannousua. Suurena yllättäjänä oli aivan kämppäni vieressä sijaitseva Pajamäki. Pakko oli käydä siellä tuon uutisen jälkeen kävelemässä. Ymmärrän suosion hyvin. Rauhallinen ja liikuntamaastot aivan vieressä. Ei tuo RaideJokerikaan varmasti ainakaan negatiivisesti näiden alueiden hintoihin tule vaikuttamaan. Tosin tästä timantista en kyllä ihan hevillä tule luopumaan.
 • Tyttäreni kanssa vietetty aika on aina yhtä mukavaa. Kalenterissani on viime aikoina ollut paljon merkintöjä F ja sydän. Se näyttää oikein hyvältä.
 • Olen saanut olla terveenä. En edes muista milloin olisin viimeksi joutunut kuumemittaria tuolta kaapistani kaivamaan. Ei voi, kun toivoa, että sama trendi jatkuisi.
 • Tämän hetkinen autoni. Merkki ei vaihtunut, hieman mallia päivitin. Mazda on tarjonnut kyllä niin hyvää ja tasaista kyytiä. Erityismaininta Applen Car Playlle ja kaikenmoisille turvallisuustekniikoille. Niitä osaa arvostaa kyllä suuresti, koska kilometrejä tulee melkoisen reippaasti ja usein siellä on se kaikista arvokkain lasti kyydissä.
 • Minun luokkani on kyllä aivan mahtava. Töissä on oikein mukava meininki ja tänään olikin laitettava Wilmassa kaikille oppilaideni vanhemmille tämä samainen positiivinen uutinen. Sain viime viikolla arvokkaan palautteen oppilaaltani. Siinä luki: Luokassa on ihana olla. Lämmitti mieltä.
 • Yleiskuntoni on juuri tällä hetkellä hyvä. Seuraan tuosta älykellostani lähinnä maksimaalisesta hapenottokyvystä kertovaa viivakaaviota. En tiedä miten tarkasti nuo niitä mittaavat, mutta seuraanpa silti. Alhaisimmillaan se on ollut 40,1 ja tällä hetkellä se on noussut arvoon 46. Nousua, nousua!!

Tulihan niitä, tulihan niitä.

Minkälaiset asiat tuovat hymyä teidän päiviinne? Olisi kiva kuulla.

-Esko-

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply 6tytönäiti 17.11.2020 at 22:08

  Hymyn saa aikaan hoitolasten ihan mielettömän ihanat tarinat ja uskomaton mielikuvitus. Nyt hymyilyttää myös oman nuorimmaisen innostus lukemiseen, alussa oli hankalaa ja sillon ei paljoa hymyilty.. Joulun odotus, hyvät kirjat ja työkaverit saa myös hyvän mielen. Vaikka nyt on tosi synkkää ja pimeetä ni onhan noita ilonaiheitakin 😊💕

  • Reply Esko 20.11.2020 at 18:20

   Jee, kuulostaapa kivalta.
   Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! 🍁🍁

 • Reply Laura Wee 17.11.2020 at 22:54

  Hymyä tuo ekaluokkalaisen mahtavasti alkanut koulutaival, lasten kanssa vietetyt yhteiset kiireettömät hetket. Mahtavat työkaverit ja arvokas työ mitä saa tehdä. Tulevan joulun tuntu; kynttilät, glögi, villasukat jalassa käpertyminen sohvannurkkaan. Omat rauhalliset iltahetket. 🌟

  • Reply Esko 20.11.2020 at 18:20

   Oi, mahtavaa. Vaaleaa glögiä alkoikin tehdä mieli. 🌷
   Kivaa viikonloppua!!

 • Reply lotte 19.11.2020 at 21:47

  Tänään hymyilytti kävelylenkki ekaluokkalaisen poikani kanssa. Kun lapsen aloittamat keskustelut hyppivät Jeesuksen viinipuuvertauksesta, madon ja kastemadon erojen kautta siihen, uskooko kaverit x ja xx Jumalaan vaikka ovatkin ET:ssä ja sitten jo ihmettelyyn miksi sydämen muoto on mikä on, vaikka oikea sydän ei sellainen olekaan. Lapsen maailma on vaan niin aito ja valloittava kaikkine suurine pohdintoineen. ❤

  • Reply Esko 20.11.2020 at 18:21

   Oi, olipa Lotte just hyvä vastaus. Mahtavaa ja kivaa viikonloppua!! 🍁

 • Reply Minna 20.11.2020 at 13:21

  Opena ilahdutti tänään oppilaan onnistuminen kokeessa ja se, että hän pyysi kokeen aikana avaamaan tehtävää, jota ei ymmärtänyt. Ihan niinkuin ennen koetta taas käskin tehdä, mutta harva siihen mahdollisuuteen tajuaa/kehtaa/uskaltaa yläluokkalaisista tarttua.
  Toki myös se ilahduttaa, että viikonloppu alkaa!

  • Reply Esko 20.11.2020 at 18:21

   Just hyvä Minna!
   Kivaa viikonloppua!! 🍁🎉

 • Reply Marikki 21.11.2020 at 06:26

  Hymyä tuo rakas pirpana. Hurja mielikuvitus ja visaiset kysymykset erityisesti hymyilyttävät. Kukapa voisi olla ilahtumatta, kun neiti 5v selailee Ursan lehteä ja ilmoittaa, että häntä kiinnostaa ihan hirveästi toi avaruus?

  Omat opiskelut hymyilyttävät myös. Tuossa taannoisessa blogiteksteissä pohdit, Esko, sitä, että miksipä sinua ei ole kutsuttu opettajankoulutukseen kertomaan näkemyksiäsi. Kuule, kyllä ne sinun näkemyksesi opettajaopiskelijoihin silti vaikuttavat. Innostunut asenteesi työhösi on osittain vaikuttanut siihen, että hakeuduin näin nelikymppisenä uudelleen koulun penkille opiskelemaan luokanopettajaksi. Mitä enemmän opiskelen, sitä enemmän innostun alasta, pääsispä pian töihin!

  • Reply Esko 24.11.2020 at 17:36

   Moikka Marikki!
   Oi, kylläpä tästä viestistä tuli hyvä mieli. Kiitos sinulle, siis oikein paljon kiitos! 🙂
   Ihanaa marraskuuta.

  Leave a Reply